Anders

Behandel het voorzichtig

Behandel het voorzichtig


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de infos uit de nieuwe uitgave van de collectie "Les Essentiels d ': 80 tips om het van 0 naar 2 jaar vooruit te helpen", verkocht met het oktobernummer van. Vandaag de dag, hoe er goed mee om te gaan.

  • Vraagt ​​u zich nog steeds af je peuter zonder hem pijn te doen. Als ze stevig en verzekerd zijn, moeten de gebaren naar uw kind zachtaardig en respectvol voor zijn lichaam zijn. In het dagelijks leven is het een kwestie van opwindende staten van opwinding vermijden door het te abrupt te verplaatsen.
  • Met te abrupte gebaren, of niet veilig genoeg, kan het hoofd van uw kind zich niet langer in de as van de romp bevinden en loopt u het risico de reflex Moro te activeren - het kind reageert op een plotselinge verandering van omgeving (licht, geluid ...) door het af te doen plotseling zijn armen en benen en breng ze terug in een knuffel alsof ze zich aan zijn moeder vastklampen.

Breng het goed omhoog dankzij de "side" -methode

  • Door eenvoudige maar zekere gebaren, je kunt het gevoel van veiligheid van je baby ontwikkelen, vooral als je hem optilt en vasthoudt. Wanneer hij op de rug ligt, breng hem naar de zijkant door hem licht te rollen en schuif dan een hand onder zijn billen en de andere onder zijn nek om hem goed te houden. Het idee is om hem op te krullen en naar de zijkant te rollen, in plaats van hem plotseling de dorsale positie te laten verlaten, wat niet leuk voor hem zou zijn en daar ook de reflex van Moro en zijn tranen te activeren.

Stéphanie Letellier

Vind meer informatie in "Essentials of: 80 tips om hem te helpen van 0 tot 2 jaar vooruit te gaan", verkocht met het oktobernummer van, zakformaat.

Andere essentiële tips.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, Dukan-dieet, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.