Categorie Anders

Meester Choco
Anders

Meester Choco

De maker van het Maison du Chocolat is teruggegaan naar de kindertijd om dit decor alle choco vol poëzie en hebzucht voor te stellen. Toque-chef in pure chocolade, blond, ivoor en melk, 700 g: 120 € lamaisonduchocolat.fr De maker van het Maison du Chocolat is teruggegaan naar de kindertijd om zich dit decor voor te stellen alle choco vol poëzie en hebzucht.

Lees Verder

Anders

Léa, 7 jaar oud

Lea tekende niet alleen Rapunzel, ze bracht hem in een situatie. Het is typerend voor deze leeftijd. Deze prinses vertegenwoordigt haar zeker. Trouwens, ze zorgde ervoor om de twee namen naast elkaar te schrijven. Je kunt gerust zeggen dat ze zich identificeert met dit personage. Let ook op de zorg die wordt besteed aan het tekenen van haar en linten.
Lees Verder
Anders

De bal ligt in jouw baan

Een spel vanaf 4 jaar Een leuk spel dat wordt gespeeld met een kleine bal en een timer. De kinderen zitten in een cirkel, benen uit elkaar. Ze passen de bal op de grond en rollen de kleine kameraad die hem moet ontvangen. Pas op voor de timer geprogrammeerd op 30, 40 seconden of meer ... De speler die de bal heeft wanneer hij belt, markeert een punt.
Lees Verder
Anders

De bal in de emmer

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de verzameling "Les Essentiels d'Enfant Magazine: 71 games for out and in", verkocht met het juni-nummer van Enfant Magazine. Vandaag twee games voor baby. Leg je peuter op een plaid, in de tuin of in het park. Neem een ​​emmer of een kom en een paar kleine ballen met verschillende structuren (schuim, plastic ...), maar niet te groot zodat hij ze in zijn handen kan houden.
Lees Verder
Anders

De baby gym, hij is er dol op!

Vind elke dag een van de infos uit de nieuwe uitgave van de collectie "Les Essentiels d'Enfant Magazine: 80 tips om het van 0 naar 2 jaar vooruit te helpen", verkocht met het oktobernummer van Enfant Magazine . Vandaag de dag, activiteiten om zijn lichaam te ontwikkelen. Houdt van uw peuter sjokken, klimmen, springen, rennen?
Lees Verder
Anders

Een goede soep

Plaats gewoon de ingrediënten in de kom ... en deze verwarmde blender maakt soepen, coulis, compotes en andere vitaminesmoothies. Mixersoep Xpress PC 282 Siméo: 99 €. Waar het te vinden? Plaats gewoon de ingrediënten in de kom ... en deze verwarmde blender maakt soepen, coulis, compotes en andere vitaminesmoothies.
Lees Verder
Anders

Clinique's BB Cream Age Defense

We houden van de lichte formule van deze anti-imperfectiecrème waarvan de pigmenten de teint verenigen en de onregelmatigheden op een heel natuurlijke manier vervagen. Hydraterende, het kan alleen worden gebruikt op een dagelijkse basis of als make-up basis. Anti-aging, biedt een goede bescherming tegen UVA en UVB. Rijk aan vitamine E, krachtige antioxidant, het beschermt de huid tegen agressie.
Lees Verder
Anders

Philips Sonicare Power Up-tandenborstel

We houden van de timer van 2 minuten geïntegreerd in deze borstel voor een goed respect voor de poetstijd. Het is uitgerust met sonische technologie die 15.000 bewegingen per minuut levert: veel effectiever dan het beste handmatige borstelen. Zijn hoofd is uitgerust met borstels die helpen om de gezondheid van het tandvlees te verbeteren.
Lees Verder
Anders

De primeur krat, Radis en Capucine

Een kinderspel om deze groenten te laten groeien! Basilicum, rucola en radijs worden warm gehouden in deze krat, die ook een zak potgrond bevat. Ideaal voor zijn eerste tuin! De prijs: € 7,50. Meer info hier. Een kinderspel om deze groenten te laten groeien! Basilicum, rucola en radijs worden warm gehouden in deze krat, die ook een zak potgrond bevat.
Lees Verder
Anders

Babybjörns kinderstoel

De prijs: € 199,90. Waar het te vinden: babybjorn.fr Goedgekeurd voor zijn ruimtewinst De mening van de testers Gaëlle (Ussac), moeder van Ethan, 10 maanden. Op het eerste gezicht verwarde deze stoel ons door zijn gebrek aan riemen. Maar in gebruik zien we meteen dat het uitstekende beveiliging biedt.
Lees Verder
Anders

Inglesina Zuma kinderstoel

We houden van de geanodiseerde aluminiumstructuur van deze goed ontworpen stoel. Zeer technisch, het heeft een verstelbare hoogte van 8 standen en een verstelbare stoel in 3 standen. De ergonomische monocoque stoel is eenvoudig te reinigen en beschikt over comfortabele vulling en een 5-punts harnas.
Lees Verder
Anders

Aan de basis een boom

Ik maakte een naakte boom van stof, genaaid op een vierkant van linnen, zelf geniet op een vierkant van karton. Ik maakte een naakte boom van stof, genaaid op een vierkant van linnen, zelf geniet op een vierkant van karton. Ontdekken:
Lees Verder
Anders

De vraatzuchtige pompoen (tot 3 jaar oud)

Voor dit spel heb je een grote doos (minimaal 60 x 50 cm), kleurpotloden, een schaar of een mes, een elastische band en kleine balletjes. Snijd een grote pompoen in de doos. Teken een gezicht naar deze pompoen en knip een grote mond uit. Aan de linker- en rechterkant van het gezicht, graaf twee kleine gaten en passeer het elastiek.
Lees Verder
Anders

Het ras van kleine krabben

Een spel vanaf 3 jaar Teken op het zand een startlijn en vervolgens een finishlijn op 20 meter afstand. Alle kinderen zitten op 4 poten (benen recht), loodrecht op de startlijn. Aan het begin gaat elke speler zo snel mogelijk vooruit, opzij. Wie het eerst komt, wint!
Lees Verder