Categorie Zwangerschap

Proefperiode en zwangerschap
Zwangerschap

Proefperiode en zwangerschap

"Kan mijn werkgever mijn proeftijd verbreken omdat hij erachter kwam dat ik zwanger was?" Isabelle Auvray-Latourrette, advocaat, beantwoordt de vraag van Fiona. Het antwoord van Isabelle Auvray-Latourrette, advocaat aan het Hof, gespecialiseerd in arbeidsrecht. In theorie is het antwoord nee! Een werkgever kan een proeftijd niet doorbreken wegens zwangerschap.

Lees Verder

Zwangerschap

Design, hoe is het?

Hoe wordt een ei bevrucht door een zaadcel? Hoe lang overleeft sperma en hoe komt het embryo de baarmoeder binnen? Spermatozoa worden "opgezogen" Er werd ooit gedacht dat de beweeglijkheid van spermatozoa werd gebruikt om van de bodem van de holte van de vagina naar de romp te bewegen.
Lees Verder
Zwangerschap

Acupunctuur, kan dat mij helpen?

Gemakkelijk te maken, dit naaldgeneesmiddel verlicht lumbale pijn tijdens de bevalling, opent voorzichtig een recalcitrante nek en harmoniseert onregelmatige contracties. Een techniek die overal in Frankrijk toegankelijk is. Wat is acupunctuur? Acupunctuur, een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde, werd meer dan 5000 jaar geleden geboren.
Lees Verder
Zwangerschap

Geplande keizersnede, wanneer overwegen?

Tegenwoordig betreft het keizersnede in Frankrijk 20% van de geboorten, waarvan 7% waarvoor deze operatie is gepland. Het is niet zo zeldzaam als dat. Onmisbaar in bepaalde specifieke medische situaties, maar het kan risico's voor de moeder inhouden. Keizersnede in de praktijk Keizersnede is een chirurgische ingreep waarbij de baby wordt verwijderd door een dwarse incisie van de baarmoeder op het schaambeen, wanneer de omstandigheden niet op natuurlijke wijze kunnen worden toegediend.
Lees Verder
Zwangerschap

Preconceptieconsult, wat is het?

Raadplegen voordat je een baby krijgt, kan in sommige gevallen nuttig zijn om ervoor te zorgen dat de verwachte zwangerschap geen probleem zal zijn. Voor wie is dit consult bedoeld? Wie te raadplegen? We inventariseren. Het verlangen naar een kind is een persoonlijke, intieme wens die bij het paar hoort. Het zwangerschapsproject, de hoop op realisatie ervan, maakt deel uit van de natuurlijke gebeurtenissen in hun leven en het lijkt hen niet nodig om hierover een arts te raadplegen.
Lees Verder
Zwangerschap

Keizersnede, hoe is het?

Wanneer vaginale bevalling niet mogelijk is, is een keizersnede een chirurgische procedure om de baby uit de baarmoeder te halen. Het is een perfect gecontroleerde interventie. Vandaag is 1 op de 5 geboorten per keizersnede. Er zijn twee soorten keizersneden. Een keizersnede is een operatie waarbij de baby operatief wordt verwijderd wanneer vaginale bevalling niet mogelijk is.
Lees Verder
Zwangerschap

Bliksem

Bliksem Niet alleen deze houding verlicht rugpijn, maar het wordt ook aanbevolen na de maaltijd omdat het de spijsvertering verbetert. Ga op je hielen zitten in een knielende houding. Spreid je hielen lichtjes en laat je billen tussen je voeten vallen. Houd je rug, hoofd en schouders recht.
Lees Verder
Zwangerschap

De zwangerschapsgewichtscurve

Gewichtsbewaking tijdens de zwangerschap is een van de klassiekers! Bekijk onze grafiek voor het bijhouden van gewicht en print het om u te helpen uw gewicht gedurende de weken te beheersen! Minimaal in het eerste trimester, vooral vanwege misselijkheid, zal uw gewichtstoename duidelijker zijn vanaf de 4e maand en zal worden bevestigd in de loop van de maanden.
Lees Verder
Zwangerschap

De miskraam in vragen

Miskraam, een veel voorkomend ongeval in de vroege zwangerschap dat traumatisch is. De oorzaken zijn talrijk, maar in de meeste gevallen zijn miskramen het gevolg van een misvorming van het ei dat het lichaam spontaan opheft. Wat is een miskraam? Een miskraam is de onderbreking van een zwangerschap vóór de datum van levensvatbaarheid van de foetus, dat wil zeggen vóór de 180ste dag van de zwangerschap.
Lees Verder
Zwangerschap

De buitenbaarmoederlijke zwangerschap

In een buitenbaarmoederlijke zwangerschap ontwikkelt het ei zich buiten de baarmoeder, meestal in een van de twee buizen. Een medische ingreep is dan noodzakelijk om de breuk hiervan en een mogelijke bloeding te voorkomen. Wat is een buitenbaarmoederlijke zwangerschap? Na de bevruchting reist het ei normaal gesproken in de stam om zich in de baarmoeder te vestigen.
Lees Verder
Zwangerschap

Draagmoederschap

Methode voor medische hulp bij voortplanting (GPA), draagmoederschap of GPA is dat een vrouw die draagmoeder wordt genoemd ermee instemt om een ​​zwangerschap aan te nemen en een kind voor een paar te dragen. Het wordt meestal gedaan in geval van onvruchtbaarheid. Het is verboden in Frankrijk. GPA, wat is er?
Lees Verder
Zwangerschap

Molaire zwangerschap, een zeldzame complicatie

Vanwege een afwijking op het moment van bevruchting leidt de hydatiforme mol of molaire zwangerschap niet tot de geboorte van een levend kind. De verklaringen van professor François Golfier. Molaire zwangerschap, wat is het? De hydatiforme mol of molaire zwangerschap is een complicatie als gevolg van een chromosomale afwijking die optreedt op het moment van bevruchting van het ei door de zaadcel.
Lees Verder
Zwangerschap

Zwangerschap, het ziet er goed uit ...

Welke woorden te zeggen ... of niet te zeggen? Kondig aan de mensen om je heen aan dat je zwanger bent, kan een echte hoofdpijn zijn. We moeten de vatbaarheid sparen, ons aanpassen aan zijn gesprekspartner. Hier zijn enkele ideeën om geen flop te maken. Voor je ouders De veilige gok: "Mam, ik word ook een moeder!" Waarom eerst met je moeder praten in plaats van met je beide ouders tegelijk?
Lees Verder
Zwangerschap

Watergym: ideaal tijdens de zwangerschap

Gedurende deze negen maanden is het belangrijk om voor jezelf te zorgen en een matige lichamelijke activiteit te hebben. De watersportschool is ideaal omdat het de voordelen van water combineert zonder risico. En wat een ontspanning! Watersportschool, wat is er? Van de sportschool tot een zwembad, zoals de naam al doet vermoeden!
Lees Verder
Zwangerschap

AMP gebruiksaanwijzing

Kunstmatige inseminatie, FIV, ICSI of gametedonaties ... zoveel technieken die u kunnen helpen om een ​​baby te krijgen. Hoe werkt medische hulp bij voortplanting (MPA)? Wat zijn de risico's, de kansen op succes? Voor veel paren is de weg naar zwangerschap niet lang, gemakkelijk.
Lees Verder
Zwangerschap

Migratie, wat een avontuur!

En als je zwanger was ... De eerste dag van je laatste menstruatie was drie weken geleden en een kleine innerlijke stem vertelt je dat je een gelukkige gebeurtenis verwacht. Laten we hopen dat het waar is en ontdekken wat er in je omgaat. Hoe weet je dat je zwanger bent? Je kleine innerlijke stem?
Lees Verder
Zwangerschap

De open hoek

De open hoek Open vanuit zittende benen de gestrekte benen en vorm een ​​V. Ga geleidelijk het bovenlichaam naar voren, druk op uw handen, goed geplaatst op de grond. Ga voorzichtig vooruit totdat de wervelkolom en de benen correct zijn uitgerekt. Blijf 30 seconden in deze positie met regelmatige, rustige ademhalingen.
Lees Verder
Zwangerschap

Heeft muziek invloed op de baarmoeder?

In utero hoort je baby de innerlijke en uiterlijke geluiden, hoewel vervormd door de buikwand en het vruchtwater ... en muziek hoort erbij. Muziek, hij hoort het al in de baarmoeder! In utero wordt het gehoorsysteem van uw baby geleidelijk aan op zijn plaats gebracht. Hij hoort de innerlijke en uiterlijke geluiden, hoewel vervormd door de buikwand en het vruchtwater.
Lees Verder
Zwangerschap

Het permanente

De permanente De permanente ... een ja onder toezicht Het feit dat je zwanger bent, verbiedt op geen enkele manier de permanente. Niettemin, de instroom van hormonen die vaak de aard van je haar wijzigen, moet je voorzichtig zijn. Geen manier om het zelf te doen. Alleen de kapper is bevoegd om het product te kiezen op basis van het gewenste effect (licht volume, kleine of grote lussen) en vooral voor u om het te weigeren als het vindt dat uw haar te beschadigd is om deze chemische agressie te ondersteunen.
Lees Verder