Categorie Polls

De galette des Rois
Polls

De galette des Rois

De galette des Rois, doe je het zelf of koop je het liever? Vul onze enquête in. The cake of the Kings: Je doet het zelf Je koopt het in de bakkerij Je koopt het in een groot oppervlak Stem <Resultaten> Om te ontdekken:

Lees Verder

Polls

Tot wanneer denk je dat je borstvoeding geeft?

Je hebt ervoor gekozen om je baby borstvoeding te geven en je bent dol op deze tedere body-to-body. Sommige moeders geven lang borstvoeding, anderen niet ... en hoe lang denk je dat je je peuter borstvoeding geeft? Vul onze enquête in. Je denkt borstvoeding te geven: zolang mijn baby het wil. Afgelopen 6 maanden, ok voor de avondvoeding, maar niet meer.
Lees Verder
Polls

De galette des Rois

De galette des Rois, doe je het zelf of koop je het liever? Vul onze enquête in. The cake of the Kings: Je doet het zelf Je koopt het in de bakkerij Je koopt het in een groot oppervlak Stem <Resultaten> Om te ontdekken:
Lees Verder
Polls

Zwangerschap - voorbereiding op de geboorte

Vraag 6 Leer jezelf over zwangerschap, help een aantal van de kwalen te verlichten en bereid je voor op de bevalling ... daar zijn lessen voor de voorbereiding op de geboorte voor. Heb je gevolgd? Klik hier om naar vraag 7 te gaan. 6. Heb je een voorbereiding op de geboorte gehad? Ja, in de privépraktijk Ja, tijdens de zwangerschap Nee, omdat ik de behoefte niet voelde Nee, omdat ik geen beschikbaarheid had Nee, omdat ik niet wist dat het door de Beveiliging werd ondersteund sociale stem <Resultaten> Om te ontdekken:
Lees Verder
Polls

Zwangerschap - pijnbestrijding: uw wensen

Vraag 9 Vandaag zijn er veel manieren om de pijn van een bevalling te verlichten. Maar niet alle toekomstige moeders willen het gebruiken. En jij? Klik hier om naar vraag 10 te gaan. 9. Wilde je voor je beviel een manier om je pijn te verlichten? Ja Nee Stem <Resultaten> Om te ontdekken:
Lees Verder
Polls

Zwangerschap - prenatale screening

Vraag 5 Gedurende deze negen maanden worden u en uw baby nauwlettend gevolgd en gescreend. Heb je het gevoel dat je bent ondersteund en geïnformeerd? Klik hier om naar vraag 6 te gaan. 5. Bent u van mening dat u tijdens een screening tijdens de zwangerschap bent ondersteund en geïnformeerd, met name voor trisomie 21?
Lees Verder
Polls

Zwangerschap - zwangerschapsbewaking

Vraag 4 Zwanger, de vragen verdringen zich in het hoofd, het is heel natuurlijk. Heb je het gevoel dat je de antwoorden hebt gekregen die je tijdens je zwangerschapsbewaking verwachtte? Klik hier om naar vraag 5 te gaan. 4. Bent u van mening dat u tijdens de follow-up van uw zwangerschap de antwoorden op uw vragen hebt ontvangen?
Lees Verder
Polls

Op de kraamafdeling

Vraag 5. Toen je kind werd geboren, had je het gevoel dat het moederschapsteam je aan het maken was ... 5. Bij de geboorte van je kind had je het gevoel dat het moederschapsteam je ... volledig zelfverzekerd maakte. Matig vertrouwen. Leek te twijfelen aan de mogelijkheden van mijn moeder.
Lees Verder
Polls

Hoe gedraagt ​​de ideale vader zich thuis?

Vraag 2: Hoe gedraagt ​​de ideale vader zich thuis? Klik hier om naar vraag 3 te gaan. Hoe gedraagt ​​de ideale vader zich thuis? Je geeft hem niet de schuld dat hij niet meedoet, hij heeft geen tijd. Je verwacht dat hij voor de helft van al het huishoudelijk werk zorgt.
Lees Verder
Polls

Borstvoeding

Vraag 3. U hebt ervoor gekozen borstvoeding te geven omdat ... Klik hier om naar vraag 4 te gaan. Waarom koos je voor borstvoeding? Stem <Resultaten> Om te ontdekken:
Lees Verder
Polls

Geboorte - hulp bij borstvoeding

Vraag 7 Succesvolle borstvoeding vereist voorbereiding en goed advies van het moederschapsteam. Heeft u het gevoel voldoende geïnformeerd en geholpen te zijn? Klik hier om naar vraag 8 te gaan. Ben je geholpen om borstvoeding te geven? Ja, zeer bevredigend Ja, bevredigend Ja, redelijk bevredigend Ja, maar onbevredigend Nee, ik heb geen hulp ontvangen Ik wilde geen borstvoeding geven Stem <Findings> Om te ontdekken:
Lees Verder
Polls

Geboorte - babyblues en psychologische ondersteuning

Vraag 8 De geboorte van een baby is niet altijd 100% geluk. Baby-blues, scheiding van je baby om gezondheidsredenen, morele problemen ... voelde je je gesteund? Klik hier om naar vraag 9 te gaan. 8. Baby-blues, scheiding van je baby om gezondheidsredenen, morele problemen ... Heb je steun ontvangen?
Lees Verder
Polls

De uitdrukking "taboe", wat is dat?

Kilo's, stemmingswisselingen ... het is niet slecht denken dat, soms, kleine zinnen uit je komen - zoals dat - uit je mond. Sommigen blijven onopgemerkt omdat je partner helemaal gelukkig is als een toekomstige moeder en anderen vliegen ... en wat schade! Wat is de "weerspiegeling" die het geschenk heeft of heeft gehad om je partner te irriteren?
Lees Verder
Polls

Borstvoeding ... wat vind jij ervan?

Borstvoeding, een geweldig moment van tederheid en delen voor een baby en zijn moeder ... maar de vader in dit alles? Sommige mannen zijn ontroerd, ontroerd ... anderen hebben wat problemen met delen. En jij, wat vind je van borstvoeding? Vul onze enquête in. Borstvoeding ... wat vind jij ervan?
Lees Verder
Polls

Het dutje en jij ...

Zelfs voor degenen die geen stamgasten zijn ... het dutje kan onderdeel zijn van de nieuwe gewoonten die tijdens de eerste maanden van de zwangerschap zijn aangenomen. En jij, werd je aangeraakt door de tseetseevlieg? Neem deel aan onze enquête. Slapen en jij ... vriendinnen tijdens je zwangerschap? Ja. Geen stem <Resultaten> Te ontdekken:
Lees Verder
Polls

Het gezag van de vader, wat is het voor jou?

Vraag 3: De autoriteit van de vader, wat is het voor jou? Klik hier om naar vraag 4 te gaan. Het gezag van de vader, wat is het voor jou? Voor jou moet een vader de autoriteit in het gezin overnemen. Jullie zijn twee geweest om dit kind te maken, jullie zullen twee zijn om te verbieden! Wat voor jou belangrijk is, is dat hij met zijn kind speelt, niet dat hij grenzen aan hem stelt.
Lees Verder
Polls

School op woensdagochtend, beter voor de slaap van kinderen

Voor de medische experts respecteert de terugkeer van de school op woensdagochtend meer de biologische klok van de kinderen en verbetert hun schoolcapaciteit. Wist u dat beantwoord onze enquête. Wist je dat de week van vier en een halve dag beter was voor de slaap van kinderen? Ja Nee Stem <Resultaten> Om te ontdekken:
Lees Verder
Polls

De ideale kleuterschool, hoe is het? Vraag 6

Wanneer tutoring instellen voor studenten in moeilijkheden? Geef ons uw mening door het antwoord te kiezen dat het meest rechtvaardig lijkt onder de hieronder voorgestelde antwoorden. 6- Wanneer tutoring instellen voor studenten in moeilijkheden? Tijdens schooltijd.
Lees Verder