Nieuws

Het denkbeeldige kind van CAF

Het denkbeeldige kind van CAF


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat als je van het café leert dat je de gelukkige ouders bent van een kleine jongen? Dit is het grappige verhaal dat een paar Savoie is overkomen! (Nieuws van 20/09/10)

 • Grappige verrassing voor een stel dat in Savoye woont, ouders van 5 kinderen. Bij hun terugkeer van vakantie ontdekten ze een e-mail van het café waarin de geboorte van hun zesde kind, Julien, werd aangekondigd en tegelijkertijd de herwaardering van hun toelagen. Goed nieuws ... behalve dat dit koppel nog nooit een 6e kind heeft gekregen!

150 euro meer voor het denkbeeldige kind

 • Terwijl velen zwijgend zouden hebben geprofiteerd van de administratieve fout, besloot dit koppel met humor te antwoorden: "We hebben contact opgenomen met het neonatale transportbedrijf van de ooievaars, wat ons helaas bevestigde dat er geen vervoer van kinderen in onze residentie was gepland tijdens de We moesten het onvoorstelbare toegeven: Julian is niet ons kind! "
 • Het fonds voor gezinsbijslagen waardeerde de oprechtheid van het paar dat de 150 € ontvangen sociale uitkeringen zal moeten terugbetalen.Opmerkingen:

 1. Spelding

  Wees veilig.

 2. Leslie

  Mijn excuses voor het bemoeien met ... Ik ben bekend met deze situatie. U kunt bespreken. Schrijf hier of in PM.

 3. Wendlesora

  Het spijt me, deze variant benadert me niet. Wie anders, wat kan er vragen?

 4. Gogal

  Laten we een kijkje nemen op onze vrije tijdSchrijf een bericht