Categorie Je kind 3-5 jaar

Sidonie's kerstmuis
Je kind 3-5 jaar

Sidonie's kerstmuis

Pfff! Ik, ik heb de Kerstman nog nooit gezien! zei Sidonie de muis, armen over elkaar en een nors gezicht, terwijl jij, ja! Het is niet eerlijk! - Je moet geduld hebben! antwoordde Simonin het konijn tegen zijn vriend. Print het verhaal Print de kleuren Bekijk de video Luister, Sidonie! Zei Simonin. Vanavond probeer je een beetje laat te kijken, en als Santa ons bezoekt aan het begin van zijn tour, heb je een goede kans om hem te zien!

Lees Verder

Je kind 3-5 jaar

Hoe oud gelooft een kind in de kerstman?

Santa Claus, Santa Claus ... Dat is zeker dat de oude man met een witte baard de megaclassificatie heeft met uw kind. Omdat hij geschenken brengt, natuurlijk, maar niet alleen. Het brengt ook de warmte van het samenzijn als een gezin. Santa bestaat! In de geest van je kind bestaat de kerstman, net als charmante prinsen, sprookjes of de kleine muis!
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Kerity The House of Tales

Deze prachtig grafische film die verhalen oproept, zal je jonge publiek onderdompelen in een magische wereld ... en jij ook. Te zien vanaf 4 jaar. Waar heeft dat het over? Arme Natanael! Bij zijn dood laat zijn lieve tante Eleanor (met de stem van Jeanne Moreau), meestal goed geïnspireerd, al zijn boeken aan hem na. Voor hem die precies nog steeds niet weet hoe te lezen ... Zijn teleurstelling is enorm.
Lees Verder
Je kind 3-5 jaar

Kirkou en mannen en vrouwen

Na Kirikou and the Wild Beasts zit het derde deel van Kirikou's avonturen in de vuilnisbakken. Een afspraak om niet te missen voor uw kinderen! Na Kirikou en de heksen (1998) en Kirikou en de wilde beesten (2005), is hier eindelijk het derde deel van de avonturen van het kleine personage gemaakt door de regisseur Michel Ocelot, Kirkou en de mannen en de vrouwen.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Twins: moeten ze gescheiden worden op school?

Moet je, om de verschillen tussen je tweelingen te versterken, overwegen om ze zo snel mogelijk te scheiden? Zo ja, wanneer? Bij het binnenkomen van de kleuterschool? Zal vroege scheiding helpen om de persoonlijkheid van uw kinderen te voeden of het risico lopen hun tweelingband te ondermijnen? De tweeling, uniek maar verenigd Al decennia lang hebben verschillende werken aan twinning, vooral die van René Zazzo * aangetoond dat de tweeling inderdaad twee individuen waren met een verschillende persoonlijkheid.
Lees Verder
Je kind 3-5 jaar

Kung Fu Panda 2

Waarom probeer je geen tweede opus toen de eerste een succes was? Maar toch ... je peuter zal blij zijn om deze leuke panda-fan van kung fu te vinden ... Geweldige avonturen! Een film om te ontdekken vanaf 4 jaar Come back Po, de ronde panda-fan van kung fu, in nieuwe avonturen vol humor en acties.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

The Boat of Marius: aflevering 2

Op zijn zonnige eilandje is Marius te trots op zijn mooie boot waarmee hij met meeuwen vist! Maar op een stormachtige nacht wordt de zee losgelaten en spuugt het golven ... de boot van Marius zou in gevaar zijn? Het vervolg op onze geschiedenis. De wind tilde zandwervelingen op die in zijn huid en ogen prikten.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

De bal ligt in jouw baan

De kinderen zitten allemaal in cirkels, benen wijd uit elkaar. • De kinderen zitten allemaal in cirkels, benen wijd uit elkaar. • Een eerste kind rolt een kleine ballon door de vriend te noemen naar wie hij deze stuurt. • De vriend moet de bal ontvangen en snel terugsturen naar een andere klasgenoot door hem ook te bellen.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

The Boat of Marius: aflevering 1

De zee, de vis, een zonnig eiland ... voor dit nieuwe verhaal dat een goede vakantie voelt, nemen we je mee naar een kleine jongen die een schat heeft: zijn boot! Klaar om te verzenden? Er was eens, op een zonnig eiland, een jongetje dat Marius heette. Hij woonde met zijn grootvader in een hut aan zee.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

De kwijl van de pad

Een spel voor een kleine groep van 6-8 kinderen. • Noem een ​​schattige prinses of prins charmant en twee vreselijke tovenaars! • Kinderen rennen in de tuin of op het plein. De tovenaars proberen ze te vangen (behalve de prins, eerst stil). • De getroffen kinderen worden padden en mogen niet bewegen totdat ze door de prins worden vrijgelaten als hij erin slaagt hen te kussen zonder dat een van de tovenaars hem aanraakt.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Kung Fu Panda maakt zijn film op dvd

Wilt u ontspannen met uw gezin? We zitten allemaal voor Kung Fu Panda ... Deze animatiefilm is zojuist op dvd uitgebracht. De mogelijkheid om te lachen (her) ontdekken en opwarmen. Het verhaal Meer fan van kung-fu dan Po, er is geen! Zijn droom? Doe mee met Tigress, Crane, Mantis, Viper en Monkey, uitstekende vechters, allemaal getraind door Master Shifu.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Laban de kleine geest en Labolina

Brrrr, het is een beetje eng in de bioscoop! Dit tweede deel van de avonturen van de meest charmante kleine geesten zal je laten rillen ... van plezier voor je peuter vanaf 2 jaar! Het verhaal Welkom in het kasteel Froussard, het is daar dat Laban leeft, een schattige geest, met zijn kleine zusje Labolina, zijn vader en zijn moeder.
Lees Verder
Je kind 3-5 jaar

Extra kilo's, wanneer zorgen te maken?

Door haar in de badkamer aan te kleden, zag je een kraal op haar buikje. Net boven haar slipje! Is uw kind niet een beetje te ingepakt? Als de curve van uw kind er niet normaal uitziet, moet u onmiddellijk actie ondernemen. Dieetbalans en lichaamsbeweging zijn de twee sleutels tot het bestrijden van overgewicht.
Lees Verder
Je kind 3-5 jaar

Het logboek van de viering

Met witte chocolade en rode bessen is dit het mooiste effect op de feesttafel, deze bevroren boomstam! Kom op, we hebben een familiemaaltijd met zijn elfen om het te laten gebeuren. Ingrediënten voor 8 kinderen: 170 g witte chocolade 170 g hele verse kaas 25 cl crème fraîche 40 g suiker 1 aardbei of frambozencoulis enkele bevroren rode bessen om de bovenkant te versieren.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Halloween cake kit

We zijn dol op deze kit met zijn verschillende koekjessnijders die koekjes kunnen maken en ze vervolgens kunnen samenstellen voor een 100% Halloween-creatie. 6.72 e de 4 koekjessnijders. We zijn dol op deze kit met zijn verschillende koekjessnijders die koekjes kunnen maken en ze vervolgens kunnen samenstellen voor een 100% Halloween-creatie.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Snoepjagen

Voor dit spel heb je papieren, potloden en een grote zak snoep nodig ... het zal de schat zijn om te vinden! • U hebt alleen papieren, potloden en een grote zak snoep nodig. • Nummer 6 tot 8 plaatsen-stappen die uw zwerm kinderen in overleg zal ontwijken. • Begin met een grote boom in de tuin, daarna het terras, de brievenbus, alleen voor de hand liggende plaatsen!
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

De kantine, wat een ontdekking!

De kantine is een van de hoogtepunten van het schoolleven. En dit jaar zal uw kind ook de geneugten van de refter ontdekken. Het probleem Lunch met dertig andere kleine kameraden, het is nog steeds anders dan de maaltijd aan tafel met papa-moeder. Je bent bang dat je kind nog steeds klein is om de grote tafels en de drukte tegemoet te treden.
Lees Verder
Je kind 3-5 jaar

De ketting van gebaren

De kinderen vormen een cirkel. Men komt in het midden en maakt een eenvoudig gebaar, zoals zijn hand opsteken of met zijn voeten trappen ... sluit zich dan aan bij de cirkel. • Kinderen vormen een cirkel. Men komt in het midden en maakt een eenvoudig gebaar, zoals zijn hand opsteken of met zijn voeten trappen ... sluit zich dan aan bij de cirkel. • Het volgende kind neemt zijn plaats in het midden in om hetzelfde gebaar te reproduceren en nog een eenvoudig gebaar toe te voegen.
Lees Verder
Je kind 3-5 jaar

De paasgerecht

Pasen, een goede gelegenheid om uw kinderen een aantal grappige kleine ambachten voor te stellen. Hier is een charmante ovenschotel die de eieren in de mand vergezelt of uw paastafel opfleurt ... Klik op de diavoorstelling om het doe-het-zelf in foto's te zien Realisatietijd: 30 tot 40 min volgens de leeftijd van de kinderen Moeilijkheid: voor kleine behendige handen Kosten: ongeveer € 12 (inclusief textiellijm en herbruikbare tape) Cécile Dard © Enfant.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

De kaart wordt gespeeld!

Dit kaartspel, dat twee of vier wordt gespeeld, vermaakt je stam vanaf 5 jaar. • Dit kaartspel, dat twee of vier wordt gespeeld, vermaakt je stam vanaf 5 jaar. • Verdeel de kaarten onder uw kleine spelers. • De eerste speler doodt de kaart van zijn keuze. • De volgende moet bovenop een kaart met dezelfde kleur of waarde liggen.
Lees Verder
Uw kind 3-5 jaar

Ruimte veroveren

Tijdens zijn eerste twee jaar zal hij de psychomotorische verwervingen vermenigvuldigen door twee hoofdassen te volgen van het hoofd naar de voeten en de wervelkolom naar de handen. De belangrijkste vooruitgang blijft de verwerving van het lopen ... Door autonoom te worden door te lopen, neemt uw kind de ruimte in beslag die wordt ingenomen door zijn lichaam.
Lees Verder