Categorie Eerste

Naam Eymeric - Betekenis en oorsprong
Eerste

Naam Eymeric - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Germaans Betekenis van de voornaam: Deze aantrekkelijke mannelijke voornaam komt van het Duitse woord dat "huis" en ric betekent, en kan worden vertaald door "krachtig". Beroemdheden: Eymeric François is een mode-ontwerper geboren op 6 april 1978, bekend om zijn uitmuntendheid in de Franse haute couture.

Lees Verder

Eerste

Naam Abel - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de naam: Courts, Hebreeuws Betekenis van de naam: Hebreeuws hebel, "breath". Bel was de tweede zoon van Adam en Eva. In de Bijbel werd Abel, de tweede zoon van Adam en Eva, vermoord door Kaïn, zijn oudere broer. Hij wordt soms beschouwd als de eerste martelaar van de kerk. De naam Abel gaf geboorte aan vele familienamen zoals Abeau, Abel, Abelin, Abelson ... Beroemdheden: de Franse filosoof Abel Rey, de filmmaker Abel Gance, de journalist en schrijver Abel Bonnard.
Lees Verder
Eerste

Naam Abelin - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws, Oud Frans Betekenis van de voornaam: Afgeleide van Abel, Abelin is ook een achternaam. Hebreeuws hebel, "adem". Abel was de tweede zoon van Adam en Eva. Volgens de Bijbel werd hij vermoord door Kaïn, zijn oudere broer. Saint Abel was een monnik die aartsbisschop van Reims werd.
Lees Verder
Eerste

Naam Abdulah - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Afrikanen, Arabieren Betekenis van de voornaam: In het Arabisch betekent het voorvoegsel Ab- "dienaar". Abdulah is de samentrekking van Abd-Allah. Het betekent "dienaar van Allah". Beroemdheden: Abdulah Sidran, Bosnische schrijver. Zijn karakter: Abdulah is een ondeugende kleine jongen die weet hoe hij zichzelf kan laten beminnen door zijn volk.
Lees Verder
Eerste

Naam Abelle - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Frans, Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Abelle betekent "adem" of "adem" in het Hebreeuws. Beroemdheden: Er is nog geen beroemde Abelle. Je wonder is misschien de eerste? De patroonheilige van Abelle is Saint Abel. Abel, die werd gedood door Kaïn, zijn eigen broer, was de tweede zoon van Adam en Eva.
Lees Verder
Eerste

Naam Abiba - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Afrikanen, Arabieren Betekenis van de voornaam: Abiba is een vrouwelijke voornaam van Arabische oorsprong. Het is een variant van de Arabische habba of habib-betekenis in de Arabische literatuur "geliefde of geliefde". In een meer religieus register wordt Habib Habiballah wanneer hij zich bij Allah voegt.
Lees Verder
Eerste

Naam Abelard - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de naam: Anciens, Français, Hebreeuws, Originelen Betekenis van de naam: De naam Abélard heeft zijn wortels in het Latijnse woord "abel" afgeleid van Hebreeuws "" hevel "of" havel "wat" adem "," ademhaling "betekent Het is ook een naam afgeleid van "abelnom", van het Hebreeuwse "hebel" dat verwijst naar de zoon van Adam en Eva, Abel.
Lees Verder
Eerste

Naam Abigaël - Betekenis van oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Hebreeuws abiigayil, "vreugde van zijn vader". In de Bijbel was Abigael de vrouw van koning David, die een glorieuze toekomst voor hem voorspelde voordat hij naar de troon kwam. Een van de heksen van Salem werd ook Abigael genoemd. De Abigael worden gevierd op 29 december.
Lees Verder
Eerste

Naam Abigaëlle - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Abigaëlle komt uit het Hebreeuws abiigayil, wat "vreugde van zijn vader" betekent. In de Bijbel was Abigail (of Abigail) de prachtige vrouw van koning David, die een glorieuze toekomst voor hem voorspelde voordat hij naar de troon kwam. Een van de heksen van Salem heette Abigail.
Lees Verder
Eerste

Naam Abdoullaye - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Arabes Betekenis van de voornaam: Derivative of Abdallah. Van Arabische afkomst, het is de dienaar van God, Allah. In de Koran is hij de vader van de profeet Mohammed. Geen datum bekend of 30 juli met Abdon, Romeinse martelaar van de derde eeuw. Zoeken naar een voornaam A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Topnamen Voornaam Namen Verouderde namen in de wereld Andere namen op onderwerpen> Te ontdekken:
Lees Verder
Eerste

Naam Abelino - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de naam: Hebreeuws, Portugees Betekenis van de voornaam: Abelino is een Portugese afgeleide van de voornaam "Abel" die van Assyrische of Hebreeuwse oorsprong is. Abel komt uit zijn Hebreeuwse afkomst en komt uit Hevel, wat stoom, kwetsbaarheid of vluchtigheid betekent. De Assyrische afkomst habel betekent "zoon".
Lees Verder
Eerste

Naam Abelinda - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Abel's vrouwelijk derivaat. Hebreeuws hebel, "adem". Volgens de bijbel was Abel het eerste slachtoffer van de menselijke geschiedenis. Saint Abel was een monnik die aartsbisschop van Reims werd. De Abelinda worden gevierd op 5 augustus. Zoeken naar een voornaam A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Topnamen Voornaam Namen Verouderde namen in de wereld Andere namen op onderwerp> Te ontdekken:
Lees Verder
Eerste

Uitspraak van Abdullah - Betekenis van oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Arabes Betekenis van de voornaam: Derivative of Abdallah. Van Arabische afkomst, het is de dienaar van God, Allah. In de Koran is hij de vader van de profeet Mohammed. Geen datum bekend of 30 juli met Abdon, Romeinse martelaar van de derde eeuw. Zoeken naar een voornaam A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Topnamen Voornaam Namen Verouderde namen in de wereld Andere namen op onderwerpen> Te ontdekken:
Lees Verder
Eerste

Naam Aboubacar - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Afrikanen, Arabieren Betekenis van de naam: de naam van de jongen Aboubacar - of Aboubakar - is vrij zeldzaam in Europa. Aboubacar betekent chamelon (kleine kameel). Beroemdheden: Onder de bekende Aboubacar kunnen we de Guinese solozanger Aboubacar Demba Camara noemen. Deze zeer getalenteerde artiest, bijgenaamd de "draak van Afrikaanse muziek", is beroemd om zijn zeer explosieve optredens.
Lees Verder
Eerste

Naam Absalon - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de naam: Hebreeuws Betekenis van de voornaam: De naam Absalon is van Hebreeuwse oorsprong. Het komt van het woord "ab-shalom" wat "mijn vader is vrede" betekent. Het is ook een familienaam. Beroemdheden: In de dertiende eeuw leefde een prediker genaamd Absalon. Hij was de auteur van 50 preken die in 1534 in Keulen werden gedrukt.
Lees Verder
Eerste

Abdourahmane uitspraak - Betekenis van oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Afrikanen, Arabieren Betekenis van de voornaam: Van Arabische oorsprong betekent deze voornaam "dienaar van God". Beroemdheden: Abdourahmane Cissé: Ivoriaanse politicus. Zijn karakter: Abdourahmane is een vloeiend persoon die houdt van de kenmerken van genegenheid. Zijn grote vriendelijkheid duwt mensen rechtstreeks naar hem toe.
Lees Verder
Eerste

Naam Abdelrahmane - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Arabisch Betekenis van de voornaam: Abdelrahmane of "Abd al-Rahmān" is een Arabische voornaam die "dienaar van de Barmhartige" betekent. Hij is gevormd uit een van de 99 namen van Allah. Beroemdheden: de auteur-componist Abderrahmane Amrani, de schilder en schrijver Abderrahmane Zenati, de pianist Abdel Rahman El Bacha, de schrijver Abdourahman A.
Lees Verder
Eerste

Naam Abdelaziz - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Arabisch Betekenis van de voornaam: Abdelaziz is een naam die afkomstig is van twee Arabische termen: "abdel" wat "dienaar" betekent en "aziz" wat "krachtig" betekent. Beroemdheden: Abdelaziz Bouteflika, geboren op 2 maart 1937, is de 5e president van de Democratische Volksrepubliek Algerije.
Lees Verder
Eerste

Naam Abdel - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Arabisch Betekenis van de voornaam: Van Arabische oorsprong, betekent "dienaar van God". Het is het verkleinwoord van veel namen die beginnen met Ab Dal of Ab Del. Geen feestdatum bekend. Zoeken naar een voornaam A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Topnamen Voornaam Namen Verouderde namen in de wereld Andere namen op onderwerpen> Te ontdekken:
Lees Verder
Eerste

Naam Abriel - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Celtes Betekenis van de voornaam: Abriel, voornaam van Keltische oorsprong, is nog steeds ongebruikelijk in Frankrijk. Deze naam verschijnt alleen in het zeshoek rond het jaar 2007 en zou in het Latijn de betekenis hebben van "degene die in april werd geboren". Beroemdheden: Nog geen beroemdheden die deze naam dragen, maar als achternaam, ja, bij de Franse voetballer Fabrice Abriel, de Franse zangeres, auteur en componist Patrick Abrial.
Lees Verder
Eerste

Naam Abdou - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Afrikanen, Arabieren Betekenis van de voornaam: De naam Abdou bestaat uit de Arabische woorden "abd" en "allah" wat "dienaar van God" betekent. Beroemdheden: Abdou is de naam van een grote islamitische hervormer die wordt beschouwd als de dienaar van God. Abdou Diouf was president van Senegal van 1981 tot 2000 na Léopold Sédar Senghor en tevens secretaris-generaal van de Internationale Organisatie van La Francophonie.
Lees Verder