Categorie Anders

Smart: grappige teamstijl, babycomfort
Anders

Smart: grappige teamstijl, babycomfort

Het is een echt modern bed, compact en licht van gewicht. Makkelijk in huis te verplaatsen dankzij de 2 wielen. Ook praktisch dankzij het grote vak voor het opbergen van pyjama's en dekbedden. Het is +: zijn 2 brede gordijnen die de slaap van uw baby bevorderen. De prijs: 89 €. Meer info hier. Het is een echt modern bed, compact en licht van gewicht.

Lees Verder

Anders

Kawai

Om de kleintjes te verleiden, combineert deze schattige panda donkere chocolade en witte chocolade. Mijn kleine panda, 110 g: 9,90 € (Mercier bij Monoprix). Om de kleintjes te verleiden, combineert deze schattige panda donkere chocolade en witte chocolade. Mijn kleine panda, 110 g: 9,90 € (Mercier bij Monoprix). Ontdekken:
Lees Verder
Anders

Karate Kid! (Timothy)

Een mooie blauwe en zwarte make-up, een sjaal waarop je een rode cirkel op het voorhoofd hebt geschilderd ... Banzai! Een idee gemaakt met parabenenvrije make-up Grim'tout. Een mooie blauwe en zwarte make-up, een sjaal waarop je een rode cirkel op het voorhoofd hebt geschilderd ... Banzai! Een idee gemaakt met parabenenvrije make-up Grim'tout.
Lees Verder
Anders

Oerwoud

Popeline katoenen jurk en bloemset: € 21,95 vanaf 3 maanden (van hetzelfde tot hetzelfde). Popeline katoenen jurk en bloemset: € 21,95 vanaf 3 maanden (van hetzelfde tot hetzelfde). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Anders

Uitbundige jungle

T-shirt met lange mouwen in zachte jersey: 40 € (Catimini). Verkooppunten. T-shirt met lange mouwen in zachte jersey: 40 € (Catimini). Verkooppunten. Ontdekken:
Lees Verder
Anders

Kais

Geen ultralicht en compact, deze wandelwagen is niet minder comfortabel voor een wandelstok. Elke stoel leunt in verschillende posities en gaat volledig liggen om te slapen. De uitschuifbare voetsteun is ook geschikt voor uw kind. Het is +: het wordt geleverd met de regenhoes en een opbergmand.
Lees Verder
Anders

Jungle Queen.

Bikini met print, polyamide en elastaan: € 9,99 aan de bovenkant en € 9,99 aan de onderkant (Gémo). Bikini met printpatroon, polyamide en elastaan: € 9,99 aan de bovenkant en € 9,99 aan de onderkant (Gemo). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Anders

Just Dance 4 (Ubisoft)

Consoles: Xbox Kinect - PS3 - Wii - Wii U Ontworpen choreografieën, muziek die iedereen kent, onmisbare hits, deze game is ideaal voor plezier met vrienden of familie. Dit is de 3e prijs van onze Digital Youth Award 2013. Hoe oud is het? Van 7 tot 12 jaar oud. Zijn prijs? Ongeveer 30 €. Waar het te vinden?
Lees Verder
Anders

Jungle Speed ​​Safari van Asmodee

Een van de grote succesgames wordt gemakkelijk vervoerd in zijn kleine canvas tas en gespeeld in stam of familie. In zijn safari-versie moeten we een dier imiteren of eerst een totem vangen volgens de teruggegeven kaart: mime, geluid, reflex ... en gekke lach verzekerd Jungle Speed ​​Safari Asmodee, 5 +, 24 €.
Lees Verder
Anders

Kapu Tickle (Kapu Toys)

Een spel dat klassieke kinderspellen zoals "koekoek", kietelen en poppenspel combineert met moderne technologie. Hoe oud 1 tot 3 jaar oud. De prijs: 0,89 €. Waar het te vinden? Een spel dat klassieke kinderspellen zoals "koekoek", kietelen en poppenspel combineert met moderne technologie.
Lees Verder
Anders

Karacho, Selecta

Door dit speelgoed voor hem te duwen, begint je baby een festival van geluiden en kleuren. Dat maakt dat hij opnieuw wil beginnen! His +: een eenvoudig spel dat zichzelf heeft bewezen. De prijs: 25,99 €. Meer info hier. Door dit speelgoed voor hem te duwen, begint je baby een festival van geluiden en kleuren.
Lees Verder
Anders

Kenzo

Kenzo Il Love U eau de toilette, fruitige bloemen: 57,50 € de 40 ml (Kenzo). Kenzo Il Love U eau de toilette, fruitige bloemen: 57,50 € de 40 ml (Kenzo). Ontdekken:
Lees Verder
Anders

Ik gebruik thuisservices

Vind elke dag een van de tips uit het 5e nummer van de collectie "The Essentials of Child Magazine: 56 tips om een ​​moeder aan de top te zijn in 2011". Vandaag is ons advies om goed te leven te oefenen. Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, worden rijke mensen nooit overweldigd ... gewoon omdat ze de middelen hebben om hulp te krijgen.
Lees Verder
Anders

Kinder Délice viert kinderjuffrouwen

Ter gelegenheid van de kinderdag op 19 november organiseerde Kinder Délice een grote wedstrijd voor de kinderen om een ​​lieve woord voor hun oppas te posten. Ontdek de 5 favoriete berichten van de redactie. Ter gelegenheid van de kinderdag op 19 november organiseerde Kinder Délice een grote wedstrijd voor de kinderen om een ​​lieve woord voor hun oppas te posten.
Lees Verder
Anders

Kinect Heros: A Disney Pixar Adventure (Microsoft)

Console: Xbox Kinect Voor het eerst zijn alle helden van vijf must-see films van Pixar Studios verzameld in een videogame (Toy Story, Cars, Ratatouille en Company ...). Gestuwd in een soort klein pretpark, beweegt de speler vrij met zijn avatar tussen de vijf themakraampjes.
Lees Verder
Anders

Kaena

Geen ultralicht en compact, deze wandelwagen is niet minder comfortabel voor een wandelstok. Elke stoel leunt in verschillende posities en gaat volledig liggen om te slapen. De uitschuifbare voetsteun is ook geschikt voor uw kind. Het is +: het wordt geleverd met de regenhoes en een opbergmand.
Lees Verder
Anders

Kid Expo (75)

Kidexpo is een honderdtal gratis en permanente workshops die worden aangeboden aan kinderen van alle leeftijden. Maar Kidexpo is ook voor ouders: u zit vol ideeën voor uw kinderen op het gebied van onderwijs, het dagelijks leven, kinderopvang, maar ook sport, recreatie en vakanties.
Lees Verder
Anders

Sieradenpakket

Alles wat je moet weten over het maken van Tibetaanse armbanden zit in deze creatieve set. Shamballa-ster, Sentosphère, 9 jaar en ouder: € 15,90. Alles wat je moet weten over het maken van Tibetaanse armbanden zit in deze creatieve set. Shamballa-ster, Sentosphère, 9 jaar en ouder: € 15,90.
Lees Verder
Anders

Kidizoom Junior, V'Tech

Perfect uitgerust (flits, zoom ...), hiermee kan uw jonge fotograaf zijn foto's maken en opslaan en zelfs zijn eigen films maken. His +: de aanpassing van clichés. De prijs: 75 €. Meer info hier. Perfect uitgerust (flits, zoom ...), hiermee kan uw jonge fotograaf zijn foto's maken en opslaan en zelfs zijn eigen films maken.
Lees Verder
Anders

Rex-gebakjesset, op www.leolepirate.com

Het is +: er zit alles in deze bedrukte kartonnen doos: receptenboek, papieren dozen, garde, houten lepel, deegrol, controledoek en twee vormen. Meer missen dan de kok! De prijs: 19,90 €. Verkooppunten hier. Het is +: er zit alles in deze bedrukte kartonnen doos: receptenboek, papieren dozen, garde, houten lepel, deegrol, controledoek en twee vormen.
Lees Verder
Anders

Kickers

Een klassieker! Kickers, Kick Col, roze paars, van 24 tot 27: 79 € - van 28 tot 34: 85 €, verkooppunten beschikbaar op A classic! Kickers, Kick Col, roze paars, van 24 tot 27: 79 € - van 28 tot 34: 85 €, verkooppunten beschikbaar op www.kickers.com. Ontdekken:
Lees Verder