Categorie Keuken

Minuut vlinder!
Keuken

Minuut vlinder!

Minuut vlinder! Minuut vlinder! Hoe heb je geen honger? Je bent zeker ... Laat hem van gedachten veranderen en trek van eetlust af met deze mooie vlinder. Worteltjes, olijven, smeerkaas voor bloemen ... Yum! © Foto: Pinterest Om te ontdekken:

Lees Verder

Keuken

Paasbroodcake

Maak voor Pasen deze heerlijke en ondeugende konijnenkopcake die je fijnproevers zal verrassen. En aarzel niet om hen een hand te vragen voor het versieren met snoep! Maak voor Pasen deze heerlijke en ondeugende konijnenkopcake die je fijnproevers zal verrassen. En aarzel niet om hen een hand te vragen voor het versieren met snoep!
Lees Verder
Keuken

De gigantische Oleo-cake

Verbaas je fijnproevers met dit gigantische Oreo-recept, voorgesteld door Anne-Sophie, beste patissier M6. Deze chocolade- en vanillecake is een eenvoudig te volgen handleiding voor het ontwerpen van cake en een echte traktatie! Ingrediënten Voor het koekje 180 g cacao 187 g bloem 0,5 theelepel zout 113 g zachte boter 400 g suiker 2 grote eieren 1 eetlepel vanille-extract Voor glazuur 130 g zoete boter 800 g poedersuiker 2 theelepels vanille-extract 2 theelepels melk Voor decoratie 1 chocoladepotlood Vahiné Realisatie Verwarm de oven voor op 180 ° C, thermostaat 6.
Lees Verder
Keuken

Spiderman cake

Een spiderman cake? Dat zal je gourmand het plafond laten beklimmen! Een prachtig recept voor zijn verjaardag voorgesteld in video door Anne-Sophie, beste patissier M6 en Aurélie. Ingrediënten 1 cake van 18 cm hoog 1 pot glazuur (of zelfgemaakte glazuur) 50 g rode suikerpasta 650 g blauwe suikerdeeg 15 g witte suikerdeeg 30 g ijssuiker en maïzena 50 g pure chocolade of voedselmarker 1 voedsellijm 20 g zwarte suikerpasta Realisatie Cakeglazuur Bedek de cake met een dun laagje glazuur en laat het minstens 30 minuten in de koelkast staan.
Lees Verder
Keuken

De Cars-cake

Voor je cartoonfan is een Cars-cake welkom voor zijn verjaardag! Een grappig recept aangeboden op video door Anne-Sophie, beste patissier M6 en Aurélie. Ingrediënten: 1 cake naar keuze 1 chocolade glazuurpot 250 g grijze suikerpasta 125 g rode suikerpasta 125 g zwarte suikerpasta 125 g witte suikerpasta 1 voedsellijm 1 zwart voedselvilt 1 kruid Kokoscake Cake Icing maken Bedek de cake met een dun laagje frosting en laat minstens 30 minuten in de koelkast staan.
Lees Verder
Keuken

De cake van de sneeuwkoningin

Verwen je prinses met de Frozen Cake of the Frozen! Een perfect recept voor een verjaardag of feestsnack. Ingrediënten 2 yoghurtcakes 20 cm in diameter 750 g blauwe suikerpasta 350 g witte suikerpasta Voedsellijm (of mengsel van poedersuiker en citroen) Boterglazuur Realisatie Frosting Verspreid een van de poedersuiker en bedek de tweede cake eroverheen.
Lees Verder
Keuken

De cake Soja Luna

Heb je thuis kleine fans van de tv-serie? Verbaas hen met dit recept voor cakeontwerp, met natuurlijk de beroemde rolschaats, gepresenteerd door Anne-Sophie, Best Pastry Chef M6. Voor dit recept heb je nodig: 1 cake 1 kg lichtblauwe suikerpasta 250 g lichtroze suikerpasta 125 g gele suikerpasta 25 g zwarte suikerpasta 25 g witte suikerpasta 25 g grijs 1 pot suiker deegvoedsel lijmbak 1 eetbaar poeder munt pot rose voedselkleurstof flitsende 5 druppels alcohol wit wodka of gin Richting: Rol deeg lichtblauw bestrooid op een oppervlak van een suikermengsel ijs / maïzena om te voorkomen dat het blijft plakken.
Lees Verder
Keuken

De trein cake

Chu, choo ... op weg naar een ongelooflijke verjaardagssnack met deze taarttrein die plezier zal brengen naar je jonge hebzuchtige. Bovendien is het gemakkelijk! Een videorecept van Anne-Sophie en Aurélie. Ingrediënten Voor het kruid 125 g geraspte kokos 1 groene gelkleurstof 50 g witte suikerpasta Voor de trein 6 rollen zoethout om uit te rollen 1 doos Mini-vingers 6 Napolitaanse persoon Classic 4 Napolitaanse persoon van een andere kleur dat de klassiekers 20 g witte chocolade 1 doos Smarties 4 buizen Haribo Roulette 1 Russische sigaret 4 chamallows 1 doos Mikados Realisatie Bereid het kruid Verdun de groene kleurstof in een beetje water om ongeveer 4 theelepels van te krijgen groen water.
Lees Verder
Keuken

De prinses cake

Is je prinses binnenkort jarig? Zet sterren in zijn ogen (en die van zijn kleine gasten) met dit caketaartontwerp voorgesteld door Anne-Sophie, beste patissier M6. Te mooi Ingrediënten: 2 cakemixen 1 pot Nutella of het glazuur naar keuze 500 g roze suikerpasta 200 g witte suikerpasta 1 pot witte parel suikerbollen 1 pot witte parel eetbaar poeder 1 pot voedsellijm Prestatie: kook de cake Vet de prinsessenjurkvorm overvloedig in.
Lees Verder
Keuken

De antigaspi-gids voor groenten en fruit

Tomaten, peren, peterselie, aardappelen ... instructies voor gebruik om de planten die de helft van ons voedselverspilling vormen beter te conserveren. Op een goede plaats in de koelkast. Je groenten en fruit bewaren in de bakken aan de onderkant van je koelkast is de beste manier om ze te beschermen. Ze zijn veilig tegen elk risico van overmatige kou of hitte.
Lees Verder
Keuken

De Tchoupi-cake

Je peuter is fan van Tchoupi? Verbaas het met dit bekerontwerprecept aangeboden door Anne-Sophie, beste patissier M6. Wat je gourmand te verbazen! Je hebt nodig: 1 cake 20 cm diameter Boterroom glazuur 500 g gezeefde poedersuiker 160 g boter op kamertemperatuur 5 cl volle melk Een paar druppels vloeibaar vanille-extract Zwarte en oranje gel kleurstoffen Realisatie Bereid de glazuur Klop met een blender of een elektrische mixer de poedersuiker en boter samen op lage snelheid tot het mengsel homogeen is en een zandige consistentie heeft.
Lees Verder
Keuken

De Star Wars-cake

Moge de kracht met je kleine fijnproevers zijn! Met deze taartster des doods voorgesteld door Aurélie en Anne-Sophie, het beste gebak M6, zul je sterren in hun ogen plaatsen. Ingrediënten: 1 cake naar keuze met een diameter van 20 cm 2 halve bollen 7-8 cm diameter 1 kg zwarte suikerpasta 100 g zilveren suikerpasta 150 g grijze suikerpasta 50 g rode suikerpasta 50 g blauwe suikerpasta 100 g witte suikerpasta Voedingslijm Te ontdekken:
Lees Verder
Keuken

De kiwi

Veertig jaar geleden vrijwel onbekend in Frankrijk, is de Nieuw-Zeelandse kiwi's een van onze meest bekende wintervruchten geworden. Wat zijn de voordelen ervan? De kiwi: vol kwaliteiten Groen of geel (Zespri Gold), de kiwi is licht in calorieën (50 kcal / 100 g), maar uitzonderlijk goed begiftigd met vitamine C (tweemaal meer dan de sinaasappel!
Lees Verder
Keuken

Meloen

Bron van vitamine C, kalium en caroteen ... meloen is een ideale vrucht in uw zomermenu's. Meer informatie over kiezen, opslaan en accommoderen. Welke voedingsdeugden? Meloenen zijn een goede bron van vitamine C, kalium dat water in het lichaam reguleert en caroteen (of Provitamine A) dat de huid beschermt en voorbereidt op de werking van de zon.
Lees Verder
Keuken

De Mag'info van yoghurt

Yoghurt, we eten het elke dag ... of bijna. Maar wat weten we echt over hun productie, de enzymen en probiotica die ze bevatten, hun voedingswaarde? Hier zijn 4 video's om de geheimen van dit kostbare zuivelproduct te ontdekken, verbonden met onze gezondheid. Waar is yoghurt van gemaakt?
Lees Verder
Keuken

De kleine bruine beer kauwt vrolijk rond

Draai, draai mooie carrousel! Hier is een cakerecept dat een hit zal zijn op een verjaardagsfeestje. Een vorm van carrousel gemaakt met een cake, marsepein, kleine decoratieve snoepjes, rietjes ... en vooral kleine bruine beerbeeldjes die we aanbieden bij het snijden. Hier gaan we voor het recept in foto's!
Lees Verder
Keuken

Andijvie

Witlof, ook bekend als witlof, groeit in het donker waardoor het zijn witte kleur krijgt. Rauw of gekookt, andijvie is een schat aan voordelen ... en waarschijnlijk een van de minst calorische voedingsmiddelen. Wanneer is het andijvie seizoen? Andijvie is overvloedig van oktober tot mei op onze kraampjes.
Lees Verder
Keuken

Peperkoek

Geurig geheugen gerelateerd aan onze kindertijd, de peperkoek is niet echt een delicatesse zoals de anderen ... we inventariseren deze zoetheid die rijk is aan eiwitten en energie. Peperkoek: dieetzijde Gemaakt van roggemeel, is peperkoek rijker aan eiwitten (11 g per 100 g), calcium (54 mg per 100 g) en vitamines van de B-groep die de gebak gemaakt van witte tarwebloem.
Lees Verder
Keuken

De vis geeft het vissen

Gezond en evenwichtig verdient de vis het om minstens twee keer per week op ons bord te verschijnen. Ga vissen op goede ideeën om het hele gezin te behandelen! Meloen en tonijn à la plancha Hier is een zoet en hartig gerecht dat u in slechts enkele minuten kunt maken. De plakjes meloen en tonijn worden op de plancha gegrild en geserveerd met een mayonaisesaus met gember en limoen.
Lees Verder
Keuken

De pinatacake

Een cake met een verrassing erin, dat is toch een leuk idee? Deze Pinata wordt gegeten en bovendien is het gevuld met snoepjes! Ingrediënten De cake 500 g zalfboter 500 g suiker 2 snufjes zout 3 eetlepels vloeibare vanille 10 losgeklopte eieren 200 g Griekse yoghurt 175 g bloem 500 g bloem met gist erin opgenomen 6 eetlepels halfgekookte melk magere siroop 50 g suiker 5 cl water 1 vanillestokje Roomkaasglazuur 225 g roomkaas 225 g boter 2 theelepels vanille 750 g poedersuiker Roze gelkleur Productie De cake Verwarm de oven voor op 180 ° (roterende hitte).
Lees Verder
Keuken

De speciale paasvis

De speciale Paasvis Happy Peach garandeert de eetlust met deze chocoladetaart en het gastronomische decor van kleurrijke snoepjes. © Pinterest Om te ontdekken:
Lees Verder