Ontvangsten

De Lego-cake

De Lego-cake


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Geweldig, deze cake Lego, toch? Maak eenvoudig een eenvoudige yoghurt- of choco-cake en versier deze met gekleurde suikerpasta ... en natuurlijk enkele Legokarakters. Anne-Sophie, beste patissier M6, geeft je haar recept!

Ingrediënten:

 • 1 cake 15 cm
 • 750 g groene suikerpasta
 • 1 cakeplaat met een diameter van 20 cm
 • 100 g rode suikerdeeg
 • 100 g lichtblauwe suikerpasta
 • 100 g groene suikerpasta
 • 100 g geel suikerdeeg

Voorbereiding:

Verspreid de rode, gele, blauwe en groene suikerpasta op een oppervlak bestrooid met een mengsel van poedersuiker en maïzena om plakken te voorkomen. Gebruik een bandsnijder om strips van 1,5 cm hoog te snijden. Snijd binnen deze strips rechthoeken van 5 cm lang.

Knip een strook bakpapier van minimaal 25 cm lang en iets meer dan 7,5 cm hoog. Bevestig deze tape aan een tafelrand met 2 stukjes tape. Leg de verschillende gekleurde rechthoeken ondersteboven gelijk met de strook, wissel de kleuren af ​​en verschuif ze een beetje zodat ze niet in hoogte zijn uitgelijnd. Draai de rechthoeken goed vast om gaten te voorkomen.

Zodra je een strook rechthoeken van 24 cm lang en 7,5 cm hoog (5 rijen stenen) hebt, leg je er nog een strook bakpapier over en passeer je een rol om de rechthoeken daartussen licht af te dichten.

Verwijder de scotch stukjes, smeer de randen van de cake in met een beetje voedsellijm, neem het dan met je bord tussen je twee handen en rol het op de strook gekleurde stenen. Het is gemakkelijker om 2 te zijn om de bakpapiertape te begeleiden tijdens deze operatie.

Zodra de stenen rond de cake zijn gewikkeld, snijd je het overtollige en verwijder je het bakpapier.

Knip vervolgens groene mini-stippen uit met een 3 mm ronde mini-ronde ejector en bevestig ze in rijen die om de 1,5 cm op de bovenkant van de cake zijn uitgelijnd met een punt van lijm.

Vormen met de deegdruppels van verschillende kleuren vierkante stenen van 1,5 cm hoogte en lengte. Lijm meer dan 4 kleine deegballetjes van dezelfde kleur. Leg ze op de taart. Versier met Lego-personages!Opmerkingen:

 1. Kevis

  Congratulations, the brilliant idea

 2. Akijin

  Slimme dingen, zegt hij)

 3. Natilar

  Gelukkig!

 4. Roger

  Sorry, onderwerp is in de war. Is ver weg

 5. Ferehar

  It's pointless.

 6. Vot

  Je bent ter plaatse geraakt. Daar is iets aan, en het is een goed idee. Ik ben klaar om je te steunen.

 7. Aldred

  It is remarkable, very good piece

 8. Yash

  Het spijt me dat ik u onderbreek, maar ik stel voor om nog een keer langs te gaan.Schrijf een bericht