Categorie Pa

Papa verbonden
Pa

Papa verbonden

Dad Connected Daddy houdt van zijn telefoon ... en jouw kind houdt van zijn papa! Een geschenk dat goed valt ... en we houden van zijn retro-kant! € 18 (LocaLoca). Waar het te vinden? Ontdekken:

Lees Verder

Pa

De laag in detail

De wegwerpluier is uitgevonden in de jaren 1950 en heeft een revolutie teweeggebracht in het leven van ouders ... en blijft veel vaders zorgen baren. Hoewel je je er regelmatig aan vasthoudt (vingers), is het nooit in de goede richting. Wees gerust, het zal komen. Waarom een ​​wegwerpluier? We houden ervan om zijn praktische karakter.
Lees Verder
Pa

De kikker, hoe werkt het?

Je metgezel vroeg je om een ​​knevel aan je baby te geven ... Maar waar heeft ze het over? Wat is een knevel? Een klein rekbaar sponskleed, katoen (normaal of biologisch), fluweel of zelfs kasjmier, waarbij uw baby koud is, noch op de buik, noch op de voeten. Welke te kiezen? Over het algemeen kiest u voor uw baby eenvoud.
Lees Verder
Pa

Het toilet van de baby

Allemaal schoon na het baden? Bijna! Gezicht, ogen, neus, oren ... moeten op hun beurt voorzichtig worden schoongemaakt. Hoe het te doen? Daniel en zijn kleine Enzo, 3 maanden, tonen je de goede gebaren. Klik op Diavoorstelling om de foto's te bekijken © Enfant Magazine Ben je een toekomstige of jonge vader en wil je je ervaringen en vragen delen met andere vaders?
Lees Verder
Pa

De strandclub, hoe werkt het?

"Papa, maken we een zandkasteel?" ... Je kleintje verveelt zich en weet niet wat te doen met zijn emmer en schep? Registreer het bij een strandclub! Wat is een strandclub? De strandclub is een seizoensgebonden buitenstructuur die kinderen vanaf 3 jaar verwelkomt. Welke activiteiten worden voorgesteld?
Lees Verder
Pa

Vaderschapsverlof en kinderopvangverlof

Sinds 2013 is vaderschapsverlof omgezet in "vaderschapsverlof en kinderopvangverlof". Als dit niets verandert voor de vaders, kan nu elke werknemer, man of vrouw die bij de moeder woont hiervan profiteren, ongeacht zijn relatie met het kind. Wanneer begint het?
Lees Verder
Pa

De eerste interactieve beelden voor peuters

Zoek Little Brown Bear op iPhone en iPad in de applicatie "The big picture of Little Brown Bear"! Meer dan 250 woorden om te ontdekken in het Frans en het Engels, in 24 interactieve sets. Toegankelijk vanaf 2 jaar. De grote afbeelding van Little Brown Bear Dankzij deze nieuwe afbeelding, beschikbaar voor iPhone en iPad, zal uw kind in het Frans en het Engels meer dan 250 woorden van het dagelijks leven ontdekken, voorgesteld door: 6 grote thema's: het huis, de dieren, familie, uitjes, vakantie, 4 seizoenen; 24 geluidssets om te verkennen; 24 geheugenspellen om te winnen aan het einde van elke set om het juiste vocabulaire te spelen.
Lees Verder
Pa

The Family Box

Op zoek naar een origineel en teder geschenk voor een familielid? Hier zijn nieuwe dozen om uw dierbaren te plezieren. Wat als je ze minstens één keer per jaar zou vertellen dat ze de beste vader, grootvader of broer zijn, dat ze de beste moeder, grootmoeder of zus ter wereld zijn?
Lees Verder
Pa

De armbanden uitgelegd aan vaders

Zwembad of aan zee, denk eraan om hem met armbanden uit te rusten als je met je peuter zwemt. Welke armbanden kiezen? De armband ondersteunt het kind van schouder tot elleboog en laat hem vrij van zijn bewegingen. Geef de voorkeur aan degenen die terugslagkleppen hebben. Deze maken progressieve deflatie mogelijk.
Lees Verder
Pa

De kleine potten uitgelegd in een paar woorden aan de vaders

Houdt je baby van hen? Geen wonder, ze zijn speciaal ontworpen om hem te plezieren. Uitgevonden in 1928 door een attente grootvader, Dan Gerber, is de kleine babypot snel onmisbaar geworden! Geef toe dat het bereiden van zelfgemaakte aardappelpuree niet altijd eenvoudig is. Kleine pot: welk merk? Of het nu gestempeld Nestlé, Blédina, Hipp ... is, het potje komt schotel of kom versie, soep, puree of volledige schotel in de magnetron.
Lees Verder
Pa

De geheimen van kleurpotloden

Om je kunstenaar bezig te houden, gaat er niets boven een goede set kleurpotloden. Maak de juiste keuze ... want het hangt zijn meesterwerk "voor papa" op kantoor! Hoe wordt een kleurpotlood gemaakt? Het maken van een kleurpotlood duurt vier tot vijf dagen: pigmenten, klei en was worden eerst met elkaar gemengd om een ​​dikke en homogene pasta te verkrijgen, die vervolgens wordt ingedrukt totdat deze zich vormt. een spaghettigaren, gesneden en gedroogd.
Lees Verder
Pa

Zonnebril: kies het juiste paar!

De ogen van uw kind zijn kwetsbaarder dan die van u, ze laten 75% van de UV-stralen door (10% voor volwassenen). Mis geen kwaliteitszonnebril. Een montuur aangepast aan elke leeftijd zijn zonnebril, omdat het gezicht van het kind verandert en dat de rand van zijn neus niet definitief is gevormd.
Lees Verder
Pa

Mijn vrouw geeft borstvoeding en het stoort me ...

Borstvoeding verstoort de gewoonten van het paar. Maar wat vinden mannen trouwens van deze erotische baarmoeder die de moederschoot is geworden? Enquête uitgevoerd door ... een man. Zwangerschap luidde deze omwenteling in, maar de geboorte confronteert papa met een nieuwe vanzelfsprekendheid: de borst, ooit een partner van erotische spellen, heeft zijn oorspronkelijke functie teruggevonden: de kleine man voeden.
Lees Verder
Pa

Organiseer gedeelde voogdij, dankzij de familiedating!

Na de speed-dating om de soulmate te vinden, hier is de familie-dating! Voorgesteld door het agentschap O2, laten deze bijeenkomsten twee families samenkomen om een ​​oplossing te vinden voor gedeelde kinderopvang, een manier van hechtenis die steeds populairder wordt omdat het goedkoper is! Familie dating, wat is het?
Lees Verder
Pa

Kies voor de kinderwagengymnastiek!

Hoe een wandeling naar het park met je peuter te verzoenen en te oefenen? Hier is een nieuwe speciale sportvader: de kinderwagengymnastiek. De spieren van je benen strekken De voorkant van de dij: steun op je rechtervoet, rechterhand met de wandelwagen vast. Breng je linkerhiel naar de linker bil, je knieën aan elkaar gelijmd.
Lees Verder
Pa

Trendy vader

Sterrenboodschap Deze Mooréa-jersey met een vintage look uit de jaren 70 is bedrukt met een sterrenboodschap. 170 € (Villebrequin). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Coole papa

Papa cool Voor papa's coole pauze, een kussen speciaal voor hem! Om te personaliseren met uw eigen foto's € 21,90 (Family Circus). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa chic

Papa chic Ze zal dol zijn op papa's stropdas en die sjaal om haar nek gooien. € 13 (Hema). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Brutale vader

Papa papa Papa houdt van beugels? Goed idee dat hem zou moeten plezieren! 40 € (The Braces of Leon). Waar vind je ze? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa hebzuchtig

Papagourmand Klusjesman of niet, papa zal het heerlijk vinden om met deze gereedschapskist alle choco te smullen: € 9,20 (voorheen en hebzuchtig). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder
Pa

Papa held

Papa-held Superheld of topchef ... een beetje van beide papa! Met dit schort moeten we aannemen. $ 22,78 (Etsy). Waar het te vinden? Ontdekken:
Lees Verder