Keuken

De gigantische Oleo-cake

De gigantische Oleo-cake


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verbaas je fijnproevers met dit gigantische Oreo-recept, voorgesteld door Anne-Sophie, beste patissier M6. Deze chocolade- en vanillecake is een eenvoudig te volgen handleiding voor het ontwerpen van cake en een echte traktatie!

Ingrediënten

Voor het koekje

 • 180 g cacao
 • 187 g bloem
 • 0,5 theelepel zout
 • 113 g zoete boter
 • 400 g suiker
 • 2 grote eieren
 • 1 eetlepel vanille-extract

Voor glazuur

 • 130 g zoete boter
 • 800 g poedersuiker
 • 2 theelepels vanille-extract
 • 2 theelepels melk

Voor decoratie

 • 1 Vahiné chocoladepotlood

Realisatie

Verwarm de oven voor op 180 ° C, thermostaat 6. Meng in de deegmixer de suiker en boter tot een romig mengsel is verkregen. Voeg de eieren een voor een toe en vervolgens de vanille. Zeef de bloem, cacao en zout samen en voeg ze toe aan de robot. Mix tot een gladde pasta is verkregen. Reserveer 70 g deeg voor decoratie, film het en boek het koel.

Verdeel het resterende deeg in 2 ballen. Leg een schijf bakpapier op de bodem van elke taartvorm en plaats deze op een van de pastaballen. Tamp elke bal in de bodem van een mal door goed met je vingers glad te strijken. Bak de twee vormen 25 minuten en laat ze 20 minuten in hun vorm afkoelen voordat ze niet worden gegoten.

Bereid het glazuur voor

Meng de suiker, boter, vanille en melk in de deegmixer tot een glad en romig mengsel. Bekleed een ronde cakevorm van dezelfde grootte als uw taart, baktaart of huishoudfolie en vul de glazuurpan met een spatel. Boek dan 1 uur in de koelkast (of 20 minuten in de vriezer).

Maak de decoratie klaar

Laat het deeg opzij op 3 mm op een met bloem bestoven bord. Snijd met behulp van een mes 8 vierkanten van 1,5 cm zijkant, een van 1 cm zijkant en een van 2 cm zijkant. Snijd vervolgens elk vierkant opnieuw in 4 door 2 diagonalen te tekenen om kleine driehoeken te verkrijgen.

Knip met behulp van de koekjessnijders het woord "OREO" en een dozijn "I" uit en vorm vervolgens ongeveer 25 kleine balletjes die iets kleiner zijn dan een erwt. Vorm tenslotte een dunne pudding om het woord OREO in ovaal te omringen.

Leg al deze stukken deeg op een vel bakpapier op een bakplaat en bewaar in de koelkast. Zodra de 2 grote koekjes gaar zijn, bak je dit bord 8 minuten op 180 ° en laat je het op het bord afkoelen.

Monteer de cakes

Plaats een van de cake op de schaal. Leg het op de glazuurschijf en dek af met de tweede cake ondersteboven om de sandwich te sluiten. Bevestig de decorelementen met de chocoladetaartpen om een ​​deco te krijgen die een gigantische Oreo waardig is.Opmerkingen:

 1. Hezekiah

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PB.

 2. Caladh

  Urrr! Nieuwe ontdekkingen voor de massa. Laat hun opvolging niet voor eeuwig en altijd ophouden.

 3. Isma'il

  Je hebt ongelijk. We moeten overleggen. Schrijf me in PB.

 4. Westby

  Ja jij talent :)Schrijf een bericht