Categorie Je baby 0-1 jaar

Fall Angel's Nest
Je baby 0-1 jaar

Fall Angel's Nest

Een cocon voor je baby! Dit nest van gezellige knusse engel met knopen is gemaakt van jersey en ribbelsteek. Een model Phildar herfst-winter 2016 voorgesteld in maten 0-3 maanden en 6 maanden. Maten: a) 0-3 maanden, b) 6 maanden Benodigdheden Wol Phildar-kwaliteit Phil Mikado kleuren Grind: a) 3 bollen b) 4 ballen Wol Phildar-kwaliteit Phil Flocon kleuren Vorst: a) 1 bol b) 1 bol Aig.

Lees Verder

Je baby 0-1 jaar

Twins: geluk keer twee

Tweeling, dubbele stress, maar ook dubbel geluk! Om je op weg te helpen en je leven gemakkelijker te maken in de eerste paar maanden, is hier een overzicht van de vragen die je waarschijnlijk stelt en tips van ouders van een tweeling ... De meeste ouders van een tweeling voelen zich overweldigd en uitgeput tijdens de eerste maanden.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Tweeling, drieling ... hoe te verzekeren?

Terug van de kraamtijd met je baby's, heb je veel organisatie nodig! Raak niet in paniek. Ouders hebben al professionals een smeltkroes van tips bedacht die hun leven gemakkelijker hebben gemaakt. Geniet ervan! 1. Baden om de andere dag "We kozen ervoor om er een te baden en op de tweede een kattentoilet te doen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

KiddyGuard Front of Lascal

Deze flexibele afrolbare barrière opent en sluit met één hand. Praktisch, het neemt een minimum aan ruimte in en "verdwijnt" wanneer het gesloten is. Deze flexibele afrolbare barrière opent en sluit met één hand. Praktisch, het neemt een minimum aan ruimte in en "verdwijnt" wanneer het gesloten is.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Kawai

Kawaï Geïnspireerd door manga's, is dit schattige konijn een nachtlampje vol met middelen. Naast het zachte licht met veranderende kleuren, zendt het muziek of elke andere opname uit dankzij de MP3-functie. Aan u de gepersonaliseerde verhalen. 54,90 € (Mely marmelade). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Kalinou Koala

Een koalamoeder die een baby in zijn zak verbergt die in een rammelaar verandert om te kauwen dankzij de bijtring in de vorm van een bamboeblad. Ongeveer € 20,99 (Lamaze). Waar het te vinden? In speelgoedwinkels. Een koalamoeder die een baby in zijn zak verbergt die in een rammelaar verandert om te kauwen dankzij de bijtring in de vorm van een bamboeblad.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Kit om te beginnen

Philips Avent geboortekit Handig om te beginnen, een speciale zwangerschapsuitgangskit met 4 natuurlijke polypropyleen slabbetjes (zonder BPA), een fles voor het reinigen van flessen en een fopspeen en een siliconen fopspeen: € 39,90 (Philips Avent). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Kiwi knuffelige knoop

We houden van de vintage look van deze deken die je baby op de oren kan kauwen in geval van kiespijn. Vanaf de geboorte. € 14,95 (Pioupiou en wonderen). We houden van de vintage look van deze deken die je baby op de oren kan kauwen in geval van kiespijn. Vanaf de geboorte. € 14,95 (Pioupiou en wonderen).
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De collectieve kwekerij, hoe werkt het?

Ouders van een peuter, er zijn veel manieren om u te beschermen voor uw kind, inclusief de collectieve kinderkamer. Deze biedt een receptie aangepast aan de kinderen van 2 maanden en half tot 4 jaar. Welke stappen te nemen? Welke voordelen? Hier zijn enkele verklaringen die u zullen helpen uw weg te vinden. Community crèches worden beheerd door gemeentehuizen of afdelingen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De bedrijfskamer, een goed idee?

De bedrijfskamer, je hebt erover gehoord. Het principe: sommige bedrijven bieden aan om de kinderen van hun werknemers in kinderdagverblijven onder te brengen. Een zorgwijze in ontwikkeling. Wat is het principe van de bedrijfskwekerij? Een bedrijf of een groep bedrijven creëert een crèche of financiert plaatsen in een crèche tussen bedrijven, al dan niet in de buurt van het bedrijf.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De ouderlijke wieg in details

Ouders van een peuter, u worden veel manieren van bewaring aangeboden voor uw kind. De ouderlijke wieg stelt een zorgwijze voor waarbij de ouders rechtstreeks betrokken zijn. Voordelen, nadelen, bediening: hier is nuttige informatie. Het ouderlijk kinderdagverblijf is een instelling die wordt beheerd door een oudervereniging en is goedgekeurd door de Maternal Infant Protection (PMI).
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De crisis van 8 maanden, wat is het?

Een plotselinge angst om je armen te verlaten, huilend bij het zien van een gezicht dat hij niet of weinig kent? Geen zorgen, je baby van 6-8 maanden maakt een klassieke crisis door: de angst van de achtste maand. 8 maanden crisis: geen manier om je armen te verlaten! Tijdens zijn eerste jaar kan uw kind een moeilijke periode doormaken: "de angst van de achtste maand", ook wel de angst van de vreemdeling genoemd.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Atopische dermatitis, wat is het?

Atopische dermatitis of eczeem is een ontstekingsziekte van de huid die voornamelijk voorkomt bij zuigelingen of jonge kinderen. Meestal goedaardig, verdwijnt het meestal rond 4 jaar. Atopische dermatitis, wat is het? Atopie is de erfelijke aanleg voor het ontwikkelen van een allergie.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Diversificatie van voedsel van 9 tot 12 maanden.

Welke voedingsmiddelen te introduceren? Welke hoeveelheden? Hoe te handelen wanneer het kind weigert stukken te eten? Antwoord met het boek "Ik voed mijn kind op" Laurence Pernoud. Diversificatie verwijst naar de introductie van andere elementen dan melk. Er is niet één maar veel manieren om het dieet van uw kind te diversifiëren.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Diversificatie van leeftijd tot leeftijd

Welke voedingsmiddelen moet u de afgelopen maanden op het bord van uw gourmet plaatsen? Hier is leeftijd voor leeftijd de nieuwigheden om hem aan te bieden in zijn dieet. Tussen 4 maanden en een half en 5 en een halve maand Nieuw voedsel geïntroduceerd De + smaken • Groenten en gemengd gekookt fruit. • Een vleugje boter voor groenten.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Aanpassing in kinderdagverblijf, hoe werkt het?

Nevenouders en nevenprofessionals, het begin van uw kind op de kinderkamer, het is georganiseerd! Succesvolle integratie is gebaseerd op geleidelijke scheiding en wederzijdse kennis. Djemila Grémaud, manager van de kribbe, onthult enkele tips voor professionals over de aanpassing in de kinderkamer. Dit kinderdagverblijf, je begeert het ... Maar scheiding is niet gemakkelijk om zo ver te leven.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De kinderkamer, een klein stukje paradijs!

Het is belangrijk voor uw baby om vertrouwd te raken met de gemeenschap en om te gaan met andere kinderen. Hij heeft het nodig en jij ook! Je hebt het recht om jezelf op te pakken en te verwennen zonder schuldgevoel. Waarom niet registreren bij het kinderdagverblijf? Wat is het principe van een kinderdagverblijf?
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Geelzucht bij kinderen

Artsen noemen het ook geelzucht ... fysiologisch, dat is normaal. Gekoppeld aan de onvolgroeidheid van de baby, komt geelzucht veel voor in de dagen na de geboorte. Het moet niettemin het voorwerp van grote waakzaamheid zijn. Wat is geelzucht bij kinderen? Geelzucht is een banale, fysiologische manifestatie die op de tweede of derde dag van het leven van de pasgeborene verschijnt, in intensiteit toeneemt tot de vierde en vijfde dagen, alvorens geleidelijk te verdwijnen.
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

De ademfysiotherapeut, waarom?

Elke winter begint het opnieuw ... Een op de drie baby's wordt getroffen door acute bronchiolitis. Om uw peuter te behandelen, worden fysiotherapie-sessies in Frankrijk op grote schaal voorgeschreven. Tegenwoordig ontmoedigt de Hoge Autoriteit van Gezondheid het gebruik bij baby's jonger dan 12 maanden. In welke gevallen worden voorgeschreven respiratoire fysio-sessies voorgeschreven?
Lees Verder
Je baby 0-1 jaar

Melk: zijn behoeften van 0 tot het einde van de 4e maand

In de eerste paar maanden bestaat het dieet van uw baby alleen uit melk. Of het nu gaat om borstvoeding of flesvoeding, hoeveel melk heeft uw baby nodig? Heeft hij aanvulling nodig? Antwoorden op de vragen die je jezelf stelt. Melk: zijn behoeften van binnenuit Als je je baby borstvoeding geeft, is het op aanvraag, dus niet gemakkelijk te kwantificeren!
Lees Verder