Anders

Het dominospel


Een dominospel hoeft niet zwart en wit te zijn! Kleurrijk, het is nog mooier! Verzamel tijdens je wandelingen 24 platte keien. Was ze en laat ze drogen. Kies 6 eenvoudige symbolen, zoals een zon, een ster, een bloem, een hart, een bal, een boom. Schilder op elke steen twee afbeeldingen met een scheidingslijn ertussen. Elke afbeelding moet in totaal minimaal drie keer verschijnen. Omarm je dominostenen voor een betere outfit. Het spel Elke speler heeft vier dominostenen, de resterende dominostenen worden met de beeldzijde omlaag op een stapel picks gelegd. Om te beginnen wordt een domino in het midden van de tafel geplaatst. Elke beurt moeten de spelers links of rechts een domino plaatsen met hetzelfde symbool. Wanneer een speler geen overeenkomstige domino heeft, trekt hij. De winnaar is degene met de minste dominostenen aan het einde van het spel.

Een dominospel hoeft niet zwart en wit te zijn! Kleurrijk, het is nog mooier!
Verzamel tijdens je wandelingen 24 platte keien. Was ze en laat ze drogen.
Kies 6 eenvoudige symbolen, zoals een zon, een ster, een bloem, een hart, een bal, een boom.
Schilder op elke steen twee afbeeldingen met een scheidingslijn ertussen. Elke afbeelding moet in totaal minimaal drie keer verschijnen. Omarm je dominostenen voor een betere outfit.
Het spel
Elke speler heeft vier dominostenen, de resterende dominostenen worden met de beeldzijde omlaag op een stapel picks geplaatst.
Om te beginnen wordt een domino in het midden van de tafel geplaatst. Elke beurt moeten de spelers links of rechts een domino plaatsen met hetzelfde symbool. Wanneer een speler geen overeenkomstige domino heeft, trekt hij.
De winnaar is degene met de minste dominostenen aan het einde van het spel.