Categorie Je baby 0-1 jaar

Fall Angel's Nest
Je baby 0-1 jaar

Fall Angel's Nest

Een cocon voor je baby! Dit nest van gezellige knusse engel met knopen is gemaakt van jersey en ribbelsteek. Een model Phildar herfst-winter 2016 voorgesteld in maten 0-3 maanden en 6 maanden. Maten: a) 0-3 maanden, b) 6 maanden Benodigdheden Wol Phildar-kwaliteit Phil Mikado kleuren Grind: a) 3 bollen b) 4 ballen Wol Phildar-kwaliteit Phil Flocon kleuren Vorst: a) 1 bol b) 1 bol Aig.

Lees Verder

Je baby 0-1 jaar

Pocket wastafel

Pocket Wash Paré met zandvlekken en andere patouille met deze pocketgel die de handen van kinderen wast en desinfecteert, zelfs ver van een waterpunt. Het bevat micro-kralen die smelten terwijl ze in hun handen wrijven en zoete amandelolie om de huid te hydrateren. Mini gel handdesinfecterend Kinderen van Sanytol, 3,30 €.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Het bezoek van 9 maanden, waar is het voor?

Verplicht, het bezoek van de 9e maand is meer dan alleen een gezondheidscontrole. Gerealiseerd op een belangrijk moment in de groei van uw baby, dient het ook om de balans op te maken van zijn dieet, zijn slaap, zijn ontwikkeling en zijn vele vooruitgang. Deze gezondheidscontrole maakt deel uit van verplichte medische bezoeken, die voor 100% worden vergoed door de sociale zekerheid.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Layette: onze modellen lente-zomer 2013

Op je naalden! Brei voor zonnige dagen zachte outfits voor je baby. Sweater, vest, jurk, jumpsuit, bloomer, slippers en knuffel ... ontdek onze baby breipatronen gepresenteerd in onze uitgave van maart-april 2013. Klik op Slideshow om de modellen en uitleg te zien.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Was het haar van de baby: hoe doe je het?

In het begin voel je je niet zo comfortabel. Later is hij het ... hij voelt het water langs zijn hoofd stromen. Een shampoo, "extra zacht" in de gebaren, zou uw tegenzin voor beide moeten overwinnen. Twee technieken afhankelijk van zijn leeftijd en een goed advies voor alles goed gaat. MET EEN NIEUWGEBOREN: DE ZEEPWATERTECHNIEK Je bent nog niet erg comfortabel en je baby is niet erg harig?
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De 4 poten: geen noodzakelijke stap

De 4 benen: geen verplichte stap Als de vier benen een belangrijke stap zijn voor psychomotorische ontwikkeling en autonomie, is het geen noodzakelijke passage! Sommige kinderen bewegen "in krab", aan de zijkant, anderen in "zwemmer" die achteruit gaan met zwemreflexen van de pasgeborene.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De ballon: een stuk speelgoed dat zijn spel verbergt

Een bal schoppen, wat is gemakkelijker! Dat is wat jij gelooft? Hij zal je baby dingen leren met een eenvoudige ballon ... om van je te scheiden, om met anderen te wisselen, om goede reflexen te verwerven ... we gaan rond de vraag. Met de bal ontdekt hij de opwindende spanning van zorgen. Zodra je baby zit, kun je met hem bal spelen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De fles van de avond, tot wanneer?

"Hoe lang duurt het om een ​​avondfles te geven?" Onze specialist, professor Patrick Tounian, hoofd voeding en gastro-enterologie in Parijs, beantwoordt Elisa's vraag. Patrick Tounian's antwoord, Trousseau Hospital (Parijs) * In het eerste jaar is melk de steunpilaar van babyvoeding.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Het bindende boek: een prachtig communicatiemiddel!

Het is niet eenvoudig om je baby het grootste deel van zijn tijd met andere mensen dan jij te laten doorbrengen. Weet niet wat er gebeurt als je er niet bent, kan je van streek brengen en vooral frustreren ... Om op de hoogte te zijn van het nieuws van zijn dagen, gaat niets boven het boekje! Het bindende boek, het is echt goed!
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Calcium is essentieel!

Essentieel element in de samenstelling van het skelet, het calcium moet dagelijks worden gebracht in de voeding van uw baby. De verklaringen van professor Jean-François Duhamel, kinderarts. Wat is de rol van calcium? Calcium is een mineraal element dat essentieel is voor de ontwikkeling van het skelet en een goede botconsolidatie.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De Cesu: wat is het?

Kinderopvang, huishoudelijk werk, bijles ... Iemand betrekken is goed, maar al deze formaliteiten ... wat een karwei! De universele dienst paycheque of Cesu is een apparaat dat de administratieve procedures voor de werkgever vereenvoudigt. Cesu, hoe werkt het? De tewerkstellingscheque voor de universele dienst is een betaalmethode die toegankelijk is voor particuliere werkgevers.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Ouderschapsverlof, goed idee?

Gun uzelf een pauze om voor uw kind te zorgen ... het is verleidelijk en vandaag mogelijk voor beide ouders. Voordat u een beslissing neemt, is het echter van essentieel belang om de balans op te maken om een ​​balans te vinden tussen wat zo belangrijk is en wat minder belangrijk is. Ouderschapsverlof: een beslissing om als koppel te nemen Het is van essentieel belang dat uw partner bij deze reflectie wordt betrokken.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De wandelwagen: gebruiksaanwijzing

Baby heeft plezier met duwen, vullen, legen. Hij loopt van kamer naar kamer en leert tegelijkertijd zijn bewegingen te beheersen: dankzij zijn stuur is de loopwagen een stuk speelgoed van motorische vaardigheden waarmee hij ontdekkingsreizigers kan spelen. De loopband De trolley is ideaal om uw kind te helpen zijn motorische vaardigheden te verbeteren, omdat het hem een ​​stabiliteit biedt die nog niet volledig is verworven tijdens het lopen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De baby dico

Borstvoeding, puistjes, gezondheidsboek, ontkalking, eczeem, fluoride ... van A tot - bijna - Z, betreed de wereld van zorg en gezondheid dit eerste jaar met je baby. U vindt veel informatie in ons ABC. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Acne Knoppen in reliëf, licht rood of roze op de neus, voorhoofd en een beetje op de ... Lees meer Knoppen in reliëf, licht rood of roze op de neus, voorhoofd en een beetje op de wangen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Homemade, welke voorzorgsmaatregelen?

Het is met je zelfgemaakte aardappelpuree dat hij zijn smaak zal wekken en zijn diversificatie zal beginnen. Doe met liefde, hij kan alleen van hen houden! Dit is een goede reden, op voorwaarde dat u zorgvuldig bent in de keuze en kwaliteit van producten. Het is met je zelfgemaakte aardappelpuree dat hij zijn smaak zal wekken en zijn diversificatie zal beginnen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Testiculaire ectopie: natuurlijk een klein incident

Testiculaire ectopie, ongeveer 5% van de moeders van kleine jongens horen erover tijdens de eerste gezondheidscontrole van hun baby. Deze anomalie herstelt meestal van zichzelf ... soms is het nodig om het te helpen! Wat is testiculaire ectopie? Bij de jongen wordt de zaadbal tijdens het embryonale leven gemaakt, naast de nier, in de buik.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De smaak, hoe werkt het?

Waarom gaat een pasgeboren baby zoet eten? Waarom zal hij een paar maanden later van zout genieten? Heel vroeg beweert je peuter zijn voedselvoorkeuren. Hij houdt van of hij houdt niet van. Hoe is het smaakgevoel zo complex? Uitleg. Het is al heel vroeg dat de smaak naar je baby komt, zelfs in de baarmoeder!
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Moedermelk met 700 bacteriën!

De voordelen van borstvoeding moeten niet meer worden bewezen, maar een Spaanse studie vertelt ons dat het niet minder dan 700 bacteriën bevat, die een belangrijke rol zouden spelen bij de ontwikkeling van het immuunsysteem van het kind, waardoor onder andere de risico's van astma of allergieën ontwikkelen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De borstvoedingsmonitor

Deze monitor vertelt u de exacte hoeveelheid melk die uw baby drinkt bij elke voeding en de hoeveelheid die beschikbaar is in elke borst. De meting wordt gedaan voor en na de borstvoeding, waarbij de monitor gedurende 10 seconden op uw borst wordt geplaatst. Prijs: 199 €, Milk Sense. Waar het te vinden? www.babytolove.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Inbakeren om uw baby gerust te stellen

Na negen maanden in de baarmoeder bevindt een pasgeborene zich een beetje verloren in een onbeperkte ruimte. Door het omhullen van een omhullende cocon herinnert het inbakeren hem aan troostende sensaties, kalmeert en bevordert de slaap. Wat betekent het "inbakeren" van haar baby? De term inbakeren komt van het woord "badpak" en betekent dat men de pasgeborene in een groot stuk doek wikkelt, zijn armen om zijn lichaam, waardoor de reflex van Moro (angst genoemd) wordt voorkomen die optreedt wanneer ongeordende bewegingen van de armen maken de baby wakker en maken hem aan het huilen.
Lees Verder