Uw kind 3-5 jaar

Kerstmis van Apollo de puppy

Kerstmis van Apollo de puppy


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De truffel van Apollo verscheen uit zijn nis. Een dikke laag sneeuw bedekte het boerenerf en daarna het stille landschap. Rechts van hem leek de grote nis van zijn ouders leeg. De voorbereidingen voor Kerstmis zouden hen bezig houden, terwijl de avond voor dezelfde avond gepland was.

Print het verhaalDruk de kleur afBekijk de video

  • Snel keerde hij zijn hoofd terug en krulde zich tegen het kussen dat het grootste deel van de ruimte in beslag nam, warm en zacht als de buik van zijn moeder toen ze nog borstvoeding gaf.
  • Ah! zijn kleine niche! Het was zijn koninkrijk, zijn universum. Apollo was een rustige puppy die niets liever deed dan zijn hoofd op zijn voorpoten leggen en het buitenleven observeren door de opening. Soms bezocht Agatha's kat haar, of Simon de egel. Ze boden hem aan om kat of haasje te spelen, maar het zou nodig zijn geweest om te vertrekken ...
  • Om ze langer te houden, zou hij ze hebben uitgenodigd, maar de nis was te klein om vrienden te huisvesten. Dus vertrokken ze weer en Apollo zag nieuwe sneeuwvlokken hun sporen wissen.
  • Apollo, verdoofd van de kou en de goede maaltijd die hij 's middags had ingenomen, liet zijn oogleden vallen, als de luiken gesloten zijn. Soms, in zijn dromen, was hij de kat die Agathe kon aanraken, of voelde Simon's poten op zijn rug rusten om over hem heen te springen. Of hij versloeg Simonin het konijn in de race.
  • Maar meestal droomde Apollo in zijn dromen dat hij in slaap zou vallen, en droomde dat hij in slaap zou vallen, en droomde dat hij in slaap zou vallen ...

1 2 3