Uw kind 3-5 jaar

Kerstmis van Leon de kameleon


- Leon! Waar ben je, mijn groots? '' Daar, onder je ogen, mama. natuurlijk, het bananenblad voor me! Ik heb je niet gezien! '' Ik weet het ... 'Leon, de kleine kameleon slaakte een zucht die verloren was in de diepten van het bos.

Print het verhaalDruk de kleur afBekijk de video

  • Niet te zien, het was zijn kracht omdat hij ontsnapte aan degenen die hem misschien slecht hadden gewild, maar het was ook zijn zwakte omdat we soms, zelfs klein, willen worden gezien. Leon was erg goed in het versmelten, zijn lichaam verdedigend.
  • Ah! als Leon de kameleon te zien was vanaf Leone de kameleon! De eerste keer dat hij haar had ontmoet aan de rand van de rivier en haar hart sloeg toen de trommel terwijl ze door een veld met bloemen liep dat in een boeket veranderde.
  • Hij was op weg gegaan, hield zijn adem in, maar ze was voorbijgegaan zonder het te merken. Hij had het niet aangedurfd om met haar te praten uit angst haar bang te maken, en was teruggekeerd met een zwaar hart.
  • Toen had hij verschillende keren geprobeerd het te benaderen, maar zonder succes. Soms was hij dichtbij haar, dichtbij, maar ze zag alleen een grijze steen, of een groen blad, of een rode grond. Hij zweeg nog steeds.
  • Hoe zou ze hebben gereageerd als een grijze steen haar had verteld dat ze mooi was, als een groene tak haar had verteld dat ze mooi was, als een stuk rode aarde hem had verteld dat hij van haar hield?

1 2 3