Categorie Galleries

De Kokeshi-mobiel
Galleries

De Kokeshi-mobiel

Bekijk de diavoorstelling Wat zijn schattige kleine poppen die deze prachtige mobiel samenstellen! Een gemakkelijke DIY, om aan uw kind voor te stellen om zijn kamer te versieren. Print de poppen, knip, plak en hang ze op nylon draden van verschillende lengtes die je op een stok bevestigt.

Lees Verder

Galleries

De kiezelstenen hebben plezier!

Bekijk de diavoorstelling Alle kinderen vinden het heerlijk om kiezelstenen te verzamelen ... niet alleen oprapen, maar met ze spelen! Dominospel met kiezelstenen, kiezelstenenpuzzel, schilderen met z'animos ... Teken ideeën om plezier te hebben in onze selectie. © Eltern De kiezelstenen hebben plezier! (5 foto's) Het dominospel Een dominospel hoeft niet zwart en wit te zijn!
Lees Verder
Galleries

Kokeshi-ansichtkaarten

Zie de diavoorstelling "Hallo, ik heb een goede tijd." Een kaart is altijd een plezier. Hier zijn 4 modellen te kawai om indruk te maken op zijn vrienden of zijn oma! Hoe het te doen? Druk de visuals af op een stukje papier. Knip de kaarten uit, vouw ze en plak de voorkant op de achterkant. Een mooie en stempel, en presto!
Lees Verder
Galleries

Kokeshi-collages

Bekijk de diavoorstelling Cool! Deze Kokeshi-collages zijn te kawai! Het ideaal om de pagina's van zijn dagboek, zijn dagboek, kleine opbergdozen te versieren ... Fiile of jongen, er is voor elk wat wils! Hoe werkt het Download het Kokeshi-stickerkaart en print het op een stukje papier.
Lees Verder
Galleries

Paasklokken

Bekijk de diavoorstelling Ding, ding, dong ... het is bekend, paasklokken brengen chocolaatjes en andere kleine geschenken mee! Wat als u profiteert van de paasbenadering om voor kleine handjes te zorgen? Hier is een leuke DIY gemakkelijk te bereiken. Geen bel! Cécile Dard © Enfant.com De paasklokken (9 foto's) Voor 1 bel: ik heb 1 pot yoghurt nodig (kies 1 klokvormige yoghurt of 1 kleine pot crème fraîche) Gekleurd papier 1 rupsstengel of Bolduc of linten 1 balg Lijmvernis (veel praktischer dan de klassieke lijm) Borstels Glitter of stickers Verf (eerder acryl of gouache) Schaar Stap 1: Ik maak de bel Na het wassen en drogen van uw baby pot, snijd de randen indien nodig om ze af te ronden.
Lees Verder
Galleries

Kokeshi fir kleding

Bekijk de diavoorstelling Mijn mooie spar, koning van ... Kerstballen en slingers, het is perfect om de boom te versieren, maar dit jaar innoveren met Kokeshi-firkleren. Een doe-het-zelfidee om met uw kinderen te delen om Kerstmis met uw gezin voor te bereiden. Hoe werkt het Download Kokeshi Plank 1 en Plane 2 en print ze op een stukje papier.
Lees Verder
Galleries

Pasen slingers

Bekijk de diavoorstelling Dans kleine konijnen! Hier is een originele slinger om met je kuikens te maken om Pasen te vieren. Het is ook verkrijgbaar met gekleurde eieren. Volg de instructies. Paasslingers (11 foto's) Materiaal Een groot vel gekleurd papier Een wit vel Een schaar Een potlood Een naald Van het touwtje Pastelpotloden of krijt van verschillende kleuren Glitter en lijm (optioneel) DIY Vouw het vel eenmaal in de breedte en vervolgens accordeon.
Lees Verder
Galleries

De maskers van Sam Sam en zijn vrienden

Bekijk de diavoorstelling En als we vandaag vermommen? Snel printen we deze maskers van Sam Sam en zijn vrienden Stremon en Gropatapif ... we snijden ze en we maken een grapje met vrienden! De maskers van Sam Sam en zijn vrienden (3 foto's) Het masker van Stremon Download het masker hier. Sam Sam's masker Download het masker hier.
Lees Verder
Galleries

Kokeshi-bladwijzers

Bekijk de diavoorstelling Om te voorkomen dat de draad van de lezing verloren gaat, is het handig een bladwijzer. En wanneer hij de pop van Kokeshis speelt, is het nog leuker! Hier zijn 3 modellen te kawai om te printen-knippen en plakken ... je bent klaar. Hoe werkt het Download het Kokeshi-gezichtenboek en het achterbord en print ze op een stukje papier.
Lees Verder
Galleries

Madeleines met witte chocolade

Bekijk de diavoorstelling Allemaal schattig, allemaal goed ... hier zijn kleine madeleines met witte chocolade om te maken door je jonge hebzuchtige. Een recept voorgesteld door chef Pierre-Olivier Lenormand. Het is eenvoudig, volg gewoon de foto's uit onze diavoorstelling. Kom op, trek het schort aan! Dit recept komt uit het boek: Le Chocolat, 5 recepten van chef Pierre-Olivier Lenormand, geïllustreerd door Julie Mercier, ed.
Lees Verder
Galleries

Halfgekookte chocolade

Bekijk de diavoorstelling En als je kleine gourmand naar gebak ging? Stel hem voor om dit recept van half gekookt heerlijk vloeiend te maken, voorgesteld door de chef Pierre-Olivier Lenormand. Het is eenvoudig, volg gewoon de foto's uit onze diavoorstelling. In de keuken, kleine kok! Dit recept komt uit het boek: Le Chocolat, 5 recepten van chef Pierre-Olivier Lenormand, geïllustreerd door Julie Mercier, ed.
Lees Verder
Galleries

Schoonheidsgebaren om te vergeten of te bewaren

Bekijk de slideshow Ontharen, kleuren, zelfbruinen, hamam ... zwanger, is het toegestaan ​​of niet? Een meer fragiele opperhuid, overgevoeligheid voor actieve producten, een bloedcirculatie die opwarmt tot de minste temperatuurstijging ... sommige zorgbewegingen zijn welkom, maar andere moeten worden vergeten.
Lees Verder
Galleries

Kokeshi deurplaten

Bekijk de diavoorstelling "Ik ben aan het opslaan!" "Ik ben aan het werk!" "Ik ben aan het lezen!" "Ik speel!" "Smile day" "Kom later terug ..." "Vriendinnenfeestje" ... Niets beter dan het bericht op het handvat plaatsen van de deur van zijn kamer! Met deze 6 platen met de afbeelding van Kokeshi is het een makkie. Hoe werkt het
Lees Verder
Galleries

De mooiste geboortefoto's 2017

Bekijk de diavoorstelling Bevalling is een uniek en magisch moment. Elk jaar publiceert de International Association of Professional Photographers de lijst met de mooiste geboortefoto's. We ontdekken de winnaars 2017. De International Association of Professional Birth Photographers is opgericht in 2010 en wil ouders helpen een fotograaf te vinden voor de geboorte van hun baby.
Lees Verder
Galleries

De mooiste geboortefoto's 2016

Bekijk de diavoorstelling Bevalling is een uniek en magisch moment. Elk jaar publiceert de International Association of Professional Photographers de lijst met de mooiste geboortefoto's. We ontdekken de winnaars van 2016. De International Association of Professional Birth Photographers is opgericht in 2010 en wil ouders helpen een fotograaf te vinden voor de geboorte van hun baby.
Lees Verder
Galleries

Lucky Kokeshi

Bekijk de diavoorstelling Deze kleine klavertjes vier met de afbeelding van Kokeshi-poppen brengen geluk! Een diy te schattig om haar kamer te versieren of aan haar vrienden aan te bieden. Hoe werkt het Klik op de afbeelding van Diaporama hierboven. Download het Kokeshi Lucky Board en print ze op een stukje papier.
Lees Verder
Galleries

De namen van de herfst

Zie de diavoorstelling Charles als de grote Karel de Grote, maar ook Julie als de eerste vrouw die zijn Bac of Maria heeft gehad voor degene die aan de oorsprong van de Montessori-methode staat ... we maken een kleine rondleiding door deze namen die de school? Karine Ancelet © Enfant.com Topnamen Namen Koninklijke namen Verboden namen in de wereld AL ONZE ONDERWERPNAMEN PRENOMS >> Om ook te lezen: de beste kinderwagens De namen van de terugkeer (20 foto's) Charles ... als de "grote Charles" Charles 1e zei Karel, het is onmogelijk deze goede keizer te missen met een bloemrijke baard, omdat hij de school te danken heeft ... Eindelijk, om de waarheid te herstellen, bestond de school al sinds de oudheid!
Lees Verder
Galleries

De namen van de kinderen van de Blues

Bekijk de diavoorstelling Van de 23 spelers geselecteerd in het Franse team voor Euro 2016, zijn sommige ook vaders. Evan Giroud, Maïna Koscielny, Sacha Mandanda, Kaïs Sagna ... ontdek de namen van deze zaden van kampioenen! © Enfant.com Topnamen voornamen Koninklijke namen Verboden namen ter wereld ALLE ONZE THEMA'S NAMEN >> De namen van de kinderen van de Blues (13 foto's) Hugo Lloris: en Giuliana en Anna-Rose De doelman uit Nice is papa twee kleine meisjes: Anna-Rose geboren in 2010 en Giuliana geboren in 2014.
Lees Verder
Galleries

Wisseltassen, altijd klaar!

Bekijk de diavoorstelling Handig voor onderweg, de luiertas bevat alles wat u nodig heeft voor uw baby. Luiers, babyflesjes of potje, kleding voor verandering of regen, speelgoed of deken ... zodat uw baby niets mist. Hier is onze selectie van veranderende tassen mode-versie om je beter te verleiden.
Lees Verder
Galleries

De eerste stappen in afbeeldingen

Bekijk de diavoorstelling Leren lopen is alles behalve kinderspel! Van de aangeboren loopreflex tot de eerste echte stappen, het pad is lang. Bewonder in beelden de 12 stappen die aan het lopen voorafgaan. De eerste stappen in foto's (16 foto's) Eleanor Op 1 maand lijkt Eleanor al te lopen ... Reflexen Het is een aangeboren reflex!
Lees Verder
Galleries

Dierlijke schilderijen

Bekijk de diavoorstelling Slak, kwal, rups of papegaai ... hier zijn 4 ideeën voor eenvoudige schilderijen om in de kamer te hangen of oma aan te bieden! Bewonder het meesterwerk! Dierlijke schilderijen (4 foto's) Kleine slak Teken en snijd het lichaam van de slak in een vel tekenpapier.
Lees Verder