Categorie Games

Het staafdiagram: stap 1
Games

Het staafdiagram: stap 1

Het staafdiagram: stap 1 Leg de stof ondersteboven op de stapel en stapel dan het vlies en karton in het midden. Knip de hoeken van de stof onder een hoek van 1 cm van de randen van het karton. Ontdekken:

Lees Verder

Games

Kazou en de katapult

Hoe een bal voldoende kracht te geven om over een obstakel te gaan? Kazou ontdekt het hefboomprincipe in deze interactieve video. FLASH-SPELLEN VOOR KINDEREN Kazou: de katapult Vind al onze games in flash. Ontdekken:
Lees Verder
Games

Verjaardagskit 3-6 jaar: het feest van de tovenaars

Maar met welke hocus-pocus biedt u uw kind een magische verjaardag? Download onze jubileumset en ... abracadabra, maak van deze dag een uniek en magisch evenement! Ontdek in dit jubileumpakket Tips voor het organiseren van het feest en een leuke uitnodigingskaart om af te drukken.
Lees Verder
Games

Verjaardagspakket 3-6 jaar: het feest van ridders en prinsen

Oye, oye ... dit jaar, in het koninkrijk, blaast je jonge prins nog een kaars uit! Bied hem een ​​onvergetelijk feest in je kasteel aan met ons verjaardagspakket van prinsen en ridders om te downloaden. Te ontdekken in dit jubileumpakket Praktische tips voor het organiseren van het feest en een leuke uitnodigingskaart om af te drukken voor prinsen en ridders.
Lees Verder
Games

Verjaardagskit 3-6 jaar: het feest van kleine piraten

Je kleine meisje voelt een piratenhart? Waarom niet! Ga voor haar verjaardag mee naar een magisch universum vol schatkisten en andere piraterij ... Eenvoudig, piraat de ideeën van onze 100% piratenverjaardagset! Ontdek in dit jubileumpakket Tips voor het organiseren van het feest en een leuke uitnodigingskaart om af te drukken.
Lees Verder
Games

Jubileumkit 3-6 jaar: de wereld van feeën

Droomt ze ervan een fee te zijn? Normaal, het is zijn leeftijd! Geef haar voor haar verjaardag een magisch feest rond haar geliefde thema. Hiervoor bieden we een verjaardagskit ... magie! Om te ontdekken in dit jubileumpakket Tips voor de organisatie van het feest en het decor, en een leuke uitnodigingskaart om af te drukken.
Lees Verder
Games

Verjaardagskit 3-6 jaar: Piratendag

Hij droomt van een piratenverjaardag? Normaal! Dus hack snel de ideeën van onze verjaardagskit, speciaal ontworpen voor kinderen van 3-6 jaar. Recepten, kostuumideeën, speurtocht ... Breng hem voor zijn verjaardag bij zijn vrienden in een magische wereld. Om te ontdekken in dit jubileumpakket Tips voor het organiseren van het feest van je jonge piraten en een uitnodiging om te printen.
Lees Verder
Games

Verjaardagskit 3-6 jaar: prinsesfeest

Een extra kaars op de taart van je prinses dit jaar? Geef hem een ​​droomverjaardag met de vriendinnen van zijn kleine koninkrijk. Download onze prinses dag verjaardagskit en maak van deze dag een magisch evenement! Om te ontdekken in dit jubileumpakket Tips voor het decoreren en organiseren van het feest, en een leuke uitnodigingskaart om af te drukken.
Lees Verder
Games

Verjaardagspakket 6-10 jaar: de sprookjesdag

Geef voor je verjaardag je kleine fee het feest van haar dromen, een magisch feest met haar vrienden. Hiervoor bieden we een verjaardagskit om te downloaden met magische ideeën. Om te ontdekken in dit jubileumpakket Tips voor het decoreren en organiseren van het feest, en een leuke uitnodigingskaart om af te drukken om naar de gasten te sturen.
Lees Verder
Games

Baby verjaardagspakket: het babyfeestje

1 of 2 kaarsen ... Wat een evenement! Hoe organiseer je een onvergetelijk babyfeest voor de verjaardag van je baby? In deze gratis downloadkit vind je onze tips voor het ordenen, decoreren van ideeën en recepten, games. Te schattig Om te ontdekken in dit verjaardagspakket Plaats, openingstijden, aantal gasten, tips ... advies voor het organiseren van het feestje van je baby.
Lees Verder
Games

Halloween Kit: vermommingen en kleurplaten

Halloween, het feest van vermomming bij uitstek en een afspraak om niet te missen! Welk kostuum voor je demonen dit jaar? Geest, heks, pompoen, skelet ... ontdek onze ideeën met deze gratis downloadkit. Hij heeft ook 10 Halloween-kleuren monsterlijk goed! Om te ontdekken in deze Halloween-kit Vermommingsideeën: de Halloween-fee voor de kleintjes, de geest, het pompoenkostuum, de vleermuis, de heks, de vampier, het skelet ... genoeg om rillingen te geven!
Lees Verder
Games

Paaspakket om te feesten

Pasen, een magisch feest voor je kuikens! Ambachten, decoratie van eieren, recepten, kleuren, kaarten om af te drukken ... download ons speciale paaspakket voor Pasen om plezier te hebben en te trakteren! Om te ontdekken in deze speciale kit Easter Crafts-ideeën: paaseieren leegmaken en decoreren, een paaseboom maken, een mini-paastuin, knuffelige kuikens, konijnen rond handdoek, luchtballon met konijn ... Gastronomische en grappige recepten: gekookte mousse, eierkoekjes, konijnenbroodjes, paasbroodjes ... Kleurplaten en gedrukte kaarten rond konijnen, kuikens en andere paasklokken.
Lees Verder
Games

Kerst speciale kit: recepten en kleurplaten

Kerstmis, daar praten je kleine elfjes waarschijnlijk nu over! Om het feest voor te bereiden, bieden we een gratis kit om te downloaden met kerstrecepten en 10 kleurpagina's rond de kerstman en andere sneeuwmannen. Wat wachten tot de grote dag! Ontdek in deze kit Kerstrecepten peperkoekmuffins, choco-oranje feesttraktaties, biscuitman, kerstkoekjes, peperkoekcake, koekjes ... Kerstreceptideeën om met uw kinderen te smullen de hebzuchtigen.
Lees Verder
Games

Jubileumpakket 6-10 jaar: The Knights and Princes Festival

Je jonge prins blaast dit jaar nog een kaars? Geef hem een ​​onvergetelijk feest met zijn vrienden ... natuurlijk met het thema van ridders en vorsten! Vermommingen, recepten, spelletjes ... Download ons verjaardagspakket van prinsen en ridders, het is koninklijk! Om te ontdekken in dit verjaardagspakket Ouderszijde, praktische tips voor het organiseren van de feest- en uitnodigingskaarten met het thema "Prins of Ridder" om af te drukken.
Lees Verder
Games

Gratis kits om te downloaden

Welkom op onze pagina met gratis kits om te downloaden! Zwangerschapsgids, verjaardagskits met een thema voor uw kinderen ... om ze te downloaden, het is eenvoudig, u moet gewoon inloggen met uw account om ervan te genieten. Verjaardagskit Baby 1 en 2 jaar Verjaardagskit 3-6 jaar: Prinsessendag Verjaardagskit 3-6 jaar: Knights and Princes Verjaardagskit 3-6 jaar: The World of Fairies Verjaardagskit 3-6 jaar: Piratendag verjaardagskit 3-6 jaar: Little Pirates Party verjaardagskit 3-6 jaar: Wizards 'Day verjaardagskit 6-10 jaar: Fairy's Day Kit voor meisjes 6-10 jaar: Pyjama Partykit verjaardag 6-10 jaar: prinsesfeest 6-10 jaar jubileumpakket: ridders en prinsenviering 6-10 jaar jubileumpakket: piratendag Moederdag speciale Pasen, we vieren Kerstmis: recepten en kleurplaten Kerstmis: Halloween ambachten: recepten, ambachten ... Halloween: vermommingen en kleuren Ontdekken:
Lees Verder
Games

Verjaardagspakket 6-10 jaar: prinsesfeest

Je prinses viert haar verjaardag? Geef hem een ​​koninklijk feest en onvergetelijk met zijn vriendinnen! Geen groot kasteel nodig ... alleen een paar ideeën over vermommingen, spelletjes en grappige recepten om te delen tussen prinsessen. Download onze 6-10-jarige prinses verjaardagskit.
Lees Verder
Games

Verjaardagskit 6-10 jaar: Piratendag

Nog een jaar voor je piraat? Bij het instappen! Dit jaar vieren we met vrienden over zijn favoriete thema: piraterij. Vermommingen, recepten, games, doe-het-zelf ... Pirate snel de goede ideeën van onze verjaardagskit om te downloaden. Om te ontdekken in dit verjaardagspakket Tips om het feest van je band met piraten te organiseren en een uitnodigingskaart om af te drukken om naar de gasten te sturen.
Lees Verder
Games

Halloween Kit: recepten, knutselen en spellen

Hoe je kleine monsters voor Halloween te entertainen en te behandelen? Hier is een gratis download- en printpakket dat een cocktail van slechte ideeën biedt: recepten, knutselen en spellen. Brrr ... Om te ontdekken in deze Halloween-kit Duivelse goede recepten: spitmuffins, Halloween-koekjes, toverdrank ... Ambachten voor je demonen: vliegende Halloween-geest, slingerheks, harige spin, vliegende vampier ... Ideeën van grappige spellen.
Lees Verder
Games

De bal ligt in jouw baan

"Ik weet niet wat ik moet doen ..." Bored is al een activiteit, maar het moet niet te lang duren. Een spel vanaf 4 jaar Een leuk spel dat wordt gespeeld met een kleine bal en een timer. De kinderen zitten in een cirkel, benen uit elkaar. Ze passen de bal op de grond en rollen de kleine kameraad die hem moet ontvangen.
Lees Verder
Games

Mother's Day Kit: doe-het-zelf, recepten, kleurplaten

Binnenkort gaan we moeders vieren! Stel uw elfjes voor om deze gratis kit te downloaden om ideeën te downloaden om moeder overdag te verwennen. Doe-het-zelf, recepten, kleurplaten en kaarten om af te drukken ... laat ze u leuke verrassingen bezorgen! Om te ontdekken in deze kit Mothers Day Crafts 100% tederheid: de messenger pot, de vlinderring, de ketting niet "noodle", de kat knuffel potje, de juwelendoos recycle ... Ideeën voor fijnproeversrecept: de cake fondanthart, frambozencupcakes, wafels en hartkoekjes ... kleuren vol tederheid om haar moeder te vertellen dat ze de mooiste en de beste moeder is ... en mooie kaarten om af te drukken.
Lees Verder
Games

De schaal met schelpdieren

Het zou zonde zijn om deze mooie schelpen deze zomer niet op te pakken! Stel voor aan uw kleine vakantieganger om hen een prachtige maritieme omgeving te maken. Klaar voor DIY? Benodigdheden Een schaar Blauwe verf Twee schuimvellen (geel en groen) Een leeg theeblik Glitterlijm Een viltstift Een borstel Te ontdekken:
Lees Verder