Categorie Je baby 0-1 jaar

Onze breipatronen 2009
Je baby 0-1 jaar

Onze breipatronen 2009

Ben je verliefd geworden op de 27 knitwear-modellen in het maartnummer van Enfant Magazine, of wil je ze ontdekken? Onze uitleg voor het spelen van naalden en het maken van zachte outfits. 1. Roze tuniek Val je voor de retro? U zult genieten van deze tuniek in pure zijde.

Lees Verder

Je baby 0-1 jaar

Allergie voor melk

2 tot 3% Kinderen ontwikkelen een allergie voor koemelkeiwitten tussen 0 en 3 jaar oud. Hoe screen je op deze allergie? Welke behandeling? Welke alternatieven? Wij brengen u de antwoorden. Allergie voor koemelkeiwit (APVL) is voornamelijk voor peuters tot 3 jaar oud en met name zuigelingen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Help haar om haar nachten te doen

Voor uw peuter is slapen een primaire functie. Daarom is het essentieel om zijn ritme te respecteren, terwijl hij de installatie van zijn slaap vergemakkelijkt. Stel hem gerust. Je baby slaapt veel tijd (meer dan zestien uur in het geval van een pasgeboren baby!), Dus hij heeft een comfortabel bed of wieg nodig, waarin hij herkent zijn geur, vertrouwde kleuren, mobiel ... Verander het bed niet, tenzij je bijvoorbeeld in het weekend moet gaan.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Moedermelk: hoe bewaar je het?

Trek je aan je melk om je baby te voeden? Het is belangrijk om alle hygiënevoorschriften te respecteren om deze te behouden. Bij welke temperatuur? Hoe bewaar je het in de koelkast of vries je het in? We inventariseren 10 vragen. 1. Ik trek mijn melk in meerdere keren, ik kan mijn fles vullen als Waar, maar op één voorwaarde: als je je melk in verschillende fasen trekt, giet de warme melk die net is getrokken niet in een babyfles al gekoeld.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Zuigelingenmelk: de regels

Je kunt of wil geen borstvoeding geven ... Wees gerust, babymelk biedt een bevredigend antwoord op de voedingsbehoeften van de baby, zoals uitgelegd door Patrick Tounian. De gezondheidsaanbevelingen blijven ons eraan herinneren: moedermelk is het ideale voedsel voor de voedingsbehoeften van de eerste maanden.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Microcrèche, wat is er?

Het zijn niet alleen collectieve kinderdagverblijven in het leven. Om het tekort aan plaatsen te compenseren, bieden andere structuren aan om je baby in gemeenschap te verwelkomen. Dit is het geval voor micro-kinderdagverblijven. Instructies voor gebruik Wat is microcrèche? Microkrediet is bijvoorbeeld een uiterst aantrekkelijke oplossing die zowel de voordelen van collectieve kinderopvang als die van individuele kinderopvang biedt.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Plotselinge dood van kinderen: oorzaken en preventie

Elk jaar worden nog eens 250 baby's, blijkbaar gezond, het slachtoffer van een plotselinge dood. Hoewel de cijfers aanzienlijk zijn gedaald dankzij de preventiecampagnes, blijft dit aantal sterfgevallen helaas stabiel. De uitleg en het advies van onze specialist. Wat zijn de kenmerken van plotselinge kindersterfte?
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Wat is cystische fibrose?

Vanwege een afwijking van een gen is cystische fibrose een pathologie die de luchtwegen en het spijsverteringskanaal beïnvloedt. De uitleg van Dr. Thierry Bienvenu, geneticus in het Cochin-ziekenhuis in Parijs en professor aan de universiteit. Cystische fibrose, wat is het? Slijm is een vloeibare substantie die door het lichaam wordt geproduceerd en die de wanden van verschillende organen van het menselijk lichaam bekleedt en bevochtigt.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De vormen van het Huis van Minnie

Voor baby's vanaf 6 maanden opent dit grappige huis bij het dak om te spelen met de Clemmy, kleine gekleurde stenen om te stapelen, in te sluiten en veilig te hanteren. 19, 99 € (Clementoni). Voor baby's vanaf 6 maanden opent dit grappige huis bij het dak om te spelen met de Clemmy, kleine gekleurde stenen om te stapelen, in te sluiten en veilig te hanteren.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Ouderwets

Ouderwets Met zijn retro-look vraagt ​​Gabin het sluwe konijn alleen zijn eigenaar te volgen, alsof hij op wielen zit. Prachtig gemaakt, dit trekspeelgoed is gemaakt van MDF en massief hout. 17,95 € (Natuur en ontdekkingen). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Vissen naar speelgoed

Visspeelgoed "Op 8 maanden vindt mijn dochter Camille het een plezier om al haar speelgoed op de vloer te gooien. Om te voorkomen dat ik mijn tijd besteed aan het oppakken ervan, hing ik die ze verkiest met een lint op haar stoel Zodra het speelgoed is weggegooid, hoeft ze alleen maar aan het touwtje te trekken om al haar vrienden naar boven te laten gaan ... en te blijven lachen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Het zwembad

Het zwembad Het lijkt een beetje op het zomerbad, behalve dat er meer ruimte is om te spelen. Voor het comfort en de veiligheid van uw kind, installeer het in een leeg zwembad, laat het jetwater op zijn benen lopen en vul het zwembad op lage hoogte. Het water zien stromen en verspreiden is al een grote vreugde voor hem!
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Babytaal: hoe hem te beantwoorden

Een glimlach, een "areu!", Een eerste woord, een verhaal ... als je taal leert, ben je de bevoorrechte gesprekspartner van je kleintje. En hij wacht op antwoorden op vooruitgang. Hier is hoe je hem kunt helpen bij elke stap van dit geweldige avontuur. Bij de geboorte Op dit moment is je pasgeborene tevreden met kreten en tranen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Konijnenpop Choupidoudoux van Doudou et Compagnie

Konijnenpop Choupidoudoux Doudou and Company Zo klein als kool, deze kleine ondeugende konijnenpop Choupidoudoux-reeks is genesteld in een mooie houten doos die u kunt gebruiken als opbergdoos of aan de muur kunt vastzetten als een plank: 31,90 € ( Doudou and Company). Lijst met verkooppunten Te ontdekken:
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De installatiebonus

Je gaat je baby oppassen bij een nieuw goedgekeurde moederassistent. Misschien weet je niet, en zij ook, dat ze van de Caf de installatiebonus kan claimen, om bij te dragen aan de financiering van de nodige regelingen voor de opvang van het jonge kind ... in dit geval je peuter.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Routine, baby's zijn er dol op!

Routine is de vriend van de baby, wist je dat? Knuffels, maaltijden en dodos op vaste tijden ... voor je peuter, monotonie rijmt op veiligheid en hij voelt zich goed wanneer zijn dagelijks leven voorspelbaar is. Geniet ervan! Een routine, waarvoor? Voor uw baby is een instelling waar zijn behoeften zijn gekoppeld, zoals slapen, eten, veranderd worden, knuffelen en spelen, al vanaf zijn vroegste dagen nodig.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De gezichtswas

Neus, ogen, oren, nagels ... wat zijn de goede dingen om het mooie gezicht van je baby schoon te maken? Ontdek hem op foto's met Tung Ahn en zijn kleine Noémie, 2 maanden, en Valérie, moeder van Gabrielle, 8 maanden. Klik op Diaporama om de reeks afbeeldingen te zien Tips + voor perfecte hygiëne • Verzorging van de neus bij verkoudheid.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Het intieme baby toilet

Het veranderen van je baby is niet genoeg ... voordat hij het geluk van een schone luier vindt, is het essentieel dat hij de perfecte billen heeft en zijn geslachtsdelen schoonmaakt. Maak van dit kleine toilet een geweldig moment van intimiteit. Reinig de kleine billen Nadat u de luier van uw baby hebt verwijderd en de ontlasting heeft vrijgegeven, veegt u de voorkant van de luier af en vouwt u deze terug.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Welkom borstvoeding, wat is het?

U wilt borstvoeding geven en vragen wanneer u uw baby gaat voeden. Het is in de geboortekamer, meestal kort na de bevalling, dat de eerste voeding plaatsvindt. Verklaringen van Anna Roy, liberale verloskundige en halftijd tijdens de zwangerschap van Bluets in Parijs.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Het toilet zonder te huilen

Toilet zonder te huilen "Terwijl ik mijn 3 maanden oude baby in bad, dompel ik een zoutoplossing (niet gestart) in het water, zodat de vloeistof niet langer koud is als ik nat word. dan om zijn gezicht schoon te maken en het toilet blijft een moment van plezier. "Laurence ontdekken:
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De fopspeen heeft ook troeven!

We kennen uit het hoofd de gebreken van de totote: nestelen met microben, verantwoordelijk voor slaapstoornissen, remmen het leren van taal ... En toch biedt de fopspeen ook echte diensten. Het bewijs met 4. Het is bekend dat de tepel vervelende gebreken heeft! Het is een nest microben dat neushoorns herhaaldelijk in stand houdt ... Het brengt de juiste uitvoering van borstvoeding in gevaar omdat een borst niet grijpt als een rubberen punt ... Het veroorzaakt waarschijnlijk ernstige slaapstoornissen: als een peuter eraan gewend raakt om in slaap te vallen met een fopspeen in de mond, heeft hij het elke nacht nodig om wakker te worden. Het belemmert het leren van taal: moeilijk te articuleren met een plug in de mond.
Lees Verder