Je kind 3-5 jaar

De kerst van de gebroeders Hamster


- Oh! Ik had niets! riep Jimmy de kanarie. - Oh! Ik had niets! Pesta Agathe kut. - Oh! hij vergat me! jammerde Riton het eendje.

Print het verhaalDruk de kleur afBekijk de video

  • Dus op deze kerstochtend weerklinkt in elk huis dezelfde schreeuw van teleurstelling. De kleine vrienden deden er lang over om de verrassing te verwerken, maar toen ze dat deden, bevonden ze zich op het erf - wat had er kunnen gebeuren? Riton maakte zich zorgen. De kerstman zou een slee-mislukking hebben gehad? - Misschien heeft hij een ski doorboord, voegt Agathe een kleine roze tong toe ... - Het is mogelijk, zei Jimmy, die voor het eerst zijn kooi had verlaten. 'Trouwens,' zei Agathe, 'ik zie de Hamster-broers niet!
  • Blijkbaar hadden Jupiter en Philibert zich niet verwaardigd om de wielen te verlaten waarin ze het grootste deel van hun tijd doorbrachten, galopperend als een gek, waardoor ze ietwat eenzaam werden. - Als ze hun geschenken ontvingen, brak de storing slee is uitgesloten! Zei Jimmy, wacht!
  • Het was Alain het veulen die ze belde. - Ik heb ze gevonden! Ze zijn opgestapeld achter de schuur!
  • Iedereen haastte zich om te ontdekken dat Alain waar had gezegd. Verpakkingen van alle kleuren vormden een stapel, alsof de kerstman, tegen de tijd ingedrukt, geen tijd had gehad om ze in elk huis te verspreiden. - Maar ... zei Jimmy de kanarie, hoe gaan we de zijn? Ik zal de Hamster-broers vragen, zij kunnen een idee hebben.

1 2 3