Welzijn

Kangatraining, vind je het leuk?

Kangatraining, vind je het leuk?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

U bent onlangs bevallen en wilt graag terug naar de sportschool om de lijn te vinden, maar weet niet hoe u uw baby moet houden? Kies voor Kangatraining! Met deze vorm van zachte fitness, rechtstreeks uit Oostenrijk, kun je een gymles volgen terwijl je peuter in een draagdoek of in een draagzak wordt gedragen.

Kangatraining, waar komt het vandaan?

 • Deze vorm van milde fitness werd twee jaar geleden uitgevonden door een Oostenrijkse moeder, Nicole Pascher. Deze voormalige danser werd een sportcoach en geeft les in Kangatraining in Wenen, Oostenrijk. Deze activiteit komt naar Frankrijk, maar ontwikkelt zich ook in Duitsland, Zwitserland en Italië.

Voor wie is Kangatraining?

 • Deze activiteit is perfect voor het verbeteren van het cardiovasculaire uithoudingsvermogen maar ook voor het ontwikkelen van spiercapaciteit. Als je net een baby hebt gekregen en een activiteit wilt ondernemen, is dit ideaal!

Ik ben net bevallen, wanneer kan ik Kangatraining doen?

 • Zoals voor elke activiteitu moet uw perineale revalidatie hebben gedaan. Wacht 6 tot 8 weken na vaginale bevalling en 10-12 weken na keizersnede. De coaches zullen u om een ​​schriftelijke toestemming vragen van uw gynaecoloog of verloskundige.

Hoe gaat het met een klas?

 • De cursus begin met een warming-up met je baby in je armen. Plaats in een 2e keer de oefeningen op het tapijt: sommige worden gedaan met je kind, en andere zonder hem. Hij blijft een paar minuten naast je. Ten slotte beginnen fitnessoefeningen de billen, dijen, buikspieren en armen te werken. Laten we gaan!

Ik wil graag meedoen, maar ik ben niet gewend om mijn baby in een draagdoek te dragen

 • Geen probleem Een portering workshop gefaciliteerd door een portier wordt een half uur voor elke les gehouden. Het zal ervoor zorgen dat uw baby goed is geïnstalleerd: het moet worden ondersteund, kikkerpositie, de achterkant enigszins afgerond. Zijn benen moeten goed gebogen zijn en een beetje uit elkaar en zijn billen moeten lager zijn dan de knieën. Als u geen draagzak hebt, kunt u deze ter plaatse huren.

Waar worden de lessen gegeven?

 • Voor het moment alleen in de Pyrénées-Orientales, Perpignan (vrijdag en zaterdag) en Argelès-sur-Mer (maandag en donderdag) en waarschijnlijk binnenkort in Orléans. Voor meer info, www.kangatraining.com/
 • Prijzen : 1e gratis ontdekkingssessie. Zonder verplichting: 12 € / sessie. Pakket 8 klassen: 72 €

Stéphanie Letellier

Vind ook onze sportschoolvideo's na de baby.Opmerkingen:

 1. Alard

  heel veel zelfs niets. ... ... ...

 2. Doug

  Ik bevestig. Ik ben het eens met alles hierboven verteld. We kunnen over dit thema communiceren.

 3. Heolstor

  Ik denk dat er fouten worden gemaakt. Schrijf me in PM, het praat met je.

 4. Langleah

  Ik vind het onderwerp erg interessant. Geef met u zullen we communiceren in PM.Schrijf een bericht