Categorie Uw kind 1-3 jaar

Besnijdenis: hoe is het?
Uw kind 1-3 jaar

Besnijdenis: hoe is het?

Besnijdenis is het verwijderen van de voorhuid, het kleine stukje huid dat de eikel bedekt, de punt van de penis. De uitleg van Dr. Aurel Messas, chirurg-uroloog *, hoofd van de afdeling urologie van het Max Fourestier Hospital in Nanterre. Waarom, besnijdenis? Er zijn twee soorten besnijdenis: rituele besnijdenis die wordt toegepast om gebruikelijke of etnische of religieuze redenen, zoals het geval is in de joodse religie en de moslimreligie.

Lees Verder

Uw kind 1-3 jaar

Ontbijt is belangrijk!

Je mus steekt zijn lippen in zijn kom met melk, slikt twee kruimels ontbijtgranen zonder enthousiasme. Hoe geef je hem de smaak van het ontbijt? Veel kinderen slaan het ontbijt over omdat ze nog geen honger hebben of tijdgebrek hebben. Na een nachtrust en daarom vasten, moet uw kind zijn lichaam rehydrateren en zijn batterijen opladen om de ochtend tot de lunch door te brengen zonder moe te zijn ... en zelfs in goede conditie te zijn.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Kerstman ... een leugen die goed is

Op de kinderkamer, op straat, is de geest van Kerstmis overal. Is het verstandig om hem "in Santa Claus te laten geloven"? Je kind kan verward zijn tussen realiteit en fantasie. Hier zijn enkele goede redenen om er met hem over te praten. Dan kies je. De kerstman versterkt zijn verbeelding. De kerstman brengt het kind geweldig, leert hem dromen en laat hem zijn eigen voorstellingen en zijn verbeelding bouwen.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Psoriasis, wat is het?

Er zijn dikke rode vlekken op de huid van je kind en jeukende huid. Hij heeft mogelijk psoriasis. De verklaringen van Dr. Emmanuel Mahé, dermatoloog. Wat is het? Psoriasis is een huidziekte als gevolg van ontsteking en disfunctie van huidcelvernieuwing.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Lachen: essentieel tijdens de kindertijd

Zouden kinderen het leven gelukkiger maken? Ja, zeg de Fransen! Volgens de resultaten van een studie van Aquafresh vindt 94% van hen een bron van vreugde, dankzij hun oprechte en spontane lach. Volgens een Ipsos-studie voor Aquafresh lachen Fransen gemiddeld 4,6 keer per dag, eerst met hun partner, op 31%, maar ook met hun kinderen op 17% (26% voor moeders).
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Babyruiters: 6 goede redenen om het te proberen

Al 25 jaar biedt de Club de la Forêt de Moulière (86) sessies van bewustwording en initiatie om te rijden vanaf ... een jaar! Een leuke activiteit met meerdere voordelen voor deze babyrijders. Hier zijn zes goede redenen om je te laten verleiden. 1) Veel plezier ... en socialiseren! Ruitersessies zijn in de eerste plaats de gelegenheid om plezier te hebben, te zingen en te leren om weg te evolueren van hun ouders, zelfs als ze ter plekke aanwezig zijn ....
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

De voordelen van dutjes in de kleuterklas

Twee uur is de gemiddelde tijd besteed aan dutjes in kleine secties. Wat is het punt? Is je schooljongen gedwongen te slapen? Wat als hij totaal ongevoelig is? Tussen 2 en 3 jaar slaapt uw ​​peuter gemiddeld 12 uur per 24 uur, hoewel de behoefte aan slaap van kind tot kind zeer variabel is.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Kadetten worden gebouwd in tegenstelling tot de oudste

De cadetten zijn gebouwd in tegenstelling tot de oudere. Wat de kinderarts zegt. Om het verschil te maken, wordt de jongere ertoe gebracht de 'nissen' te investeren die zijn oudere hem heeft nagelaten. Zijn oudste is de eerste in de klas? Hij zal uitblinken in sport of tekenen. Wat de psychiater zegt Deze rolverdeling tussen ouderen en jongeren, deze complementariteit is inderdaad vrij traditioneel.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Kadetten zijn eeuwige seconden

De cadetten zijn eeuwige seconden Wat de kinderarts zegt Zelfs als hij een sterk karakter heeft, worstelt de jongste vaak om zichzelf als leider te doen gelden. Je leeft niet jarenlang ongestraft in de schaduw van een dominante ouderling! Onbewust verbiedt hij zichzelf om te poseren: het zou een onwettige positie innemen.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Knuffels ... het is niet zijn kracht!

Je nadert voor een knuffel ... en nu is je kind carapat! Waarom is hij niet teder? Is het een kwestie van karakter? Het probleem Zelfs met u duren effusies niet langer dan drie seconden! Wie verstoort het? Jouw kind Hij is in het defensief zodra je erop staat.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Betreffende hyperthermische convulsies

Vanaf 1 jaar zijn sommige kinderen soms het slachtoffer van hyperthermische convulsies tijdens koorts, vaak gerelateerd aan een infectieziekte. Wat kunnen de gevolgen zijn van dergelijke crises? Hoe reageren? Ons advies. Hyperthermische convulsies treffen sommige kinderen al vanaf 1 jaar wanneer ze koortsachtige episodes hebben.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Kadetten zijn opstandig en staan ​​open voor nieuwigheden

Kadetten zijn opstandig en staan ​​open voor nieuwigheden. Wat de kinderarts zegt. Het tweede kind arriveert in een gezin waar de posities van elk kind al goed ingeburgerd zijn. Om te slagen om te bestaan ​​in dit systeem soms een beetje opgesloten, het straat in de brancards! Vanaf deze strijdlustige jeugd zal hij de neiging tot rebellie behouden.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

De laatste blijven lang onrijp

De laatste zijn lang onrijp Wat de kinderarts zegt In het algemeen heeft de jongste niet veel moeite te bieden: zijn ouderen zijn hem voorgegaan om bepaalde rechten van ouders te veroveren en profiteren hem zonder het kind op te tillen vinger! Wat een troost voor een lange tijd in een infantiele positie waar alles hem overkomt allemaal gekookt ... Hoe dan ook, ouders hebben geen haast om het te snel te zien groeien omdat het zou betekenen dat dit hoofdstuk kinderdagverblijf wordt gesloten.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Kinderen in het midden zijn verzoenend

Kinderen in het midden zijn verzoenend. Wat de kinderarts zegt Te zitten tussen een zeer gewaardeerde oudere en een kleine laatste supercocon is niet de meest comfortabele positie. Om dit ongemak tegen te gaan, is een middelste kind geneigd om verbonden te zoeken ... de ene dag met de grote broer, de volgende dag met de kleine zus.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Imitatiespeelgoed laat je groeien

Uw kind vraagt ​​om een ​​geschenk (mini) ijzer, een garage? "Zoveel beter!", Antwoordt Fabienne-Agnès Lévine, onderwijspsycholoog. Imitatiespeelgoed is een echt pluspunt voor de ontwikkeling van het kind. Een namaakspeeltje, quèsaco? Zoals de naam al doet vermoeden, laat het imitatiespeelgoed uw kind doen alsof.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Speelgoed om te duwen, het bevalt hem!

Kinderwagen, kruiwagen ... alles wat rolt fascineert peuters. Push-speelgoed helpt je groot te zijn, terwijl je nog steeds op zoek bent naar de beste manier om te lopen! 14-18 maanden: de kinderwagen wijst hem de weg Je peuter is nauwelijks op zijn benen en hij is er al die een kinderwagen "rommelig" ... Eigenlijk rommelig je leerling niet, hij is 'Ondersteunt ... Dit speelgoed is voor hem een ​​solide ondersteuning die het pad markeert en hij voelt zich veilig het handvat vastgrijpend ... Tot de dag dat hij kennis zal maken met een verwarrend aspect van dit object: de wielen van de kinderwagen gaan vaak sneller dan zijn beentjes, steekt hij zijn neus op de grond en sleept hij zijn speelgoed in zijn val.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Ziekten van de huid bij de baby en het kind

Een perzikvel ... niet altijd! Van luieruitslag en acne bij zuigelingen tot impetigo, eczeem, urticaria, psoriasis, weekdier, schurft en andere wratten ... onze specialisten doen voor u de truc van huidziekten die kan je zorgen maken. Luieruitslag Geïrriteerde, verwarmde en rivierkreeftkleur ... de kleine billen van uw baby worden roodalarm?
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

De weekdieren, wat is er?

Nu beginnen kleine witachtige of roze gezwellen de huid van uw kind te koloniseren. En als hij weekdieren had gevangen? Wat is het? Van hun echte naam is het molluscum contagiosum te wijten aan een infectie van virale oorsprong zonder zwaartekracht. Ze verschijnen als clusters van verhoogde kleine puistjes of vaak witachtige gezwellen, meestal op de buik, armen en benen.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

'S Avonds sluipt hij zijn neus

Tijdens het eten zijn er mensen die erg overstuur zijn en degenen die graag naar bed zouden gaan zonder te eten! De oorzaak is hetzelfde: een grote vermoeidheid. Enkele manieren om het te repareren. Zorg voor regelmatige rust om neus-op-neus te voorkomen. Uw kind kan moe zijn omdat hij niet genoeg slaapt (op deze leeftijd heeft hij gemiddeld 14 uur per dag nodig) of omdat zijn slaap niet goed is.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Senioren zijn ambitieus

Senioren zijn ambitieus Wat de kinderarts zegt Over het algemeen verwachten ouders veel van een oudere: ze hopen dat hij briljant zal zijn, ze trots maken. Deze baby heeft een speciale status in hun ogen, omdat hij het is die hen tot ouders heeft gemaakt, hen heeft laten leven in dit grote evenement! Ze geven er niet de voorkeur aan boven de volgende, maar investeren het in elk geval sterker.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Senioren zijn serieus, verantwoordelijk

Ouderen zijn serieus, verantwoordelijk Wat de kinderarts zegt: "Let op je kleine broertje terwijl ik de vuilnis weggooi!" "Wees wijs, toon het voorbeeld aan je kleine zusje!" Deze opvoedingszinnen gericht aan de oudere onthullen , wordt de grotere vaak in een "ouder-bis" -positie geïnstalleerd.
Lees Verder