Categorie Eerste

Naam Ama - Betekenis en herkomst
Eerste

Naam Ama - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Angelsaksers Betekenis van de voornaam: Ama is de "schoonheid van het koninkrijk". Beroemdheden: Amerikaanse zangeres Amy Winehouse, Japanse zangeres Ami Suzuki, Zwitserse fysicus en scheikundige Ami Argand, Zwitserse protestantse pastor Ami Bost en Oostenrijkse geoloog Ami Boué. Zijn karakter: Ama heeft een sterke persoonlijkheid.

Lees Verder

Eerste

Acacia Betekenis - Oorsprong en namen

Oorsprong van de voornaam: Grieks Betekenis van de voornaam: Acacia is een variant van Acacia of Acacius. Deze naam van Griekse oorsprong betekent "onschuldig" of "zonder schade". Het was in de oudheid een veel voorkomende naam in de vorm Acace. Een originele keuze! Beroemdheden: De Engelse zangeres Acacia Clark van het vocale koor Variation.
Lees Verder
Eerste

Naam Abigail - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Afgeleid van Abigael, Hebreeuws abiigayil, "vreugde van zijn vader". In de Bijbel was Abigael de vrouw van koning David, die een glorieuze toekomst voor hem voorspelde voordat hij naar de troon kwam. Een van de heksen van Salem werd ook Abigael genoemd. De Abigail worden gevierd op 29 december.
Lees Verder
Eerste

Naam Abdul - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Arabisch Betekenis van de voornaam: In het Arabisch wordt het voorvoegsel Ab vertaald als "dienaar". Beroemdheden: Geen Abdul tot nu toe bekend, je kleine schat zal misschien zijn? Abdul is de originele versie van Abdul. Dit zijn bekende mannen met de naam Abdoul: Abdoul Ba, Senegalese voetballer, en Abdoul Camara, Guinese voetballer.
Lees Verder
Eerste

Achille-naam - betekenis en herkomst

Oorsprong van de naam: Anciens, Français, Grieken, Oud-Frans Betekenis van de naam: van de Griekse Achileos, halfgod van de Griekse mythologie. Zoon van de nimf Thetis en koning Peleo, held van de Ilias van Homerus, deze dappere krijger stierf aan een pijl in de hiel, het enige kwetsbare deel van zijn lichaam.
Lees Verder
Eerste

Acmé uitspraak - Betekenis van oorsprong

Oorsprong van de naam: Latijnen Betekenis van de naam: Zeer populair in de Romeinse tijd, de vrouwelijke naam Acme is afgeleid van het Latijnse "amatus", vertaald als "geliefd", en het werkwoord "amare" wat betekent "liefhebben". In Frankrijk heeft Acme een groeiend succes in het begin van de 20e eeuw. Beroemdheden: Geen enkele beroemdheid draagt ​​deze naam.
Lees Verder
Eerste

Naam Adalbert - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de naam: Germaans Betekenis van de voornaam: Adalbert is een mannelijke voornaam van Germaanse oorsprong. Het komt van de termen "adal" of "edel" en "berht" die respectievelijk "nobel" en "briljant" betekenen. Beroemdheden: Adalbert Ferdinand Berenger van Hohenzollern is een prins van Pruisen die bekend staat als een briljant man en een favoriet van politieke kringen.
Lees Verder
Eerste

Naam Adamo - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws, Originelen, Zeldzame betekenis van de voornaam: komt van de Hebreeuwse adâm die "man" of "mensheid" betekent. Beroemdheden: Nog niet beroemd Adamo, behalve in familienaam met singer-songwriter Italiaans Salvatore Zijn karakter: Adamo combineert karaktersterkte en grote gevoeligheid.
Lees Verder
Eerste

Naam Adama - Betekenis van herkomst

Oorsprong van de voornaam: Afrikanen, Arabieren, Hebreeën Betekenis van de naam: Wat betreft verschillende voornamen, heeft Adama verschillende etymologieën afhankelijk van zijn oorsprong. Als voorbeeld betekent de Afrikaanse betekenis van deze vrouwelijke voornaam "magnifiek kind" of "koninklijk kind" in de Ibo-cultuur van Nigeria.
Lees Verder
Eerste

Naam Adama - Betekenis van herkomst

Oorsprong van de voornaam: Afrikanen, Hebreeuws Betekenis van de voornaam: De naam Adama, waaraan het woord Adam is afgeleid, betekent in het Hebreeuws "de aarde". Volgens de Fenicische en Babylonische vertalingen vertegenwoordigt Adama de mensheid en betekent "man". Beroemdheden: Spaanse voetballer Adama Traoré Diarra, Franse acteur Adama Niane, bekend om zijn rol als Sebastien Sangha in de serie "Plus belle la vie", Malinese voetballers Adama Coulibaly en Adama Tamboura, de Mauritaanse voetballer Adama Ba ... 'filmwereld, belichaamt Adama ook het hoofdpersonage van de film Mathieu Vadepied in 2014.
Lees Verder
Eerste

Naam Abeline - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Abel's vrouwelijk derivaat. Hebreeuws hebel, "adem". Volgens de bijbel was Abel het eerste slachtoffer van de menselijke geschiedenis. Saint Abel was een monnik die aartsbisschop van Reims werd. De Abeline worden gevierd op 5 augustus. Zoeken naar een voornaam A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Topnamen Voornaam Namen Verouderde namen in de wereld Andere namen op onderwerpen> Te ontdekken:
Lees Verder
Eerste

Naam Abygail - Betekenis van herkomst

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Abygail betekent "bron van vreugde" in het Hebreeuws. Beroemdheden: Abigail Kathleen Breslin, Amerikaanse actrice, en Abigaël Ratchford, Amerikaans model en actrice. Zijn karakter: trouw aan zijn etymologie, Abygail is een gelukkig kind en vertegenwoordigt een grote bron van geluk voor zijn ouders.
Lees Verder
Eerste

Naam Acacio - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Grieks Betekenis van de voornaam: Van Acacius en het Griekse Acacius betekent Acacio "verstoken van kwaad" of "onschuldig". Het waren de Hellenophones die meestal de naam Acace toeschreven tijdens de Oudheid. Het is tegenwoordig een zeer zeldzame keuze ... die je zou kunnen verleiden.
Lees Verder
Eerste

Naam Adam - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Angelsaksers, Frans, Hebreeuws Betekenis van de voornaam: betekent in de Hebreeuwse mens (gevormd met) rode aarde. Deze bijbelse naam is die van de eerste man die op aarde leefde. Het werd ook gebruikt als een doopnaam in Ierland, verwijzend naar Adaman (Little Adam) die Iona Abbey leidde.
Lees Verder
Eerste

Naam Ada - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Italianen Betekenis van de voornaam: De naam Ada, afgeleid van Edith, wordt gevormd door de woorden "ed" en "idh" die respectievelijk "rijkdom" en "werk" betekenen. Beroemdheden: Ada Lovelace (1815-1852), geboren Byron, pionier van computerprogrammering. Het eerste bewerkte algoritme dat bedoeld was om door een machine te worden uitgevoerd, werd in de aantekeningen gevonden.
Lees Verder
Eerste

Naam Adaïa - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: In de Hebreeuwse taal betekent de naam Adaïa "goddelijke versiering". Beroemdheden: Er zijn geen beroemdheden met de naam Adaïa. Zijn karakter: Adaïa is geen jongen zoals de anderen. Avant-garde en origineel, hij onderscheidt zich van zijn collega's op het eerste gezicht.
Lees Verder
Eerste

Naam Abraham - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Uit het Hebreeuws "Abraham", vader van de menigte. De patriarch Abraham was in de Bijbel de eerste die de stad Ur in Chaldea verliet om zich in Palestina te vestigen. Hij wordt over het algemeen gepresenteerd als de oorspronkelijke voorouder van het Joodse volk. Zijn verjaardag: 9 oktober.
Lees Verder
Eerste

Naam Adda - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Germaans Betekenis van de voornaam: Van "adal", wat nobel betekent in het Germaans. Gezegende Alde (of Alda), in Toscane, wijdde zich aan de Derde Orde van de vernederden en aan de zorg voor de zieken bij de dood van haar man. Ze stierf in 1309. Haar verjaardag: 26 april. Zoeken naar een voornaam A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Topnamen Voornaam Namen Verouderde namen in de wereld Andere namen op onderwerpen> Te ontdekken:
Lees Verder
Eerste

Naam Abbygaëlle - Betekenis van oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Afgeleid van Abigael of Abigaëlle, van het Hebreeuws "Abiigayil" wat betekent dat mijn vader zich verheugt. Volgens de Bijbel was Abigail rond het jaar duizend voor Christus de tweede vrouw van koning David. Zijn verjaardag: 29 september! Zoeken naar een voornaam A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Topnamen Voornaam Namen Verouderde namen in de wereld Andere namen op onderwerpen> Te ontdekken:
Lees Verder
Eerste

Uitspraak van Abélie - Betekenis van oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Abtymologisch komt Abelie van het Assyrische woord "hevel", dat symbool staat voor vluchtigheid en delicatesse. Dit is de vrouwelijke vorm van Abel: degene die passeert als een zuchtje wind. Beroemdheden: Abelie verwijst naar de naam van een Chinese struik, zo genoemd ter ere van Abel Clarke, natuuronderzoeker, reiziger en Britse chirurg.
Lees Verder
Eerste

Naam Addison - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de naam: Angelsaksers Betekenis van de naam: Van de Angelsaksische "zoon van Adam". Oorspronkelijk is Addison een begrip dat veel wordt gebruikt in Engeland en de Verenigde Staten. Het was aan het einde van de 18e eeuw dat het een naam werd. Het is ook de naam van een stad in Texas. Zeer weinig bekend in Frankrijk, het is zeker dat de naam Addison niet twee keer in dezelfde klasse zal worden gevonden.
Lees Verder