Categorie Galleries

Rugpijn: uw welzijnsgymnastiek
Galleries

Rugpijn: uw welzijnsgymnastiek

Bekijk diavoorstelling Het gewicht van je buik beweegt je zwaartepunt en je hebt de neiging om te buigen om je evenwicht te bewaren. Deze permanente spanning vervormt je rug. Hier zijn 4 gymbewegingen om pijn en vermoeidheid te verwijderen en je energie terug te winnen. © Enfant Magazine Rugpijn: uw welzijnsgymnastiek (4 foto's) Basin rocker Zittend op een stoel, uw rug recht, uw handen op uw heupen om de beweging van het bekken beter te voelen, uw voeten iets uit elkaar, schommelt uw bodem bekken vooruit op een uitademing.

Lees Verder

Galleries

Yum, vermomde tomaten!

Bekijk de diavoorstelling Hoe maak je tomaten dol op je kleine fijnproevers? Ruse, eenvoudig, met deze grappige ideeën. Vermomd als een lieveheersbeestje, een rups, een egel of een paddestoel ... de tomaat zou haar moeten plezieren! © Ontdek onze Pinterest-borden om ideeën op te doen Mama, vermomde tomaten!
Lees Verder
Galleries

Honing: de juiste producten

Bekijk de diavoorstelling Natuurlijk, honing is een essentiële partner van uw schoonheid. Voedend, verzachtend, hydraterend, zuiverend ... het wordt gebruikt in crème, shampoo, douchegel, ontharende was, enz. Ontdek onze selectie. Honing: de juiste producten (14 foto's) Oosters Genezing en verzachting, het bevochtigt de huid en is een uitstekend decongestivum oogmasker.
Lees Verder
Galleries

Yum chocoladesandwiches!

Bekijk de diavoorstelling Hier is een origineel recept om uw fijnproevers aan te bieden om ze te proeven aan het einde van de feestdagen. Chocolade broodjes gemakkelijk te maken. Al onze feestrecepten Yum-chocoladesandwiches! (7 foto's) Chocoladesandwiches: ingrediënten Je hebt nodig: 9 sneetjes brood 60 g boter 30 g chocoladepoeder Chocolade vermicelli Gouden suiker Chocoladesandwiches: stap 1 Snijd de randen van de sneetjes brood.
Lees Verder
Galleries

Kleuterschool: slimme mappen

Bekijk de diavoorstelling De toegang tot de kleuterschool ... een belangrijke stap en niet zo gemakkelijk voor je kleintje! Wat als u hem een ​​stijlvol en schokbaar bindmiddel aanbood dat speciaal was ontworpen voor een kleine schooljongen? Onze selectie voor het najaar van 2019. © Enfant.com Selectie bijgewerkt op 22 juli 2019 Ons bestand terug Kleuterschool: slimme binders (20 foto's) Rugzak Egelhaan in pasta en presto, een egeldeken in de rug ... Leuk , deze rugzak is van biologisch katoen (23 x 23 x 8 cm).
Lees Verder
Galleries

Masker van zwangerschap: de goede producten

Bekijk de diavoorstelling Het is meestal tussen de vierde en de negende maand dat het zwangerschapsmasker verschijnt. Maar het is mogelijk om het uiterlijk te vermijden door bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen. De productselectie van onze schoonheidsjournalist. Het is meestal tussen de vierde en de negende maand dat het zwangerschapsmasker verschijnt.
Lees Verder
Galleries

Mijn kleine kunstenaar begrijpt de kleuren

Bekijk de diavoorstelling Gemakkelijk om uw kind te vertellen dat de melk wit is en het gras groen is, maar kunt u uitleggen hoe u groen kunt maken als er geen verfbuis meer in zit? Leren kleuren samenstellen is niet ingewikkeld en kan op elke leeftijd worden gedaan, handen in de verf.
Lees Verder
Galleries

Baby's neus

Bekijk de diavoorstelling Een beetje neus een beetje genomen? Voordat rhinitis begint, neemt Pauline, moeder van Amandine, 4 maanden de zaken in handen. Om haar dochter op te blazen, weet ze de juiste dingen. De neus: de video Baby Moucher (5 foto's) Elke dag, een klein toilet Zoals Pauline leerde tijdens de zwangerschap, reinigt ze de neus van Amandine op het moment van zijn dagelijkse toilet.
Lees Verder
Galleries

Woorden van kinderen ... die fantasie

Bekijk de diavoorstelling Grappig, zacht ... de kleine pareltjes die de woorden van kinderen zijn, amuseren ons altijd. Hier zijn wat gehoord thuis of op de kleuterschool die je zou moeten plezieren! Woorden van kinderen ... die van fantasie (32 foto's) Agathe "Ik, ik hou niet van de spruiten van beugels" (Agathe, 4 jaar oud) Flavie "'s Middags at ik gehakte skateboard" (Flavie, 4 jaar oud en half) Léa "Ik ook, ik wil mijn ogen schrijven" (Léa, 5 jaar oud, voor haar moeder die haar gezicht vormt) Estelle "Oma, waarom zijn je ogen verbleekt?
Lees Verder
Galleries

Misselijkheid: 9 remedies van grootmoeders

Bekijk de diavoorstelling Misselijkheid is een van de zogenaamde "sympathieke" tekenen van zwangerschap. Ik weet niet zeker of je ze zo cool vindt. Maar hey, het is een klassieker ... en onze grootmoeders hadden al remedies. We ontdekken! © Enfant.com Misselijkheid: 9 Oma Remedies (9 foto's) Citroen, schiet op om het te proberen!
Lees Verder
Galleries

Kerst 2014: onze selectie speelgoed 3-5 jaar

Bekijk de diavoorstelling Wat speelgoed en games in de grote schoenen van je kleintje dit jaar? Verbonden of radiogestuurd speelgoed, circuits en constructie- of imitatiespellen ... laat je leiden door onze selectie tops 2014. Klik op de afbeeldingen om onze te bekijken selectie 2014 Kerstmis 2014: onze selectie speelgoed 3-5 jaar (26 foto's) Lexibox Goed cadeau-idee om te delen, deze tv-educatieve console heeft twee cijfers.
Lees Verder
Galleries

Kerst 2014: onze selectie speelgoed 1-3 jaar

Bekijk de diavoorstelling Op zoek naar goede cadeau-ideeën, maar wil je de planken niet aanzetten? We hebben het voor je gedaan en bieden een selectie, leeftijd per leeftijd, van verbonden speelgoed, klassiekers, milieuvriendelijk, educatief, grappig ... Bedankt wie? Klik op de afbeeldingen om onze selectie van speelgoed te zien Kerstmis 2014: onze selectie van speelgoed 1-3 jaar (19 foto's) Louloup-drager Niet gek, deze grappige koerier loopt vanaf 12 maanden in het huis.
Lees Verder
Galleries

Kerst 2014: onze selectie speelgoed voor 0-1 jaar

Bekijk de diavoorstelling Wat hem te bieden heeft voor zijn eerste kerst? Interactief zacht speelgoed, dino opwinding boord, grappige rammelaar, zacht speelgoed ... onze baby speelgoedideeën 2014 om uw peuter te verrukken met Kerstmis en zijn zintuigen wakker te maken. Klik op de afbeeldingen om onze selectie van speelgoed Kerstmis 2014 te zien: onze selectie van speelgoed voor 0-1 jaar oud (21 foto's) Albert parade Op zijn wielen en uitgerust met een koord, kan Albert overal naartoe lopen!
Lees Verder
Galleries

Kerstmis: wat we echt willen ...

Bekijk de diavoorstelling Slaap twaalf uur achter elkaar, breng een weekend door zonder kinderen, heb nog een kind ... Wat zou je de kerstman bestellen als je echt luistert? Dit zijn de wensen van de 8 moeders die we hebben geïnterviewd. Kerstmis: wat we echt willen ... (8 foto's) Een echte nachtrust ... "Een echte nachtrust buiten het huis om niet altijd op zoek te zijn uit angst dat mijn dochter naar me zal vragen ..." Alexandra Een kloon "A Kloon die voor het huishouden en koken zou zorgen terwijl ik met de kinderen speel ... "Karine Een reis ..." Een paar dagen verliefd in New York.
Lees Verder
Galleries

Kerstmis: plant dennenappels in het decor

Bekijk de diavoorstelling De kerstboom in je kerstdecor, een must ... maar heb je gedacht aan pinecones die ook kunnen veranderen in deco-objecten die te schattig en heel gemakkelijk te bereiken zijn met je elfjes? Karine Ancelet © Familiscope Andere doe-het-zelf-ideeën op ons Pinterest-account Vind al onze kerstkerstmisinformatie: plant dennenappels in het decor (8 foto's) Haal de kleuren!
Lees Verder
Galleries

Onze baby's houden van voetbal!

Bekijk de diavoorstelling De Euro is tot 10 juli en er is geen leeftijd om te ondersteunen! Onze baby's trillen ook in de kleuren van de Euro (en Frankrijk!) Met deze selectie kinderopvang en mode 100% ronde bal! © Enfant.com Zie ook:> De namen van de Blues> Welke namen voor de kinderen van de Blues?
Lees Verder
Galleries

Onze recepten rondom abrikoos

Bekijk de diavoorstelling De abrikoos is een schat aan voordelen voor volwassenen en baby's. Het bevat een recordsnelheid van bètacaroteen en kalium. Als volwassen gekozen, is het een goede bron van vezels en vooral pectine, zo verteerbaar dat de abrikoos zodra de voedingsdiversificatie in het dieet van een baby kan worden geïntroduceerd.
Lees Verder
Galleries

Onze selectie kinderboeken 3-5 jaar

Bekijk de slideshow Books, hij houdt! Maar moeilijk te vinden onder al diegenen die regelmatig uitkomen. Vertrouw op onze selectie om u te helpen bij het kiezen van boeken voor uw jonge lezer. Onze selectie van kinderboeken van 3-5 jaar oud (60 foto's) Vanaf 4 jaar: het perfecte leven van de Maharadja Alles moet perfect zijn in het paleis van de Maharaja en niemand kan naar hem komen behalve een tijger, een krokodil en een python, die belichamen de schoonheid van de jungle.
Lees Verder
Galleries

Onze selectie kinderboeken 5-8 jaar

Bekijk de diavoorstelling Het is vaak moeilijk om je weg te vinden door alle boeken die regelmatig verschijnen. Vertrouw op onze selectie om u te helpen bij het kiezen van boeken voor uw jonge lezer. Onze selectie kinderboeken 5-8 jaar (26 foto's) Vanaf 6 jaar: het huis in kleine blokjes In een verzonken stad bouwt een oude man een huis op het vorige telkens als het water zijn vloer bereikt.
Lees Verder
Galleries

Onze selectie boeken 0-3 jaar

Bekijk de diavoorstelling Prentenboeken en boeken ... uw peuter zal er vanaf jonge leeftijd dol op zijn. Om u te helpen bij het kiezen van uw eerste metingen, volgt hier onze selectie. Onze selectie van boeken 0-3 jaar (28 foto's) Van 18 maanden: de verzameling Les Loulous uit de krib van Sékou is de clown en Le Doudou de Stella, hier zijn de eerste twee titels van een reeks kleine hardback-albums die je onderdompelen in zijn dagelijkse wereld: de kinderkamer.
Lees Verder
Galleries

Ouder of jonger, wat is het verschil?

Bekijk de diavoorstelling Is uw volwassen ouder en uw jongste onvolwassen? Kan de eerste, tweede of derde geboorte de persoonlijkheid van elk van uw kinderen beïnvloeden? Marc Sznajder, kinderarts, en Nicole Prieur, psychotherapeut, confronteren hun standpunt. Interview door Isabelle Gravillon.
Lees Verder