Categorie Uw kind 1-3 jaar

Mijn leerlingen popsterren
Uw kind 1-3 jaar

Mijn leerlingen popsterren

Aan boord van hun busje rijden deze grappige konijnen de weg van het leren met je kind. Ieder zijn specialiteit om te leren door te zingen en plezier te maken: cijfers voor het groene konijn, letters voor blauw en kleuren voor geel. Vanaf 18 maanden oud. € 23,90 (Tomy). Aan boord van hun busje rijden deze grappige konijnen de weg van het leren met je kind.

Lees Verder

Uw kind 1-3 jaar

Vruchtensap gebruikershandleiding

Je peuter zal dol zijn op het proeven van de zoete of zure genoegens van het fruit en de voordelen van hun vitamines en andere rijkdommen. Eigengemaakte vruchtensappen of kant-en-klare commercials, onze instructies voor het maken van de juiste keuze. Welke vruchten kiezen voor zijn sappen? Het draait allemaal om smaak en balans.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Kikoplok: hier ontdekkingen!

Kikoplok: hier ontdekkingen! Vormen insluiten om grappige dieren te maken, die uw manipulatieve leerling vanaf 18 maanden kunnen fascineren. Het doel van het spel? Stapel verschillende vormen 2 op 2. Tegelijkertijd slim en leerzaam: € 16,95 (Djeco). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

De inleiding van de taal van uw kind

Wanneer begint je baby te praten? Hoe komen woorden tot kinderen? Onze kleine dico om u te helpen ontcijferen hoe uw leerlinglinguïst taal door de maanden heen verwerft. A ... as areu Nadat je met je hebt gecommuniceerd door de look, het lichaam en ook het gehuil, begint je baby vanaf 2 maanden een vreugdevol gebabbel te klinken waar de klinkers overheersen.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

De jacht op zandkorrels

Spelen met zand, een echte traktatie voor je baby. Maar wanneer sommige granen op gevoelige plaatsen komen nestelen (ogen, mond, billen, neus ...), is het helemaal niet grappig. Ons advies om deze lelijke zandkorrels te verwijderen. Zand in de mond Om te waarschuwen voor het ongemak van deze kleine korrels die onder de tand bijten is nutteloos ... totdat uw baby het zand zelf heeft geproefd, zal hij u niet geloven.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Besnijdenis: hoe is het?

Besnijdenis is het verwijderen van de voorhuid, het kleine stukje huid dat de eikel bedekt, de punt van de penis. De uitleg van Dr. Aurel Messas, chirurg-uroloog *, hoofd van de afdeling urologie van het Max Fourestier Hospital in Nanterre. Waarom, besnijdenis? Er zijn twee soorten besnijdenis: rituele besnijdenis die wordt toegepast om gebruikelijke of etnische of religieuze redenen, zoals het geval is in de joodse religie en de moslimreligie.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Felix's kok

Geleverd met veel accessoires, maakt dit mooie fornuis het mogelijk om topkoks te spelen! In gelakt hout is het speciaal ontworpen voor kleine handen. 34, 80 € (Djeco). Geleverd met veel accessoires, maakt dit mooie fornuis het mogelijk om topkoks te spelen! In gelakt hout is het speciaal ontworpen voor kleine handen.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Zijn lichaamsdiagram ontdekken

Meer en meer autonoom en vrij in zijn bewegingen sinds hij loopt, vertegenwoordigt uw kind steeds betere delen van zijn lichaam. Help hem door hem te betrekken bij bepaalde dagelijkse activiteiten. Hij wordt zich bewust van zijn lichaam. Bij de geboorte is de huid van je baby het enige orgaan dat is voltooid.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Schurft, wat is er?

Ze dacht dat ze weg was ... maar nee, ze is er nog! Ten onrechte beschouwd als een beschamende ziekte, is schurft een zeer besmettelijke huidaandoening die zowel volwassenen als kinderen kan treffen. Onze uitleg. Schurft, wat is er? Besmettelijke huidziekte, schurft wordt veroorzaakt door de sarcopter, een mijt, onzichtbaar voor het blote oog.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

De kracht van de knuffel

Peuters hebben basisbehoeften: gevoed worden, schoon zijn, kunnen slapen ... Maar we vergeten vaak het fysieke contact te vermelden en, meer in het bijzonder, de knuffel. Lof voor zijn vele deugden, zoals de minder voor de hand liggende, om crises en woede te sussen. De dikke knuffel van het slapengaan, de knuffel om de moed te hebben om te scheiden, en de knuffelbijeenkomst ... Degenen, we kennen ze goed, en we doen ze natuurlijk zonder te aarzelen.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Melkgroei: nuttig voor de gezondheid?

Naarmate uw kind ouder wordt, wordt zijn of haar dieet diverser. Hij begint "als een grote" te eten, dus waarom zou je hem geen traditionele koemelk geven, zoals het hele gezin in plaats van groeimelk? De voorkeur geven aan melk voor groei boven koemelk is gebaseerd op goed onderbouwde argumenten, legt Patrick Tounian uit.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

De speelgoedbibliotheek: het speelgoedparadijs

Een magische plek waar je games en speelgoed kunt lenen of ter plekke plezier kunt hebben? Dit is de speelgoedbibliotheek. Deze plek is volledig gewijd aan het spel en laat kinderen en volwassenen kennis maken met deze leuke wereld. Maar niet alleen! De speelgoedbibliotheek, een plaats van socialisatie De gezelligheid staat voor de deur: niet alleen gaat uw kind veel speelgoed ontdekken, maar hij ontmoet ook zijn vrienden daar en kan nieuwe vriendjes binden rond een bord met Thurs.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Parttime kleuterschool mogelijk?

Je kind staat op het punt een kleine schooljongen te worden. Voor haar eerste jaar koos je ervoor om in deeltijd naar school te gaan. Maar zal hij sommige begrippen niet missen? Het probleem Je weet dat een volledige schooldag op jouw leeftijd veel is. Maar zal het niet moeilijk zijn om het tempo te pakken als het maar de helft van de tijd gaat?
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Kinderopvang is niet zijn ding!

Uw kind aarzelt om in de kinderopvang te blijven? Volhard! Vergeet niet hem gerust te stellen en hem uit te leggen dat u alle vertrouwen hebt in het team dat voor hem zorgt. Elke keer dat je haar naar de kinderopvang brengt, huilt en kleeft je peuter aan je. Je voelt je schuldig om hem in de steek te laten.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Taal: hoe te helpen?

Je kind begint te praten? Hoe het te helpen vooruitgaan en wat zijn de fouten om te vermijden? De eenvoudige tips om dagelijks toe te passen (wandelen, baden, een verhaal lezen ...) van de taalkundige Laurence Lentin. Je kind vertelt een verhaal dat moeilijk te begrijpen is ... Soms zijn de woorden van een peuter raadselachtig ... "Weet je, Nane duwde me en toen deed ik een plekje, en toen de minnares, en erger riepen allemaal!
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

'S Nachts maakt hij vreemde geluiden ...

'S Nachts krimpt je peuter, spreekt, beweegt en slaat soms tegen de tralies van zijn bed ... Maar wat doet hij? Hij slaapt nooit? Hij knarst met zijn tanden. Vreemd het geluid dat je peuter 's nachts maakt met zijn tanden. Het wordt bruxisme genoemd. Deze piep is bewusteloos en betekent niet dat je baby angstig is.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Taal: 7 vragen aan de specialist

Marie-Christine Laznik, psychoanalyticus, beantwoordt vragen van ouders over het leren van talen van hun kinderen en de problemen die zich soms kunnen voordoen. 1. Wat te denken van "pratende baby"? "Terwijl mijn man en ik veel aandacht besteden aan het praten met ons 1,5-jarige kind als volwassene, blijft mijn schoonmoeder met haar praten over" baby ".
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

Babytaal: B.A.BA

Eerste areuh, eerste vocalisaties, gebabbel, eerste woorden ... Van 0 tot 3 jaar, in de loop van de maanden, zal uw kind de taal leren en beter en beter met u communiceren. Vergezel hem in zijn vooruitgang! 0-3 maanden: hij spreekt al Spreken met geluiden, woorden, zinnen, vereist veel vaardigheden.
Lees Verder
Uw kind 1-3 jaar

De octopus met kattenkwaad

Hier is een grappig spel om het adres en de observatie te ontwikkelen. Deze kwaadaardige octopus zingt, danst en keert zich op het ritme van de muziek. Laat het kind de veelkleurige ballen in zijn mond glijden en ze vangen wanneer ze uit zijn hoed komen! Vanaf 1 jaar oud. € 22,99 (Ouaps). Hier is een grappig spel om het adres en de observatie te ontwikkelen.
Lees Verder