Zwangerschap

De trigger in vragen


Plan haar bezorging en activeer het kunstmatig om redenen van "persoonlijk gemak" of om medische redenen, dit gebeurt. Voor- en nadelen van deze techniek meer "medisch".

Waarom kiezen voor de trigger?

Er kunnen veel redenen zijn om te kiezen voor deze kleine boost voor de natuur:

  • Kies de persoon die je zal bevallen. "Wanneer een vrouw bijvoorbeeld gedurende haar zwangerschap de persoonlijke relatie met haar geboortebeheerder bevoorrecht heeft - dit is vaak het geval in de privésector - is het volkomen consistent dat ze vraagt ​​om te bevallen op een tijdstip waarop het zal zijn Ik vind het niet schokkend om een ​​bevalling te starten voordat de verloskundige vertrekt op vakantie of tijdens een van zijn bewakers ", legt professor Michel Tournaire, hoofd van de afdeling Gynaecologie van het Saint Vincent Hospital uit. van Paul tot Parijs.
  • Let ook op de mogelijkheid om een ​​ruggenprik te verkrijgen. Alle kraamklinieken, vooral de kleine gebouwen in de provincies, beschikken niet over de middelen om vierentwintig uur per dag een anesthesist te hebben. Om zeker te zijn van de epidurale als je het houdt, moet je soms een "afspraak maken" voor levering tijdens kantooruren ...
  • Vragen van persoonlijke organisatie kunnen ook rijzen. Bijvoorbeeld een toekomstige vader die vanwege zijn werk voor een bepaalde tijd weg zal zijn en deze grote dag niet wil missen. Door het plannen van de bevalling kunnen sommige toekomstige moeders ook voor andere kinderen zorgen.
  • Laten we tot slot het veiligheidsargument niet vergeten. "Wanneer vrouwen in de taxi bevallen omdat ze niet op tijd op de kraamafdeling kunnen komen omdat ze ver weg wonen, kan dit leiden tot ernstig lijden voor de baby." Dit risico is niet nodig, het is beter dan een oorzaak te voorzien. geografisch gebied ", adviseert Dr. Sauvanet.

1 2 3 4 5