Anders

De goede nachtrust


Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de collectie "The Essentials of: 61 tips for quality sleep", verkocht met het mei-nummer van. Vandaag zijn de sites van slaap.

  • Van 0 tot 1 maand, de slaap van uw baby is een beetje speciaal: niets te maken met dat van een groter kind of de volwassene. De cycli zijn kort (50 tot 60 minuten) en hebben slechts twee fasen: eerst rusteloze slaap (half), daarna rustige slaap (voor de andere helft).
  • Over het algemeen gaat het drie tot vier cycli, daarom slaapt hij in stranden van drie tot vier uur verspreid over de loop van de 24 uur, zonder zich zorgen te maken over de afwisseling van dagen en nachten. Maar waarom wordt hij zo wakker? Niet alleen omdat hij honger heeft, maar ook omdat hij een interne klok gehoorzaamt, genetisch geprogrammeerd.

Doel van de organisatie

  • Eens de eerste maand het is tijd om te gaan slapen. De cycli worden verlengd, tot 70 minuten, daarna tot 90 minuten tot 3 jaar. De rusteloze slaap wordt ware paradoxale slaap, vergelijkbaar met die van de volwassene. Kalme slaap wordt omgezet in een langzame langzame slaap en een diepe langzame slaap.
  • Naarmate de weken verstrijken, je baby gaat steeds meer cycli door en slaapt 6 tot 8 uur. En meestal, rond 4 maanden, neemt hij het ritme van het gezinsleven aan, dat wil zeggen, 's nachts slapen in plaats van overdag. Op deze leeftijd stopt hij ook direct in slaap met REM-slaap, maar begint zijn cyclus met langzame slaap.

Isabelle Gravillon

Andere essentiële tips.

Vind meer informatie in "Les Essentiels d ': 61 tips voor kwaliteitsslaap", verkocht met het meinummer van zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.