Categorie Games

Geheugen van paddestoelen
Games

Geheugen van paddestoelen

Dit speciale geheugenspel zal je kleintje behagen. Het doel? Vind 6 paar identieke paddestoelen om te winnen. In dit geheugen zijn 6 paddestoelen op zoek naar hun tweeling. Het is noodzakelijk dat je kleine speler in dit spel dezelfde paren vindt! Hoe spelen? Je moet op de kaarten klikken om ze één voor één terug te geven.

Lees Verder

Games

Kit voor meisjes 6-10 jaar: het pyjamafeest

Een pyjamafeestje tussen vriendinnen, geluk voor je prinses! Tips voor het organiseren, uitnodigingskaart om naar vriendinnen te sturen, receptideeën en kleine spellen ... je vindt in deze kit alles wat je nodig hebt om van dit feest een echt DROOM te maken! Om te ontdekken in deze kit pyjama party Tips voor de organisatie van deze avond tussen meisjes, een uitnodiging om te printen.
Lees Verder
Games

De kerstbal gemaakt van dennenappels

Hier is een idee van een ultragemakkelijk en snel decor om je huis met kerst te decoreren, een transparante kerstbal met een dennenappel! Glitterlijmmateriaal glitter een lege plastic bal van katoen een klein touwtje een dennenappel Al onze ambachten Kerstmis Om te ontdekken:
Lees Verder
Games

De olifantendoos voor geheimen

Meer dan een decoratie, deze olifant verbergt een geheim! Laat al je kleine schatten in zijn buik rusten ... Te veel deze doe-het-zelvers die op het bureau van je schooljongen zullen tronen! Materiaal Eén vierkante doos 5 lege toiletrollen Eén golfkarton Wit papier Roze tissuepapier Viltstiften Een schaar Lijm 1.
Lees Verder
Games

Kerst speciale kit: doe-het-zelf

Het is een geschenk! 22 pagina's doe-het-zelf-dingen voor je downloadbare kobolden om ze coole ideeën te geven om het huis te versieren, kleine geschenken te maken ... ook aan hun huisdieren. Ontdek in deze kit Kerst 20 doe-het-zelf-ideeën voor uw kinderen: adventskalender, doe-het-zelfdecoraties voor de dennenboom, engelenkrans, raamdecor, iglo's kandelaars, cadeaupapier ... Kat, hamster, hond, osier ... huisdieren hebben ook hun cadeautjes met Kerstmis.
Lees Verder
Games

De rupsen

Kiezels ... kinderen vinden het heerlijk om ze tijdens het wandelen op het strand of de paden op te halen. Waarom niet de kans grijpen om een ​​doe-het-zelf te doen? Hier is een eenvoudig idee en het mooiste effect! Klik op diavoorstelling om uitleg te zien Een idee uit het boek 100 eenvoudige en originele activiteiten / Doe-het-zelf-activiteiten met uw grootouders - Collectif © 2013, Flammarion Publishing.
Lees Verder
Games

Het eierras

Heb je hardgekookte eieren? Dus ga snel voor een spel dat hen zeker aan het lachen zal maken! Een spel vanaf 3 jaar Voordat je begint, maak je wat gekookte eieren. Vervolgens gaat elk kind online en bij uw vertrek steken ze de tuin over op een manier die u aan hen hebt uitgelegd, zonder het ei in een eetlepel te laten vallen.
Lees Verder
Games

Halloween-set voor taarten van de hel

Halloween Kit voor Skull, Bat, Bone Cakes ... Een leuke koekjessnijderkit om afzonderlijk of samen te gebruiken om een ​​groot skelet te maken door koekjes te assembleren. Dat is goed, het recept wordt verstrekt: 11,40 € de kit (Sibo Sibon). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Games

De cabriolet

Wat wil je later doen, man? Vlieger, rugbyspeler, brandweerman? Goede ideeën om te dromen, tekenen en downloaden in onze kleurplaten. Gereserveerd voor jongens ... maar niet alleen! Autokleuring: meer kleurplaten om af te drukken op Hellokids.com Klik op de afbeelding om te vergroten en af ​​te drukken Om te ontdekken:
Lees Verder
Games

Het ras van kleine krabben

Allemaal op handen en voeten! Met dit spel van kleine krabben is lachen gegarandeerd! Een spel vanaf 3 jaar Teken op het zand een startlijn en vervolgens een finishlijn op 20 meter afstand. Alle kinderen zitten op 4 poten (benen recht), loodrecht op de startlijn. Aan het begin gaat elke speler zo snel mogelijk vooruit, opzij.
Lees Verder
Games

De fee

Transformeer deze mooie fee met een magisch kleurenpotlood! Kleurfee: meer kleurplaten om af te drukken op Hellokids.com En vind onze kleurplaten voor jongens. Klik op de afbeelding om te vergroten en af ​​te drukken Om te ontdekken:
Lees Verder
Games

De bloem

Oh, de prachtige kleur die je zult vinden voor deze koningin van bloemen! Bloemkleuring: meer kleurplaten om af te drukken op Jedessine.com En vind onze kleurplaten voor jongens. Klik op de afbeelding om te vergroten en af ​​te drukken Om te ontdekken:
Lees Verder
Games

De kracht met hen!

De kracht met hen! Borden in de Star Wars-mode die je gretige ogres zouden moeten verrassen. € 3,50 8. Waar kunt u ze vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Games

De kleurrijke bloem

Aanvankelijk werd er een witte bloem geplukt in de tuin ... een simpel glas inkt en dit is een grappige ervaring voor je leerling-scheikundige! Een spel van 3 jaar oud Uw kind plukt twee witte bloemen in de tuin en plaatst deze vervolgens in een glas water gevuld met gekleurde inkt. Verrassing, de bloemblaadjes kleuren geleidelijk!
Lees Verder
Games

De kerstslinger

Kleine rendieren, sneeuwsterren ... verzameld op deze slinger om te feesten met Kerstmis. Een doe-het-zelf om 4 handen te maken met je elfjes! Materiaal Van het rode viltdoek Gekleurde wasknijpers Van het touw Kralen Een draad Maken Teken op de vilt-kerstmotieven en knip ze uit.
Lees Verder
Games

De slinger van wimpels: stap 1

1. Trek de sjabloon op het karton: een driehoek van 12 cm basis en 16 cm hoog. Knip het uit op zijn pad. Vouw de stukjes stof dubbel, ondersteboven, om stroken van minimaal 17 cm breed te krijgen. Teken de sjabloon op het karton: een driehoek van 12 cm basis en 16 cm hoog.
Lees Verder
Games

De slinger van wimpels: stap 2

Plaats de sjabloon op de gevouwen stof, de basis van de driehoek tegen de vouw. Trek de omtrek over en knip de stof op het pad. Maak een dozijn verschillende driehoeken. Rijg de kralen op het kant en plaats ze ongeveer 16 cm. Plaats de sjabloon op de gevouwen stof, de basis van de driehoek tegen de vouw.
Lees Verder
Games

De winterslinger

De winter is hier en verwarmt ons hart! Voor een originele feestdecoratie maak je deze winterkrans aan de ramen of aan de muur. Materiaal Een rode draad Een touwtje Lint 2 dennenappels Stof en vulling 2 kleine cirkels in drijfhout Realisatie Naai de sterren in stof en vul ze lichtjes.
Lees Verder
Games

De slinger van wimpels: het materiaal

Benodigdheden Benodigdheden Stof valt met verschillende patronen 34 cm breed minimaal 3 m kant of dun lint 10 grote kralen Een vel karton of sterk papier Een pot met vernislijm Borstelpenseel Potloodschaar Te ontdekken:
Lees Verder
Games

De slinger van wimpels: tips

Bunting: tips Tips + Efemere versie: voor een verjaardagsfeestje kun je een slinger maken door driehoeken van cadeaupapier op een stuk vetuc te nieten. Naaiversie: in plaats van de driehoeken van de stof te plakken, kunt u ze repareren door een rechte naad te maken, net onder het kant.
Lees Verder
Games

De slinger van wimpels: stap 3

Vouw de driehoeken van de stof open en plaats ze tussen de kralen, kant gelijk met de vouw. Lijm de lijmvernis over het gehele oppervlak. Vouw de twee lagen samen om ze op het kant te lijmen. Bind een bevestigingslus aan beide uiteinden van de slinger. Vouw de driehoeken van de stof open en plaats ze tussen de kralen, kant gelijk met de vouw.
Lees Verder