Categorie Zwangerschap

2015 winnaars van Boys-Timéo First Names
Zwangerschap

2015 winnaars van Boys-Timéo First Names

5. Timéo Zijn oorsprong: van het Griekse timôn, "eer". Zijn verhaal: Timéo is de Spaanse en Italiaanse vertaling van het Franse Timée. Een van de dialogen van de Griekse filosoof Plato draagt ​​de naam Timaeus. Deze naam is een enorm succes sinds 2006. Hij was vorig jaar 5e en 8e in 2013. Zijn verjaardag: 25 januari.

Lees Verder

Zwangerschap

Keirian

Keirian Keirian Hij heeft een beetje Bretonse kant, toch? Niet verkeerd. Het is geïnspireerd door Kerian, ook vrij zeldzaam, en komt uit Keltisch Kad, "vechten". Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Kim Kardashian: Saint

Kim Kardashian: Saint After North, tweeënhalf jaar, is het een kleine Saint die op 5 december 2015 de wereld is binnengekomen en de familie van Kim Kardashian en Kanye West gaat uitbreiden, beslist geïnspireerd met betrekking tot de keuze van de eerste namen. © Foto: Facebook Om te ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Keith

Keith ... Richards Zeldzame naam en onbekende datum, Keith is de echte naam van de gitarist Rolling Stones. Het komt van de Keltische "coed", wat hout, bos betekent. Keith ... Richards Zeldzame naam en onbekende datum, Keith is de echte naam van de gitarist Rolling Stones. Het komt van de Keltische "coed", wat hout, bos betekent.
Lees Verder
Zwangerschap

Zwangerschapsponden: niet te veel en niet te weinig

Als je baby verwacht, komt de vraag naar het ideale gewicht snel aan de orde. Aanstaande moeders willen de gezondheid en het welzijn van hun kleintje verzekeren en vermijden dat ze extra kilo's nemen die moeilijk te verliezen zijn na de bevalling. Hier zijn enkele manieren waarop u mogelijk het ideale ideale gewicht en zwangerschap kunt combineren.
Lees Verder
Zwangerschap

Kenza

Kenza Kenza De naam Kenza komt van het Arabische kanz en betekent "schat" of "wonder". Goed gezien voor je kleine wonder voor jou! Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Juliette

Juliette Juliette Met haar ruige haar en haar haarclip is Juliette de kleine stripboekheldin van Doris Lauer, bekend van het ketenen van onzin. Wat zal voor jou de mooiste van je route zijn? Van het Latijnse oulos, "geheel, in de natuurlijke staat", wordt deze naam gevierd op 30 juli. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Kingsley (Coman)

Kingsley (Coman) Kingsley (Coman) De jonge spits uit Bayern München, uit Guadeloupe, heeft een ongewone naam die u misschien bevalt. Van Engelse oorsprong betekent het de "weide van de koning" ... het zou niet eerder een grasveld zijn? Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Kayna

Kayna Kayna Deze oorspronkelijke naam betekent "rebel" in het Hebreeuws of "heilige naam" in het Schots ... hoop dat je liefde een slimme mix van beide zal zijn! Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Kelio

Kélio Mannelijke naam, Kelio is een afgeleide van Kelian, Celtic Kellian betekent "gaillard" of "ruzie". Zijn patroonheilige is Kilien, die bisschop en martelaar was in Thüringen, die stierf in 689. Zijn verjaardag: 8 juli. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Klaus in The Originals

Klaus in The Originals Klaus in The Originals Incarnated door Joseph Morgan, Klaus is een van de hoofdpersonen in de serie "The Originals". De naam Klaus is een verkleinwoord van Niklaus, de Duitse versie van Nicolas van het Griekse Nikolaos betekent "overwinning van het volk". Klaus is een persoon met een bepaald charisma en onderscheidt zich door zijn grote dynamiek.
Lees Verder
Zwangerschap

Eierstokcyste en zwangerschap: wat u moet weten

Eierstokcysten komen vrij vaak voor bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd. In de meeste gevallen vormen ze geen grote problemen, noch om zwanger te worden, noch tijdens de zwangerschap. Wanneer ze lastiger zijn, kan een passende behandeling worden toegepast. Verschillende soorten ovariumcysten Ovariumcysten zijn goedaardige tumoren die zich in de eierstokken ontwikkelen.
Lees Verder
Zwangerschap

Kyvers

Kyvers Kyvers Deze naam heeft een kleine kant, MacGyver, toch? Zoals wat ouders echt weten hoe ze moeten sleutelen aan het vinden van de naam baby! Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

De banaan

Banaan Banaan bevat ook tryptofanen en helpt bij het slapen. Vooral omdat het ook kalium en magnesium bevat, 'natuurlijke' spierverslappers. Denk er dus af en toe aan tijdens het dessert. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

De trofoblastbiopsie

Om trisomie 21 te zoeken, wordt de trofoblastbiopsie meer en meer gebruikt in plaats van vruchtwaterpunctie. Wat is het precies? Hoe is de trofoblastbiopsie? Wat is de trofoblastbiopsie? De biopsie van de trofoblast bestaat uit het nemen van een fragment van het weefsel van de toekomstige placenta, chorionvilli genoemd.
Lees Verder
Zwangerschap

Bevalling onder hypnose

Angst en stress zijn verergerende factoren in de perceptie van pijn. Door afleiding en suggestietechnieken te gebruiken, te focussen op relationeel en te focussen op iets anders dan lijden, kunnen deze effecten verminderen. Hypnose om de ervaring van pijn te veranderen Om hypnose beter te begrijpen, moeten we weten dat onze hersenen het negatieve niet begrijpen.
Lees Verder
Zwangerschap

Bevalling thuis

Geconfronteerd met de omgeving die door sommige toekomstige moeders als over-medische ziekenhuizen wordt beschouwd, voelen sommigen de wens om thuis te bevallen. Is het mogelijk? Is het riskant? Hier zijn enkele antwoorden. Tot de jaren veertig zijn de meeste vrouwen thuis bevallen. Het ziekenhuis was gereserveerd voor de armen en door gebrek aan asepsis was er veel kraamvrouwenkoorts, een infectie die zich na de geboorte voordeed.
Lees Verder
Zwangerschap

De stoel

De stoel In staande houding, benen los van de breedte van het bekken (of iets meer, afhankelijk van uw comfort): Neem een ​​goede balans door de rechtervoet iets naar buiten te draaien en de linkervoet naar binnen (of bankschroef versa). Buig tijdens het uitademen lichtjes je knieën en ga naar beneden alsof je op een stoel gaat zitten.
Lees Verder
Zwangerschap

De kleuren

Kleuring Kleuring ... ja, na het testen Als u gewend bent aan vlekken, geen probleem, ongeacht de gebruikte techniek. Aan de andere kant, als u producten wilt veranderen of als u uw kleur voor de eerste keer wilt veranderen, probeer dan te controleren of het product niet reageert.
Lees Verder
Zwangerschap

De sigaret, waarom stoppen

Wil je een baby of al zwanger zijn ... Profiteer van deze buitengewone motivatie die een kind is en ons advies om de ders te verpletteren! Roken schaadt de vruchtbaarheid en beïnvloedt het verloop van de zwangerschap. Als u rookt, duurt het twee keer zo lang als een niet-roker om zwanger te worden.
Lees Verder
Zwangerschap

AEL

Ael Ael mannelijke voornaam. De oorsprong: Keltische of Bretonse vorm van de naam Angel, de Griekse "èggelos", wat de boodschapper betekent. Zijn verhaal: St. Angelo was een prediker uit Palestina die Sicilië kwam evangeliseren. Zijn verjaardag: 5 mei. De afgeleiden: Aëla (vrouwelijk), Aëlig. Ontdekken:
Lees Verder