Categorie Anders


Anders

De hindernisbaan

Op handen en voeten: het geheim is om zo plat mogelijk te zijn ... Het doel van het spel: je een weg banen onder de stoelen zonder te stoten. Deze oefening spier de buikspieren en lumbale. Op handen en voeten: het geheim is om zo plat mogelijk te zijn ... Het doel van het spel: je een weg banen onder de stoelen zonder te stoten.
Lees Verder
Anders

De kroon

MateriaalSlip van gekleurde stoffenVilt Doek Linten Klittenband Knopen Materiaal Vallende kleurrijke stoffen Viltlinten Klittenband Knopen Om te ontdekken:
Lees Verder
Anders

De kroon van de prinses

Knip een strook van 2,5 cm x 14 cm uit. Maak inkepingen van 5 mm zoals voor het maken van puntgolven over een hele lengte aan een kant. Versier de kroon. Plaats het in de koelkast zodat het zijn vorm behoudt. Knip een strook van 2,5 cm x 14 cm uit. Maak inkepingen van 5 mm zoals voor het maken van puntgolven over een hele lengte aan een kant.
Lees Verder
Anders

Kleuter console

Met 4 jaar is het vaak gemakkelijker om op een videogameconsole te spelen, in plaats van die van de grote broer te prikken. Met de nieuwe Leapster Explorer van Leapfrog, meer gevechten thuis, ieders console en games. Het is +: videogames perfect aangepast aan jonge kinderen en e-books.
Lees Verder
Anders

De kwekerij, hoe werkt het?

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de collectie "The Essentials of Child Magazine: 51 tips om goed te leven", verkocht met het mei-nummer van Enfant Magazine. Zoom vandaag in op de kinderkamer. Je kunt gemakkelijk rusten. Of het nu gemeentelijk of gemeenschapsgericht is, gemeenschapscrèches zijn structuren die strikt worden gecontroleerd en gereguleerd door het Departementaal Directoraat van Gezondheid en Sociale Zaken, Ddass, en moeder- en kinderbescherming, de PMI.
Lees Verder
Anders

De wieg van het zoutdeeg

Materiaal: 4 kopjes bloem, 4 kopjes zout, 2 el. tapijtlijm, 2 kopjes water, koekjessnijders, verf, kwast, draad. Realisatie: bereid het zoutdeeg door alle ingrediënten te mengen. Laat het ongeveer 30 minuten staan ​​en smeer het op het deeg op een dikte van een halve centimeter.
Lees Verder
Anders

Het eierras

Een spel vanaf 3 jaar Voordat je begint, maak je wat gekookte eieren. Vervolgens gaat elk kind online en bij uw vertrek steken ze de tuin over op een manier die u aan hen hebt uitgelegd, zonder het ei in een eetlepel te laten vallen. Je kunt ook met verse eieren spelen, maar pas op voor vlekken!
Lees Verder
Anders

De seksuele ontdekking

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de collectie "The Essentials of Child Magazine: 57 trucs om goed te groeien van 2 tot 4 jaar", verkocht met het novembernummer van Enfant Magazine. Zoom vandaag in op seksuele ontdekking. Vanaf de leeftijd van 3 jaar verschijnt het fallische stadium, het derde stadium van evolutie van de seksualiteit van het kind, na het orale stadium en het anale stadium.
Lees Verder
Anders

Omum Cocoon rituele slagroom

We houden van de 100% organische formule van deze behandeling voor zwangere vrouwen om hun buik te masseren en zich nog dichter bij hun toekomstige baby te voelen. Het bevat karitéboter, sesamolie en aloë vera die de huid kalmeren, voeden en zorgen voor een goede elasticiteit van de huid, zeer gewild in deze periode.
Lees Verder
Anders

De fee spenen

"Mijn dochter had problemen om haar fopspeen te verlaten, vooral sinds de geboorte van haar broer, dus vertelde ik haar over de fopspeenfee die de fopspenen verzamelde van de kinderen die te groot waren geworden om haar te houden." We legden haar onder het kussen. De volgende ochtend had de fee een klein cadeautje achtergelaten in ruil ... Sindsdien claimt Elisa niet langer haar fopspeen.
Lees Verder
Anders

Schuld? Ik ben het vergeten!

Vind elke dag een van de tips uit het 5e nummer van de collectie "The Essentials of Child Magazine: 56 tips om een ​​moeder aan de top te zijn in 2011". Vandaag is ons advies om goed te doen. Neem tijd voor mij, oké, maar waarvoor? Ga naar de sportclub, lik de ramen met vriendinnen, het is goed.
Lees Verder
Anders

De koffer zit in de tas

Voor trendy Dad, een originele sporttas met een vintage look. De grootte (45 x 26 x 38 cm) is ideaal voor het opbergen van reservekleding, sneakers, handdoek ... De Chaise longue: 29,90 €. Waar kan ik hem vinden? Voor trendy Dad, een originele sporttas met een vintage look. De grootte (45 x 26 x 38 cm) is ideaal voor het opbergen van reservekleding, sneakers, handdoek ... De Chaise-longue: 29,90 €.
Lees Verder
Anders

De cruise heeft plezier

De 3 heldinnen van deze kleine vrouwelijke wereld beginnen aan een buitengewoon uitgeruste boot. Jacht Lego Friends, Lego, 7 jaar en meer: ​​70 €. De 3 heldinnen van deze kleine vrouwelijke wereld beginnen aan een buitengewoon uitgeruste boot. Jacht Lego Friends, Lego, 7 jaar en meer: ​​70 €. Ontdekken:
Lees Verder
Anders

De kleurrijke bloem

Een spel van 3 jaar oud Uw kind plukt twee witte bloemen in de tuin en plaatst deze vervolgens in een glas water gevuld met gekleurde inkt. Verrassing, de bloemblaadjes kleuren geleidelijk! Vervolg het experiment door de stengel van de tweede bloem in de lengte doormidden te snijden. Hij plaatst dan de helft van de stengel in een glas water en de andere helft in een glas inkt.
Lees Verder
Anders

Au pair, hoe wordt het beheerd?

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de collectie "The Essentials of Child Magazine: 51 tips om goed te leven", verkocht met het mei-nummer van Enfant Magazine. Zoom vandaag in op de au pair. Maak Lila-Rose bekend met vreemde talen, bied hem een ​​vroege Erasmus aan, niets betovert je meer ... En dan heb je deze kamer leeg, dus waarom niet onderhandelen tegen een paar uur voogdij over je dochter?
Lees Verder
Anders

De pompoendans (tot 4 jaar oud)

Elke deelnemer moet een partner vinden die ongeveer even groot is. Paren stappen in de pompoendans: ze staan ​​tegenover elkaar en moeten proberen een kleine oranje ballon tussen hun twee voorhoofden te houden, terwijl ze dansen! Elke deelnemer moet een partner vinden die ongeveer even groot is.
Lees Verder
Anders

De huidige vorm

Dit is het moment om te beginnen of te herstellen! De zon komt terug en, met hem, het verlangen om te bewegen, om te ademen. Dus, om hier goed te lopen is onze lijst met essentiële dingen om niets te missen. Lees ook ons ​​artikel. Dit is het moment om te beginnen of te herstellen! De zon komt terug en, met hem, het verlangen om te bewegen, om te ademen.
Lees Verder
Anders

Het zonnebloem reuzenrad, Lansay

Zijn +: de beeldjes klampen zich vast aan de bovenkant van de zonnebloem en vliegen ze! Ze kunnen ook langs de rodelbaan glijden. Wordt geleverd met een Maya-beeldje. Hoogte: ongeveer 54 cm. De prijs: 40 €. Verkooppunten hier. Zijn +: de beeldjes klampen zich vast aan de bovenkant van de zonnebloem en vliegen ze!
Lees Verder
Anders

De kikker van Neuville

Val voor dit hart kikker alle chocolade, pure chocolade of melk. Vanaf € 9,90, 125 g. Val voor dit hart kikker alle chocolade, pure chocolade of melk. Vanaf € 9,90, 125 g. Ontdekken:
Lees Verder