Categorie Quiz

Gewicht en zwangerschap, ben je scherp?
Quiz

Gewicht en zwangerschap, ben je scherp?

Gewichtstoename is een centraal punt van zwangerschapsbewaking omdat dit op geen enkele manier moet worden gedaan! Test je kennis met onze quiz om te controleren of je het onderwerp goed beheerst. Vraag (1/9) Gewichtstoename begint niet systematisch aan het begin van de zwangerschap Het is waar.

Lees Verder

Quiz

Candlemas vragen

2 februari vieren we Candlemas! Het is tijd om pannenkoeken te maken en ervan te genieten natuurlijk, maar ken je de oorsprong en gebruiken rond dit gastronomische feest? Hier is een quiz om al uw vragen te beantwoorden. Vraag (1/7) De Candlemas is het laatste kerstfeest. Het is waar.
Lees Verder
Quiz

Het ontwerp in cijfers

Hoeveel dagen duurt een zwangerschap? Wat is de gemiddelde leeftijd van de vader bij de geboorte van zijn eerste kind? Test je kennis! Vraag (1/6) Wie bepaalt het geslacht van het kind? De vader, in 100% van de gevallen. De moeder, in 100% van de gevallen. Kans, in 100% van de gevallen. Antwoord Het is altijd de vader die het geslacht van het kind bepaalt.
Lees Verder
Quiz

Uitdroging bij zuigelingen

Men denkt vaak aan "overmatige hitte" als men spreekt over uitdroging, maar het kan ook verband houden met spijsverteringsstoornissen. Het moet in de gaten worden gehouden omdat het gevaarlijk kan zijn. Een korte samenvatting van uitdroging met deze quiz. Vraag (1/5) Uitdroging is altijd gekoppeld aan extreme hitte.
Lees Verder
Quiz

Tweelingzwangerschap in vragen

Wachten op een kind, het is al een heilig avontuur, maar verwacht er twee! Test je kennis van tweelingzwangerschap door onze quiz te doen. Vraag (1/7) Er zijn waar en onwaar Onwaar Onwaar Onjuist antwoord Als we gewend zijn tweelingen van hetzelfde ei te onderscheiden, homozygoten ("waar") dizygoten, tweelingen uit twee verschillende eieren ("false"), de zin waar en valse tweelingen is verkeerd.
Lees Verder
Quiz

Help hem de hitte te weerstaan

De hitte? Ondraaglijk voor je kleintje! Wat als hij minder eetlust heeft, 's nachts te warm? Hoe vernieuw je het? Hoe te reageren in geval van een zonnesteek? Alle antwoorden met deze quiz. Vraag (1/5) 1. Oh, daar is het warm en je peuter verliest zijn eetlust. a.
Lees Verder
Quiz

Zuigelingenmelk: wanneer moet het veranderen?

Omdat de aan het moederschap gegeven melk niet bij u past of omdat uw baby zijn flessen niet lijkt te verdragen, komt u in de verleiding om zijn melk te vervangen. Maar bent u zich terdege bewust van de regels om zijn gezondheid te respecteren? 10-stapsverificatie. Vraag (1/10) De melk die door het moederschap is geschonken is niet degene die ik voor mijn baby had gepland, ik kan veranderen als ik thuiskom Het is waar Het is fout Antwoord In de moeders, "ronden" melk 'zijn opgezet tussen merken, zodat bedrijven niet altijd dezelfde melk geven.
Lees Verder
Quiz

Lopen, hoe werkt het?

Dit is een van de belangrijkste stappen in het leven van je baby. Een gigantische stap die nader bekeken moet worden ... Vraag (1/7) Gemiddeld, op welke leeftijd zetten de eerste stappen? 12 maanden 13 maanden 14 maanden. Antwoord Dit is natuurlijk een gemiddelde, want een roekeloos kind begint vanaf 10 maanden wanneer een ander, minder gehaast, zich overgeeft aan de vierbenige wandeling.
Lees Verder
Quiz

Liefde, een beetje, veel, hartstochtelijk ...

Geniet van de zomer om jezelf te vinden. Wat te kiezen in een goede thriller en een knuffel wanneer de kleintjes een dutje doen? Is vrijen een risico als je zwanger bent? Wil een man altijd? Welke vragen! Vraag (1/4) 1. Geweldig, je kleine wolven doen een dutje ... a. Des te beter is er een machine onderweg, een klein schoteltje dat rondslingert ... b.
Lees Verder
Quiz

Het strand ... zachtjes

Op welke leeftijd zal je peuter van het strand houden? Hij is een hardloper, moet je hem aanvullen? Liever taarten of voetafdrukken in het zand? Doe onze quiz om erachter te komen. Vraag (1/4) 1. Op 18 maanden, het strand, zal het onvermijdelijk geweldig zijn. a. True. Het is nu groot genoeg om te beginnen met het maken van taarten!
Lees Verder
Quiz

Het zwangere strand, welke voorzorgsmaatregelen?

Deze vakantie aan zee, kijk je natuurlijk uit naar ... maar dit jaar, weinig twijfel! Je bent zwanger en vraagt ​​je af of het goed is om je buik bloot te stellen aan de zon, of je kunt genieten van zwemmen of hoe je het zwangerschapsmasker kunt vermijden. Vragen waarop onze quiz antwoorden geeft.
Lees Verder
Quiz

Leren over netheid

Naar bed Maar is uw kind klaar om op de pot te gaan? Om u te helpen het juiste moment te vinden en u te helpen de netheid te temmen, hebben we een kleine test samengesteld. Laten we gaan! Vraag (1/9) Hoe oud is een kind gemiddeld om op de pot te gaan?
Lees Verder
Quiz

Water in vragen

Bron van leven, het dooft, verfrist, hydrateert ... Kortom, het is essentieel. Welk water moet je je kind geven? Wat zijn zijn behoeften? Is kraanwater betrouwbaar? Om het te weten, doe onze quiz: een cruise tussen echt nieuws en ontvangen ideeën. Vraag (1/7) De waterbehoefte van een kind is hoger dan die van een volwassene.
Lees Verder
Quiz

Handen wassen, goede reflexen

Was je handen, een gebaar a priori banaal ... maar niet zo onschuldig. Voor een goede hygiëne is het essentieel om de operatie schone handen op het hele gezin aan te brengen. Onze uitleg en ons advies bij deze quiz. Vraag (1/8) Wat is het geprefereerde transportmiddel voor virussen en andere bacteriën?
Lees Verder
Quiz

De navelstreng in vragen

De navelstreng is meer dan een schakel tussen jou tijdens deze negen maanden, en is er ook om je toekomstige baby te voeden en te zuurstof geven ... Neem voor meer informatie onze quiz! Vraag (1/8) De navelstreng is er vanaf het begin van de zwangerschap: dat klopt. Dit klopt niet. Antwoord Het is in de tweede week van de zwangerschap dat uw baby "afstand neemt".
Lees Verder
Quiz

Het zwangerschapsmasker bij vragen

Wat is het zwangerschapsmasker en kan dit worden vermeden? Test je kennis met onze quiz Lees ook ons ​​artikel Preventie van het zwangerschapsmasker Andere quizzen Vraag (1/4) Hormonen zijn verantwoordelijk voor het zwangerschapsmasker Het is waar Het is fout Antwoord De zwangerschap veroorzaakt een sterke toename van vrouwelijke hormonen, oestrogenen, die tegelijkertijd een toename van melaninesynthese veroorzaken (de oorsprong van het bruinen).
Lees Verder
Quiz

Hooikoorts in kwestie

De goede dagen komen en je kind kan niezen en ogen hebben huilen. Het is de terugkeer van de hooikoorts, zoals elk jaar op hetzelfde tijdstip. Novice? Pollendeeltjes hebben voor jou geen geheimen meer? Doe onze kleine quiz om het uit te zoeken. Vraag (1/5) Hooikoorts is van voorbijgaande aard.
Lees Verder
Quiz

Onregelmatige agglutinines in vragen

Een onregelmatig aantal specifieke antilichamen, de agglutinines, kan een risico op onverenigbaarheid tussen de moeder en haar toekomstige baby onthullen. Wat weet u precies over agglutinines? Test je kennis met onze quiz. Vraag (1/6) Agglutininen onthullen de aanwezigheid van vetten in het bloed Waar Fout Antwoord Agglutininen zijn antilichamen die werken in aanwezigheid van indringers, antigenen (microben, toxinen, enz.).
Lees Verder
Quiz

De babysterren van de zomer van 2012

Geboorten, nog steeds geboorten! Wie zijn de laatst geboren baby's en die binnenkort op de planeetmensen worden verwacht? Doe de quiz om erachter te komen en te schitteren tijdens je zomerse diners. Vraag (1/7) Wat is de naam van de dochter van Alessandra Sublet, presentator op France 5, geboren in juni?
Lees Verder
Quiz

Ideeën over borstvoeding

Borst te klein om de borst te geven, ovulatie geblokkeerd tot de terugkeer van luiers, moeilijkheden gerelateerd aan leeftijd ... Waar of niet waar? Doe de quiz om je kennis van borstvoeding te testen. Vraag (1/7) Ik heb een kleine borst, ik zal meer moeilijkheden hebben om mijn baby borstvoeding te geven Het is waar Het is fout Antwoord Grote of kleine tieten, de natuur is goed gedaan!
Lees Verder