Uw kind 3-5 jaar

De kerst van Charlotte de Marmot

De kerst van Charlotte de Marmot


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het rendier klauwde van ongeduld. De slee wachtte in het poeder op de startopdracht. In zijn gehandschoende handen hield de Kerstman de brief die Charlotte de Marmot hem had gestuurd. Hij las het nog een laatste keer.

Print het verhaal

Druk de kleur af

Bekijk de video

 • "Beste kerstman! Vrienden lachen me uit omdat ze zeggen dat ik altijd slaap. Dit is niet waar, ik slaap bijna altijd, maar niet helemaal de hele tijd! Om de hele tijd wat minder te slapen, zou ik graag een nieuwe wekker als cadeau hebben, maar een speciale, die echt wakker wordt. Een toren bijvoorbeeld. Anderen, ik hoor ze niet. Integendeel, hun teken vallen meestal in slaap. Bedankt kerstman, ik ga terug naar bed. Charlotte "
 • Ah! deze Charlotte, wat een nummer! dacht de Kerstman, terwijl hij een brede glimlach op zijn witte baard liet vallen. Als de kerstman glimlachte, was het omdat hij zich herinnerde dat Charlotte het jaar daarvoor al om een ​​ontwaken had gevraagd, en het jaar daarvoor , nog een wekker. Deze keer moest het worden voldaan.
 • Hij controleerde of het cadeau voor hem in zijn kap was en klom op zijn slee. Een minuut later stak hij de lucht over als een komeet.
 • De nacht was al ver gevorderd toen hij over de ongerepte bergen vloog waar Charlotte woonde. Zonder geluid glipte hij haar huis binnen, geleid door vreemde geluiden, en vond haar tegen een muur achter in haar kamer geklemd. Hij wist dat de meeste kinderen, in de hoop een glimp van hem op te vangen, zo lang mogelijk op oudejaarsavond probeerden wakker te blijven totdat ze, overweldigd door vermoeidheid, een beetje instortten voor zijn dood. Aankomst.
 • Met Charlotte geen risico! De kleine marmot lag op haar buik, een uitdrukking van gelukzaligheid op haar gezicht. Een kleine glimlach strekte zijn mond uit en een licht gebrom deed zijn snorharen trillen.

1 2Opmerkingen:

 1. Mackinley

  Finally, use some kind of spam planin thread, otherwise it's impossible to read ... please ...

 2. Elrad

  het niet mee eens

 3. Benoni

  Je hebt ongelijk. Ik kan mijn positie verdedigen. E -mail me op PM, we praten.

 4. Sampson

  Nou, hoe zit dat? Ik overweeg hoe ik dit overzicht kan uitbreiden.Schrijf een bericht