Categorie Zwangerschap

Lionel Messi: Matéo
Zwangerschap

Lionel Messi: Matéo

Lionel Messi: Matéo Een kleine jongen voor Barça-stervoetballer Lionel Messi en zijn vriendin Antonella Rocuzzo. Na Thiago, 2 jaar oud, is het Matéo die werd geboren op 11 september 2015. © Foto Facebook Om te ontdekken:

Lees Verder

Zwangerschap

Kaelia

Kaelia Vrouwelijke voornaam, Kaelia komt van het Keltische woord kaelia wat "de edelmoedige heer" betekent. Het is een zeldzame naam ... die je misschien zal verleiden. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Kamel Belghazi: Sophia

Kamel Belghazi: Sophia Tweede dochter voor de Franse acteur van A wonderful family. Na Mila is het een kleine Sophia die op 17 september 2016 kwam om de familie van Kamel en zijn metgezel Marine te vergroten. © Foto: Facebook Om te ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Karim (Benzema)

Karim (Benzema) Karim (Benzema) Van Arabische afkomst, het adjectief "karîm" betekent genereus, nobel, goed geboren ... een naam die het Franse centrum-centrum geboren in 1987 te danken heeft aan zijn Algerijnse ouders. Dat van zijn kleine dochter, Mélia, geboren in 2014 zal je misschien ook verleiden ... Om te ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Seraphine zwangerschap rok

Zwangerschapsrok Seraphine Zwangerschapsrok Séraphine Comfortabel met zijn elastische band onder de buik, een zwangerschapsrok van 100% katoen versierd met haakpatronen: 59 €. Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Kara

Kara Kara Populair in Engelstalige landen, de naam Kara komt van het Latijnse woord carus wat "kostbaar" of "geliefd" betekent. Om 7 november te vieren met Karine. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Vreugde

Joy Joy Vrouwelijke voornaam. De oorsprong: Engels woord voor vreugde. Dit rijke woord van beloften is een naam geworden. De geschiedenis: het gebruik van deze naam begint in de Middeleeuwen in Groot-Brittannië. Na een grote zonsverduistering verschijnt het weer in de late negentiende en de eerste helft van de twintigste. Zijn verjaardag: 18 augustus.
Lees Verder
Zwangerschap

Justin Timberlake: Silas

Justin Timberlake: Silas Silas Randall is de voornaam voor hun zoon, geboren op 30 maart 2015 door zanger Justin Timberlake en actrice Jessica Biel. © Instagram-foto Om te ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Knop

Jules Jules komt van het Romeinse 'oulos', geheel, in de natuurlijke staat. De namen Julius en Julianus waren heel gewoon in Rome. De Romeinse keizer Julius Caesar (101-144) liet sporen van zijn bezetting van Gallië achter, waaronder zijn voornaam. Verschillende heiligen droegen deze naam, waaronder een paus, Jules 1st, van 337 tot 352, erkend als een van de grootste pausen van de eerste eeuwen.
Lees Verder
Zwangerschap

Aan welke zwangerschapsperiode kunnen we de liefde bedrijven?

Aan welke zwangerschapsperiode kunnen we de liefde bedrijven? Het is mogelijk om de hele tijd van de zwangerschap te vrijen (als het normale verloop van de zwangerschap is), tot de zak met water breekt. Als de waterzak kapot is, is het tijd om snel naar de kliniek te vertrekken. Seksuele gemeenschap in dit stadium kan de bron van infectie zijn omdat de baby in contact staat met de buitenomgeving en niet langer wordt beschermd.
Lees Verder
Zwangerschap

Karine Ferri en Yoann Gourcuff: Mael

Karine Ferri en Yoann Gourcuff: Maël tv-presentator Karine Ferri en voetballer Yoann Gourcuff zijn ouders van een kleine jongen sinds 6 april 2016. Zijn naam? Maël, wat "prins, chef" betekent in het Bretons. © Foto: Facebook Om te ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Karen van minnaressen

Karen by Mistresses Karen by Mistresses Karen Kim wordt gespeeld door Yunjin Kim en is een van de hoofdpersonen in de serie "Mistresses". De naam Karen is een afgeleide van Carine, van het Latijnse woord carus dat "geliefd" betekent. Met een uitzonderlijke charme en een geweldige aanwezigheid, is Karen een vrouw die niemand onverschillig laat.
Lees Verder
Zwangerschap

Leng

Julienne Julienne Minder bekend dan Julien, hier is een naam die je misschien leuk vindt. Gevierd op 16 februari, komt het van het Latijnse woord "Julianus", een lid van de familie van Jules, die een grote familie van Romeinen heeft aangewezen. Meer informatie over de voornaam Julienne Discover:
Lees Verder
Zwangerschap

Kate van Castle

Castle Kate Kate van Castle Kate Beckett is een van de hoofdpersonen in de serie "Castle". Het wordt uitgevoerd door Stana Katic. De naam Kate komt van het Griekse katharos wat zich vertaalt als "puur". Kate is zeer gevoelig en hecht veel belang aan het geluk van anderen.
Lees Verder
Zwangerschap

Julie Andrieu: Gaia

Julie Andrieu: Gaia Op 15 december 2015 werd presentator Julie Andrieu voor de tweede keer moeder. Na Hadrien, geboren in 2011, is het een kleine Gaia die deze moeder komt vullen. Een leuk cadeau voor de feestdagen! Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Juliette

Dit is een naam die liefde oproept ... Niet vanwege de oorsprong omdat het afkomstig is van het Latijnse oulos, "geheel, in de natuurlijke staat", maar voor het leuke paar dat hij vormt met Romeo! Het was ook de naam van de minnares van Victor Hugo, Juliette Drouet ... liefde, wij vertellen jullie! Zijn verjaardag: 30 juli. Juliette Hier is een naam die liefde oproept ... Niet vanwege zijn oorsprong omdat het afkomstig is van het Latijnse oulos, "geheel, in de natuurlijke staat", maar voor het leuke paar dat hij met Romeo traint!
Lees Verder
Zwangerschap

Juliette Méadel: Hadrian

Juliette Méadel: Hadrien Zaterdag 9 april 2016 is Juliette Méadel, de nieuwe staatssecretaris, bevallen van haar vierde kind, een kleine jongen genaamd Hadrien. Zijn andere zonen zijn Romain, 2, Maxime, 3 en Alexandre, 7. Een mooie mannelijke broers en zussen! Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Keira Knightley: Edie

Keira Knightley: Edie Een klein meisje, Edie, voor de Amerikaanse actrice Keira Knightley (Pirates of the Caribbean). Geboren op 26 mei 2015, dit is de eerste baby van actrice en muzikant James Righton. © Foto Facebook Om te ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Kaya

Kaya Kaya Wist u dat? Kaya is een naam en het is een Angelsaksische vorm van Catherine. Het is ook een Japanse naam die "bloem" of "schoonheid" betekent. YA meer KA probeer ... Om te ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Keola

Keola Keola Gemengde naam. De oorsprong: het woord "keola" betekent leven in het Hawaiiaans. Zijn verhaal: deze Hawaiiaanse naam is zeldzaam in Frankrijk. Een origineel idee voor je baby. Zijn verjaardag: geen feestdatum bekend. Waarom niet met Zoe, wat ook leven betekent, 2 mei. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Kenza

Een naam 100% vol liefde, omdat het afkomstig is van het Arabische woord "kanz", wat ... schat betekent. Een mooie naam voor je wonder? Het heeft geen bekende feestdatum ... het is aan jou om de jouwe te kiezen! Een naam 100% vol liefde, omdat het afkomstig is van het Arabische woord "kanz", wat ... schat betekent. Een mooie naam voor je wonder?
Lees Verder