Je kind 3-5 jaar

Claire's kerstzeester

Claire's kerstzeester


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Claire de zeester was in haar kamer, maar haar kamer was zo groot als de oceaan. Het oppervlak van het water vormde een dansend plafond dat ze zelden haar ogen verliet, omdat de oceaan voor haar niets was in vergelijking met de onmetelijkheid van de lucht die er over trilde.

Print het verhaalDruk de kleur afBekijk de video

  • "Kom in mijn armen, schat," zei haar moeder, die haar niet in de dikke stilte van het water had horen komen. Ik voel je dromerig. Waar denk je aan? '' Vertel me nog eens over de kerstman, mam, 'zei Claire.
  • "Wel, hij gaat zijn speelgoedslee die avond voor alle kinderen inladen, naar de lucht vliegen, de sterren begeleiden en elk huis bezoeken voor een lange nacht." "Zelfs wij?" "Natuurlijk." Toch zijn we onder water! - Santa Claus is een man voor mannen, een vis voor vis, een vogel voor vogels, niets houdt hem tegen en hij vergeet nooit iemand. - Ik zie het, zegt Claire met een zachte stem.
  • Ze leek te aarzelen en ging verder: "Weet je waar ik vaak over droom, mam? Ik droom van vliegen om een ​​van die sterren te worden die schitteren en duizenden zeilers helpen hun weg te vinden! Oh ja! zoals ik zou willen, met vrienden, om grappige tekeningen te maken in het uitspansel, potten, huizen, kruisen, vliegers, slangen ... stop met trouwens niet zo veel te schijnen ... - Je bent een zeester, Claire, antwoordde zijn moeder, en voor ons de mooiste van allemaal. Je lucht is de bodem van het water! Daar kan niets veranderd worden, jammer, zei Claire.

1 2 3