Keuken

De prinses cake

De prinses cake


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Is je prinses binnenkort jarig? Zet sterren in zijn ogen (en die van zijn kleine gasten) met dit caketaartontwerp voorgesteld door Anne-Sophie, beste patissier M6. Te mooi

Ingrediënten:

  • 2 cakemixen
  • 1 pot Nutella of de glazuur naar keuze
  • 500 g roze suikerpasta
  • 200 g witte suikerpasta
  • 1 pot parels in witte parelsuiker
  • 1 pot met wit parel eetbaar poeder
  • 1 pot voedsellijm

Richting:

Kook de cake

Vet de mal van de prinsesjurk overvloedig in. Je kunt aan de onderkant 2 stroken bakpapier kruis toevoegen, lang genoeg om uit de vorm te steken om te helpen bij het vormen.

Plaats de vorm op de bakplaat en giet de cakemix erop, maak het oppervlak glad met een spatel. Bak je cake door de tijd op je recept voor een cake te verlengen.

Begin met een uur koken en controleer waar met een mes wordt gekookt. Maak de bovenkant van de cake plat door een kleine steelpan op de bobbel te geven aan het einde van het koken.

Laat de cake in zijn vorm afkoelen voordat je hem vormt / Bedek hem vervolgens met een dunne laag smeermiddel of glazuur en laat hem 30 minuten in de koelkast afkoelen.

Versier de cake

Begin met het verspreiden van een strook witte suikerdeeg zo hoog als de cake en ongeveer 10 cm breed. Rol vervolgens een grote ronde roze suikerpasta uit en leg deze op de cake door vouwen te vormen met de suikerpasta.

Snijd met een schaar een opening in het roze suikerdeeg waar de strook wit suikerdeeg de opening van de jurk moet vormen.

Knip ongeveer 30 kleine witte suikerpastabloemen uit en bevestig ze waar je wilt met voedsellijm.

Versier de buste

Plant de buste bovenaan de taart. Snijd een groot hart van roze suikerdeeg. Til de tralies van de prinses op en maak hem als een bustier. Knip de punt van het hart uit. Bind het met een strook witte suikerpasta rond de taille en zet vast met een vleugje voedsellijm.

Versier de parelriem met suiker. Je kunt het decor afmaken door een dunne strook roze suikerpasta toe te voegen rond het broodje versierd met kleine witte bloemen.