Categorie Galleries

De kleine bruine beer kauwt vrolijk rond
Galleries

De kleine bruine beer kauwt vrolijk rond

Bekijk de diavoorstelling Hier is een cakerecept dat een hit zal zijn op een verjaardagsfeestje. Een vorm van carrousel gemaakt met een cake, marsepein, kleine decoratieve snoepjes, rietjes ... en vooral kleine bruine beerbeeldjes die we aanbieden bij het snijden. Hier gaan we voor het recept in foto's!

Lees Verder

Galleries

De mooiste betekenissen van voornamen

Bekijk de diavoorstelling. Ze duiden op een wonder van het leven, kostbaar, vol gratie, zoetheid, schoonheid van de sterren, als een engel ... sommige namen dragen veel beloften in hun etymologie. Maak dit cadeau voor je baby! Karine Ancelet © Enfant.com Topnamen Namen Koninklijke namen Verboden namen in de wereld AL ONZE ONDERWERPEN PRENOMS >> Ook lezen: de beste kinderwagens De mooiste betekenissen van voornamen (30 foto's) Alan Alan Latin alani, "mooi, harmonieus ", wat ook de naam is van een Indo-Europees volk, Alan is ook volgens sommige bronnen uit het Keltisch en betekent" mooi "en" kalm ".
Lees Verder
Galleries

Kokeshi-etiketten

Bekijk diashows, dagboeken, werkboeken, boeken ... Laat je schoolmeisje haar schoolspullen aanpassen met deze 15 Kokeshi-labels. Succes gegarandeerd! Hoe werkt het Download hier uw 15 Kokeshi-labelbord en print het op een stukje papier. Knip nu elk label, plak ze en je bent klaar.
Lees Verder
Galleries

De slacentrifuge

Bekijk de diavoorstelling Maak prachtige kleurrijke schijven met een oude slacentrifuge! Een eenvoudige en creatieve activiteit om te delen met je beginnende artiesten. Laten we gaan! © Enfant.com Een DIY-idee voorgesteld door Marie Gervais op haar website Educatief-creatief De saladespinner (8 foto's) Een deco DIY Maak prachtige kleurrijke schijven met een oude saladespinner!
Lees Verder
Galleries

Duiken eieren

Bekijk de diavoorstelling Voor Pasen kan uw klusjesman als geen ander eieren aan de gasten aanbieden! Dit fijne team duikeieren zal ze zeker een glimlach bezorgen! Materiaal Harde eieren Plastic flessenstop Elastieken Rietjes Zwart karton en wit papier Dubbelzijdige tape en plakband Witte viltstomp-dompelende eieren (9 foto's) Dip eieren: Stap 1 1.
Lees Verder
Galleries

De z'animos komen naar de tafel!

Bekijk de diavoorstelling Uw welpen, kittens of konijnen hebben niet veel trek? Deze komt ... niet door te eten, maar door deze 14 grappige recepten in de vorm van dieren te verslinden, voordat ze ze allemaal verslinden. Karine Ancelet Ontdek onze schilderijen Pinterest De z'animos komen naar de tafel!
Lees Verder
Galleries

De top 20 originele namen ... om te volgen

Bekijk de diavoorstelling Op zoek naar je baby een originele naam? Hier zijn enkele vondsten, exotisch, mythisch of historisch om uw selectie te verfijnen: Nahia, Alàri, Gemma, Poenui ... en andere namen hebben de redactie verrukt. Sophie Vaesken © Enfant.com Mis de video met de namen Star Wars voor baby niet Topnamen Christelijke namen Verboden namen in de wereld AL ONZE ONDERWERPEN PRENOMS >> Om ook te lezen: de beste kinderwagens Top 20 originele namen ... tot follow (20 foto's) Moana Mannelijke naam in Polynesië en gemengd in metropool.
Lees Verder
Galleries

De voornamen van de topmeisjes

Bekijk de diavoorstelling De officiële voornamen in boekhandels op 5 september onthult de 2020-trends van de meisjesnamen. Emma behoudt haar eerste plaats en de voornamen in "a", kort en retro prevaleren altijd ... ontdek de nieuwe lijst met voornamen 2020. © Enfant.com Ranglijst vastgesteld volgens de officiële van de voornamen 2020 door Stéphanie Rapoport en Claire Tabarly Perrin , Ed.
Lees Verder
Galleries

Kalf maakt recept

Bekijk de diavoorstelling Kalfsvlees is het ideale vlees voor Pinksteren. Waarom? Omdat de prijzen omlaag zijn ... dus maken we van de gelegenheid gebruik om deze familierecepten en ook enkele speciale recepten voor kinderen te ontdekken. Het kalfsvlees, goedkoper in het voorjaar Het feit dat kalfsvlees ten tijde van Pinksteren wordt gegeten, is geen religieuze traditie ... het is gewoon dat de prijs van dit vlees in het voorjaar daalt.
Lees Verder
Galleries

Het adventskalender dorp

Bekijk de diavoorstelling met 24 kleine vensters om op Kerstmis te wachten ... ontdek snel onze doe-het-zelf-adventskalender om uw kind te helpen wachten tot 24 december. Elke dag is het aan hem om het dorp te verlichten door het beeld op het bijbehorende venster te plakken om alle huizen te verlichten.
Lees Verder
Galleries

De topnamen van jongens

Bekijk de diavoorstelling De ambtenaar van voornamen in boekhandels op 5 september onthult de 2020-trends in de voornamen van jongens. Gabriel behoudt zijn eerste positie en de trend blijft met korte namen en voornamen uit het Oude Testament ... ontdek de nieuwe lijst met voornamen 2020. © Enfant.com Ranglijst vastgesteld volgens de officiële van de voornamen 2020 door Stéphanie Rapoport en Claire Tabarly Perrin , Ed.
Lees Verder
Galleries

Wiegjes: de selectie

Bekijk de diavoorstelling Het bed van je baby, een belangrijke aankoop! Bekijk voordat je begint onze selectie babybedden. U zult zeker een model vinden dat u bevalt. Zie ook: veiligheidsregels Selectie bijgewerkt op 5 december 2017 © Enfant.com Wiegen: de selectie (14 foto's) Cradle Home Stokke Met een breedte van slechts 50 cm is het uiterst praktisch in gebruik, ook in de kleinere kamers.
Lees Verder
Galleries

Paraplu bedden: onze selectie

Bekijk de diavoorstelling 's Avonds of in het weekend met vrienden, op vakantie, camping of hotel, maakt het bedje je leven gemakkelijker. Welke te kiezen? Bekijk onze selectie. Paraplu bedden: onze selectie (6 foto's) Comfort: Contour Electra Pop Vibe Art, Graco Onmogelijk voor uw baby om niet te slapen in dit bed dat trillingen van de matras, nachtlampje, muziek en mobiel speelgoed met afneembare stoffen biedt.
Lees Verder
Galleries

Easter Egg

Bekijk de diavoorstelling Hier is een ei om te verslinden ... ogen! Hij kan zich ook verbergen in de tuin of als decoratie dienen in het huis voor Pasen. Een doe-het-zelfidee om met je kuikens te delen. Realisatietijd: 10 tot 20 min volgens de leeftijd van de kinderen Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk Kosten: ongeveer 10 € (waarvan herbruikbare kleurenbom) Cécile Dard © Enfant Magazine Al onze ambachten.
Lees Verder
Galleries

Mijn ideale garderobe voor zonnige dagen

Bekijk de diavoorstelling Baby komt eraan en de goede dagen zijn aangebroken ... de mogelijkheid om je garderobe opnieuw te bezoeken! Reken natuurlijk op comfort, maar ook op prints of trends in de lente en zomer 2017. Onze selectie. © Enfant.com Lees ook> Hoe zwanger te kleden de zomer? Mijn ideale kledingkast voor overdag (17 foto's) Mama-jurk H & M Viscose korte jurk met etnische print: € 29,99.
Lees Verder
Galleries

Zorg dat hij van groenten houdt: 5 recepten van Alain Passard

Bekijk de diavoorstelling Te schattige, kleine groenten! Vermomd in cakes, gemengd met fruit, zoete zoete aardappel ... In 5 gastronomische creaties stelt chef-kok Alain Passard voor om zijn passie voor groenten met uw kinderen te delen. Een uitdaging zonder twijfel door deze maestro van de ovens. Maak hem dol op groenten: 5 recepten van Alain Passard (6 foto's) Aan tafel!
Lees Verder
Galleries

Mijn garderobe cocon

Bekijk de diavoorstelling Comfort en zachtheid nodig in de garderobe van je toekomstige moeder terwijl je trendy blijft? Blijf warm en shop ideeën voor onze selectie herfst-winter 2017-2018! My Cocoon-kledingkast (17 foto's) Ballonjurk Een ultracomfortabele jurk van twee materialen die zowel chic als casual is: € 69.
Lees Verder
Galleries

"Mam, je voelt je goed!"

Bekijk de diavoorstelling Een boeket ... van parfums voor Moederdag, het mooie idee! Voor onze moederselectie hebben we gastronomische aantekeningen gemaakt omdat moeders er dol op zijn. Dat zal u niet stoppen om aan het boeket bloemen te denken. "Mam, je voelt je goed!" (10 foto's) Koffie en vanille winkelen in de schijnwerpers voor deze sensuele bloemen.
Lees Verder
Galleries

Rugpijn: uw welzijnsgymnastiek

Bekijk diavoorstelling Het gewicht van je buik beweegt je zwaartepunt en je hebt de neiging om te buigen om je evenwicht te bewaren. Deze permanente spanning vervormt je rug. Hier zijn 4 gymbewegingen om pijn en vermoeidheid te verwijderen en je energie terug te winnen. © Enfant Magazine Rugpijn: uw welzijnsgymnastiek (4 foto's) Basin rocker Zittend op een stoel, uw rug recht, uw handen op uw heupen om de beweging van het bekken beter te voelen, uw voeten iets uit elkaar, schommelt uw bodem bekken vooruit op een uitademing.
Lees Verder
Galleries

Loop, begeleid hem

Bekijk de diavoorstelling Na 6 maanden heeft uw kind geen haast om te gaan zitten? Na 10 maanden begint hij niet op handen en voeten? Op 16 maanden, worstelt hij nog steeds om je hand los te laten? Het pad om te leren lopen is geplaveid met obstakels die vaak onzichtbaar zijn voor volwassen ogen. Ons advies om dit aan te moedigen.
Lees Verder
Galleries

Zet je hoed op! De mooiste creaties

Bekijk de diavoorstelling Dit jaar, in 2017, worden 520.000 gebreide cups verwacht als onderdeel van de solidariteitsoperatie "Zet je hoed op" om geld in te zamelen voor de vereniging Les Petits Frères des Pauvres. Ontdek enkele modellen ... en ondersteun! Dit jaar worden 520.000 gebreide cups verwacht als onderdeel van de solidariteitsoperatie "Zet je hoed op" om geld in te zamelen voor de vereniging Les Petits Frères des Pauvres.
Lees Verder