Ontvangsten

Pat'Patrouille-cake

Pat'Patrouille-cake


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Deze cake Pat'Patrouille geregisseerd door Anne-Sophie, winnaar van de Best Pastry M6, is perfect voor een verjaardag! Geregisseerd in suikerpasta, zal dit cakeontwerp eenvoudig en erg leuk zijn om hun ogen vol te zetten!

Ingrediënten:

  • 1 cake naar keuze, dubbele verhoudingen
  • 1 pot wit glazuur
  • 1 kg witte suikerpasta
  • 40 g blauwe suikerpasta
  • 40 g rode suikerdeeg
  • 40 g gele suikerpasta
  • 40 g grijze suikerpasta
  • 1 blauwe voedselteller
  • 1 kaars Pat'Patrouille

Voorbereiding:

Ontvorm je cake en leg hem op een cakebord. Verfijn het in het midden indien nodig. Gebruik een ronde koekjessnijder met een diameter van ongeveer 6 cm om twee beten aan elke kant van de cake te snijden om de muffins te laten glijden. Taartresten kunnen indien nodig worden gebruikt om muffins te verbeteren.

Lijm de muffins aan beide kanten van de cake met een beetje glazuur om een ​​"bot" te vormen. Bedek het bot met een dunne laag glazuur. Laat 30 minuten afkoelen.

Realisatie van het logo "Paw Patrol"

Druk het logo meerdere keren (ongeveer 6 cm hoog: vind hier bijvoorbeeld) op een kartonnen vel en knip de verschillende elementen uit: letters, bot, rood wapenschild. Gebruik deze vormen om dezelfde elementen uit te snijden in blauwe, rode, gele en witte suikerpasta's en plak met voedsellijm.

Laat het witte bot drogen voordat u Patrol op de blauwe voedselmarker schrijft.

Bereid sporen van hondenpasta, snijd elke keer een grote ronde en 3 kleine rondes met ronde uitwerpmessen.

Zodra het glazuur is uitgehard, laat je het witte suikerdeeg met een grote rol zakken tot een grote rechthoek (groot genoeg om het hele bot te bedekken). Schuif vervolgens je onderarmen met je handen plat en ga op het bot liggen.

Glad het oppervlak goed zodat het suikerdeeg overeenkomt met de vorm van het bot en snijd het overtollige met een dunne spatel.

Plak het logo in het midden van het bot en sporen van hondenpasta aan één kant. Bewaar op een koele, droge plaats tot het proeft!