Keuken

De Minion-cake

De Minion-cake


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Maak ook taartontwerp met deze cake Minion! Anne-Sophie, Best Pastry M6 laat zien hoe je eenvoudige yoghurtcakes (of andere cakes naar keuze) kunt omzetten in een kunstwerk met suikerdeeg.

Ingrediënten

 • 2 cakes naar keuze (zoals yoghurtcakes) met een diameter van 15 cm
 • Botersuikerglazuur of ganache
 • Voor decoratie
 • 1,5 kg gele suikerpasta
 • 500 g Atlantische blauwe suiker deeg
 • Bruine suikerpasta, zwart, zilver, wit

Realisatie

Bereid de Minion-structuur voor

 1. Bevestig de platte cake met een beetje glazuur op het polystyreen. Plaats de tweede gebogen cake over de eerste op een laag glazuur. Snijd met een mes de bovenkant van de gebogen cake af om een ​​gehaktkop te krijgen (een beetje plat boven en afgerond aan de zijkanten). Bedek de 2 cakes met een dunne laag glazuur (laat wat glazuur op het polystyreen vallen) en laat 30 minuten in de koelkast staan.

Bereid de decoraties van de Minion voor

 1. Smeer zilveren suikerpasta op 1 cm dik en snijd de ring van de minion uit met een koekjessnijder van 6 cm en 5 cm. Schik 6 kleine zilveren balletjes rondom met wat voedsellijm.
 2. Modelleer een koepel van witte suikerdeeg met een diameter van ongeveer 5 cm en doe er een dunne schijf witte suikerpasta over en voeg aan beide kanten 2 stroken gele suikerpasta toe om het oogwit te vormen en de oogleden. Haal alles eruit met de koekjessnijder van 6 cm.
 3. Snijd een ronde van 1,5 cm bruine suikerpasta en voeg een zwarte stip en vervolgens een witte stip nog kleiner toe om de pupil te vormen. Plaats de ring op het oog en modelleer 2 kleine rechthoeken aan beide zijden van de ring om de ring af te maken.
 4. Knip 2 zwarte knopen en bereid wanten en zwarte minion schoenen. Bereid de zwarte mond voor en voeg witte tanden toe.

Bedek de Minion met suikerpasta

 1. Zodra het glazuur is ingesteld, verspreid je een rechthoek van geel suikerdeeg lang genoeg om de diameter van de cake te bedekken en breed genoeg om naar de hoogte van de Minion-glazen te gaan. Leg deze rechthoek rondom de cake en snijd het overtollige met een mes. Spreid vervolgens een gele cirkel uit en plaats deze op de koepel van het hoofd van de minion. Snijd het teveel op de kruising met de rechthoek en maak de laslijn glad. Snijd een strook zwarte suikerpasta van 2 cm breed en plak deze met een beetje voedsellijm op de kruising van gele suiker. Lijm vervolgens het oog in het midden.
 2. Bevestig de minion aan de zijkant van een cakevorm met een beetje glazuur, oog naar het midden van de plaat om ruimte te hebben om de benen te plaatsen. Snijd een strook blauwe suikerpasta om de onderkant van de overall te vormen en een trapeze voor de voorkant van de overall en uiteindelijk een zak. Plak al deze elementen op het lichaam van de minion. Vorm vervolgens 2 gele pudding voor de armen en 2 kleine blauwe pudding voor de benen. Monteer alle lichaamsdelen (armen, benen, wanten, schoenen) met voedsellijm. Eindig door 2 blauwe banden te knippen en te lijmen zonder de knoppen te vergeten. Rol over de overalls voor naden. Lijm tot slot de mond en voltooi je minion met 6 zwart haar op de bovenkant van de schedel.Opmerkingen:

 1. Faujora

  Naar mijn mening worden fouten gemaakt. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.

 2. Kigalkree

  For the full account of nothing.

 3. Ahriman

  Zeker. Alle bovenstaande vertelde de waarheid.

 4. Shihab

  Je drukt het perfect uitSchrijf een bericht