Ontvangsten

De cake Peppa Pig

De cake Peppa Pig


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hier is een taartdecor Peppa Pig, de mascotte van de kleintjes, heel gemakkelijk te maken met suikerdeeg van verschillende kleuren en een beetje geduld.

Ingrediënten:

 • 1 cake naar keuze met een diameter van 20 cm bedekt met een dunne laag glazuur
 • 350 g smaragdgroene suikerpasta
 • 350 g lichtblauwe suikerpasta
 • Bruine, witte, roze, rode, gele suikerpasta
 • Rode suikerballen
 • Lijm

Voorbereiding:

Verspreid het groene suikerdeeg en het lichtblauwe suikerdeeg in 2 grote rechthoeken. Snijd een schone rand aan beide kanten. Leg het groene suikerdeeg op de helft van de cake en leg het blauwe suikerdeeg ernaast. Maak de overgang tussen de twee kleuren glad met de duim. Snijd de overtollige suikerpasta eruit en leg het suikerdeeg lichtjes onder de cake.

Rol een gele suikerpasta en een witte suikerpasta. Verwissel ze en rol ze opnieuw. Laat deze gestreepte pudding rond de cake vallen om een ​​mooie rand te vormen.

Snijd met een tekening Peppa's gezicht in roze suikerdeeg, haar jurk in rood suikerdeeg, haar laarzen in geel, een plas in bruin. Lijm het eindbad en Peppa's laarzen, jurk en gezicht. Voeg benen en armen aan hem toe.

Verwijder wolken en bloemen met koekjessnijders. Plak de bloemen op het gras en de wolken aan de hemel. Voeg rode suikerballetjes toe aan het midden van de bloemen.Opmerkingen:

 1. Donnan

  Het is een genoegen om je te lezen, zoals altijd. Slaan)))

 2. Crosleigh

  de zeer waardevolle zin

 3. Phoenix

  I am sorry, that has interfered... I understand this question. Laten we bespreken.

 4. Shakam

  Gewillig accepteer ik. Een interessant thema, ik doe mee. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen.Schrijf een bericht