Anders

Het bowling spel


Vind elke dag een van de infos die zijn geëxtraheerd uit de nieuwe uitgave van de collectie "De essentie van: 71 games voor erop en eraan", verkocht met het juni-nummer van. Vandaag, bowlen!

  • Een perfect spel op het strand, maar ook in de tuin (haal gewoon wat zand). Maak vijf taarten samen, de bowlingpennen, in vochtig zand: vier in vierkant en één vooraan. Op zijn beurt moet elk kind met een tennisbal op de bowlingpennen richten. En verpletter ze!
  • Kinderen kunnen afzonderlijk spelen (opnieuw opbouwen van bowlen voor elke speler) of samen proberen ze in minder dan zes schoten te verpletteren.

Een bowling spel voor de tuin

  • Verzamel 5 of 6 plastic flessen. Was ze met je kinderen. Zodra ze droog zijn, laat ze zien hoe ze ze kunnen vullen met rijst of zand. Pas op dat u ze niet overvult, anders kunnen ze niet vallen.
  • De kinderen maken vervolgens voor elke fles een andere tekening en een aantal geschreven punten, waarop ze blijven plakken. Het idee is om een ​​fles te hebben die 1 punt waard is, nog eens 2 punten enzovoort.
  • Als het voorbij is, gaat u in de tuin op een vlakke ondergrond zitten. Plaats de pinnen, de kinderen hoeven alleen maar te proberen ze met een bal te laten vallen. Het winnende kind is degene met de meeste punten.
  • Je kunt verschillende innings maken om het spel te laten duren.

Stéphanie Letellier

Andere spellen hier.

Vind meer informatie in "De essentie van: 71 spellen voor buiten en binnen", verkocht met het zaknummer van juni.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.