Nieuws

Het denkbeeldige kind van CAF


Wat als je van het café leert dat je de gelukkige ouders bent van een kleine jongen? Dit is het grappige verhaal dat een paar Savoie is overkomen! (Nieuws van 20/09/10)

  • Grappige verrassing voor een stel dat in Savoye woont, ouders van 5 kinderen. Bij hun terugkeer van vakantie ontdekten ze een e-mail van het café waarin de geboorte van hun zesde kind, Julien, werd aangekondigd en tegelijkertijd de herwaardering van hun toelagen. Goed nieuws ... behalve dat dit koppel nog nooit een 6e kind heeft gekregen!

150 euro meer voor het denkbeeldige kind

  • Terwijl velen zwijgend zouden hebben geprofiteerd van de administratieve fout, besloot dit koppel met humor te antwoorden: "We hebben contact opgenomen met het neonatale transportbedrijf van de ooievaars, wat ons helaas bevestigde dat er geen vervoer van kinderen in onze residentie was gepland tijdens de We moesten het onvoorstelbare toegeven: Julian is niet ons kind! "
  • Het fonds voor gezinsbijslagen waardeerde de oprechtheid van het paar dat de 150 € ontvangen sociale uitkeringen zal moeten terugbetalen.