Categorie Pa

Trendy vader
Pa

Trendy vader

Sterrenboodschap Deze Mooréa-jersey met een vintage look uit de jaren 70 is bedrukt met een sterrenboodschap. 170 € (Villebrequin). Waar het te vinden? Ontdekken:

Lees Verder

Pa

Papa speler

Vader speler Backgammon-fan, vader? Dit spel met trendy kleuren moet punten scoren: 24,90 € (Badkamer Graffiti). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Geek vader

Geek Dad Met dit gepersonaliseerde muismatje met een tekening van zijn kind, zal het voor papa moeilijk zijn om gefocust te blijven op het werk ... jammer! 19,90 € (Madame Pop and Kids). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa natuur

Papa nature Wakker worden met het geluid van de natuur ... te goed voor een vader! 3 geluiden om uit te kiezen: golven, vogelgezang of waterval. 34,95 € (Natuur en ontdekkingen). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa Street art

Papa Street art We zijn dol op deze schoudertas bedrukt met een foto van pro! Veel andere modellen op de site. 48 € (Saqueraba). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa bestelde

Papa bestelde kabels, navullingen, verlengingen ... deze vitaminetas slikt alles (18,5 breed, 6 cm hoog): 7,90 € (op Range tout). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa ... kostbaar

Papa ... kostbaar Je vader is kostbaar en je wilt hem laten zien hoeveel je van hem houdt? We hebben voor jou en je kinderen 6 gepersonaliseerde cadeau-ideeën geselecteerd die papa's op 19 juni kunnen aanbieden! Waar vind je ze? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Jedi Papa

Papa Jedi Is hij een fan van Star Wars? Deze jutezak zou sterren in zijn ogen moeten zetten! € 31 (Jovens). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Overwerkte vader

Vader werkte overwerkt. Ook hij zal zich op papa's nek werpen, maar om hem te masseren! Vibrerend cervicaal kussen: € 36,95 (natuur en ontdekkingen). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Benadrukt papa

Papa benadrukte papa neemt zijn hoofd? Hier is het geschenk dat hij nodig heeft, een Spider head massager. Met zijn 8 poten biedt deze mooie spin een ongelooflijk welzijn ... 9,95 € (The Chaise Longue). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa topchef

Een gepersonaliseerde schort ... het zal hem behagen! € 24,90. Een gepersonaliseerde schort ... het zal hem behagen! € 24,90. Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Leuke vader

Papa koket Sober en elegant, een lederen armband met driekleurige stalen kralen. € 49 (fossiel). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Stijlvolle vader

Stijlvolle papa Ontbreekt schooltijd of een belangrijke date? Echt niet! Andere kleuren om uit te kiezen. € 59,90 (Aight). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa verbonden

Dad Connected Daddy houdt van zijn telefoon ... en jouw kind houdt van zijn papa! Een geschenk dat goed valt ... en we houden van zijn retro-kant! € 18 (LocaLoca). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Sport vader

Elegante sportvader, deze AM-121 stappenteller zal zijn (andere) ideale metgezel zijn tijdens zijn wandelingen. En hij weet hoe hij discreet moet zijn ... € 49,95 (Tanita). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa teveel

Papa is te luid "Papa, je bent de beste van alle vaders" ... met dit bericht zal papa gelukkig deze enkelarmband niet dragen! Armband in 925 zilver en nylon 60 € (Doriane). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Waarom een ​​baby bob?

En nee! De bob is niet gereserveerd voor petanque-spelers en je grootvader. Het beschermt uw peuter ook effectief tegen de zon. Wat is een bob? Volgens de New Little Robert gaat het over "een hoed in textiel met gevouwen randen op de dop". "Bob" is een Engels woord, het verkleinwoord van Robert, wat de Amerikaanse matrozen en vooral hun pet betekent!
Lees Verder