Categorie Je kind 3-5 jaar

We kiezen voor een Oldelaf CD-boek
Je kind 3-5 jaar

We kiezen voor een Oldelaf CD-boek

De nummers een beetje slechtgehumeurd, in de prullenbak! Met zijn geestige humor is dit niet het soort Oldelaf. Niettemin spreekt het kinderen aan. Luisteren we naar Bête et méchant, zijn laatste plaat? Beast and Naughty, zijn laatste plaat ... Alles begint met het verhaal van een kleine jongen Michel die niet graag naar liedjes luistert, die niet van gezinsmaaltijden houdt ... Zijn hobby?

Lees Verder

Je kind 3-5 jaar

De Futuroscope blaast zijn 25e verjaardag

Het Futuroscope Park? Goed idee Dit themapark zet zijn innovatiebeleid voort. De kleintjes worden niet vergeten met vele attracties van uitstekende kwaliteit om met familie te verkennen. 40 miljoen bezoekers sinds de opening in 1987! En je komt voor de verjaardag van dit park Futuroscope die de prijs ontving voor de beste attractie ter wereld 2011 voor Arthur, het avontuur 4D.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

The Ocean Genius: aflevering 3

Voor de derde en laatste wens vroeg Pauline een magische schaal aan het geniale van de oceaan. Chpouf! Een rookwolk ... en wat verschijnt er? Het einde van het verhaal. "Ik heb er niets over gehoord," zei Baladin, "maar ik zal het toch proberen." Chpouf! In een kleine rookwolk verschijnt een witte schil.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

The Ocean Genius: Episode 1

Een fles in de zee ... dit is de ongelooflijke ontdekking van Theo en zijn zus, Pauline, op de strandvakantie. Een schatkaart, een roep om hulp? Helemaal niet! Wat deze fles bevat is nog verrassender. Laten we gaan voor het verhaal! "Een fles in de zee!" Op het strand klonk Theo's kreet.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Minigolf

Een spel dat vaardigheid vereist. Gegarandeerd gelach! • Een spel dat op het bed wordt gespeeld met een laken, een bal (of een kleine plastic bal), een rol wc-papier. • Kleine spelers houden de hoeken van het vel vast en rollen de bal in een poging het in de rol wc-papier te krijgen.
Lees Verder
Je kind 3-5 jaar

De snack? Onmisbaar!

Deze derde maaltijd van de dag, een belangrijke energiebron voor uw kind, mag niet over het hoofd worden gezien. De juiste ingrediënten om te slagen. Een snack om de batterijen op te laden Waarom een ​​"vier uur"? Omdat de lunch ver weg is en het diner niet voor nu! "De duur van het vasten tussen lunch en diner is langer dan zeven uur.
Lees Verder
Je kind 3-5 jaar

De Grand Manitou

Degene die de beste vakantie heeft gemaakt, wordt de grote manitou. • Wijs een geweldige manitou aan die de macht heeft om van elk kind een clown, giraf, konijn, standbeeld, monster, enz. Te maken. • De grote manitou wordt in het midden van de cirkel geplaatst en duidt een ander kind aan. Terwijl hij het op zichzelf draait, spreekt hij de magische formule uit: "Abracadabra ik verander je in ..." De speler moet de pauze nemen.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

De cake met yoghurt

En als je deze supercake, klassieke kinderkamer bereidt. Grappig omdat we de pot yoghurt als maatstaf gebruiken. Een eenvoudig en smakelijk recept voor de snack van uw gourmand. Ingrediënten voor 6 personen: 2 potten gewone yoghurt 2 potten suiker 3 potten bloem 1 pot maïzena 4 eieren 1 vanillestokje 1 pak bakpoeder.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Courgette gratin

Vanavond, gegratineerde courgette, snel gedaan, goed gedaan. Het is perfect in balans voor je kleine fijnproever ... die je graag een handje zal helpen om dit recept te maken. Ingrediënten voor 1 gratin: 5 of 6 middelgrote en stevige courgette 2 eieren 2 el. verse room zout zout peper kant-en-klaar broodkruimels (of een beetje oud brood gemengd) 1 log geitenkaas.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Het spionagespel

Kinderen zitten allemaal in een cirkel of rond een tafel, je start door een valse bril na te bootsen met je vingers ... • Kinderen zitten allemaal in een cirkel of rond een tafel, je start door een valse bril na te bootsen met je vingers "I noteer in mijn kleine oog iets groen en zacht (het kussen), hout dat wordt gebruikt om te zitten (ontlasting), koel wanneer het in de keel stroomt (sinaasappelsap) ", enz.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

De speurtocht

Wat je nodig hebt: gewoon papier, potloden, schatten: een klein zakje snoep of een vierkant chocola ... • Wat je nodig hebt: gewoon papier, potloden, schatten: een klein zakje snoep, of een vierkant van chocolade ... • Hoe het te bereiden? Stel je een circuit voor in je appartement: beginpunt de bank van het verblijf, dan de televisie, de gang die naar de keuken leidt, de koelkast, de kast, het portemanteau van de ingang ... tot schat, bijvoorbeeld verborgen, in een kist of onder je bed.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Het spel van muzikale stoelen

Een spel dat binnen of buiten wordt gespeeld met een kleine groep van minimaal 6 kinderen. Een spel dat binnen of buiten wordt gespeeld met een kleine groep van minimaal 6 kinderen. • Tel een stoel minder dan het aantal kinderen. • Plaats ze in een zeer grote cirkel. • Binnen zingen de kinderen bijvoorbeeld een beetje rond: "Laten we de nasturtium dansen, er is meer brood thuis!
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

The Dalton Game

Een ideaal spel om elkaar te leren kennen en te lachen. • Alle kinderen verspreiden zich in de tuin of in een kamer (geen hoeken!). • Iedereen geblinddoekt zichzelf en keerde zichzelf een keer. • Het doel van het spel is om zijn vrienden te vinden door elkaar aan te raken en op elkaar af te stemmen, van de jongste tot de grootste.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Het spel van spreuken

Voor een kleine groep van minimaal zes kinderen. • 's Ochtends hebt u spreuken voorbereid op klein papier, gebruik verbeelding, maar ze moeten zeer eenvoudig uit te voeren blijven. Verzin kwade spreuken (verander in een standbeeld, ga naar de gevangenis, huil als een fontein) en, voor elk van hen, pech (heb het recht om te kronkelen, een vriend uit de gevangenis te bevrijden, een kus te ontvangen die de huilen ...).
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Het touwspel

Plezier hebben met 4 vrienden Plezier hebben met 4 vrienden • Plan een touw en twee manden: één leeg en de andere gevuld met kiezelstenen (of klein speelgoed). Laat de kinderen twee teams vormen en geef elk een mand. • Plaats het touw in het midden van de kamer of de tuin en de manden elk aan een kant van het touw, een paar meter verderop.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

De Kim-zoon

Verzamel enkele voorwerpen: een boek, een lepel, een wekker, een mobiele telefoon, een karaf water, een bel, een krant ... • Verzamel enkele voorwerpen: een boek, een lepel, een wekker, een draagbare, een karaf water , een bel, een krant ... • Vraag uw groep kinderen om de kamer en de objecten te observeren.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

The Ocean Genius: Episode 2

Theo en Pauline kunnen drie wensen doen die - misschien - worden beantwoord door Baladin, het geniale van de oceaan. Theo vraagt ​​om een ​​gigantische emmer om gigantische zandkastelen te maken. Een verrassing, ook reus, wacht op hem! De voortzetting van onze geschiedenis. - Naar jouw wensen! riep Baladin en sjoof!
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Het spel van de 4 hoeken

• Deze game wordt gespeeld met vijf kinderen. Het doel? Haast je voor anderen op een hoek! • Wat de speelruimte ook is - een kamer, de tuin, het strand - het principe is hetzelfde. Stel je een groot vierkant voor met vier hoeken en een marker in het midden (om de hoeken te symboliseren kun je cirkels op de grond tekenen of kussens of boeien plaatsen ...) • Een van de kinderen zit in het midden en telt maximaal 5 .
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

De wolf en het lam

Als het lam wordt gevangen, wordt hij de herder, anders neemt de wolf de plaats in. • Alle kinderen zitten in een grote cirkel. • Het eerste kind, de herder, draait zich om en zingt: "Ik heb een klein lammetje verloren". Dan tikt hij op de schouder van een tweede kind dat antwoordt: "Hoe is het met hem?
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Het masker, koning van de partij

Je kind wordt de koning of koningin van het feest met dit indrukwekkende masker dat toch heel gemakkelijk te bereiken is. Het werd gemaakt door Joyce, 11 jaar oud! Het is aan jou om te spelen met je kleine liefde voor carnaval en vermommingen! Wat je nodig hebt 1 gigantisch ballonpapier. 1 golfkarton 75 x 25 cm.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

The Sand Merchant

Wilt u een dvd kijken met uw kind? Waarom niet de mooie Sandman? Een ideale film van 3 jaar om je kleintje te helpen zijn nachtmerries onder ogen te zien! Wat is geschiedenis? Elke nacht, zoals alle kinderen ter wereld, sluit Theo zich aan bij het Land van Dromen dankzij het magische zand dat door de Sandman wordt verspreid.
Lees Verder