Je baby 0-1 jaar

De wandelwagen: gebruiksaanwijzing

De wandelwagen: gebruiksaanwijzing


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Baby heeft plezier met duwen, vullen, legen. Hij loopt van kamer naar kamer en leert tegelijkertijd zijn bewegingen te beheersen: dankzij zijn stuur is de loopwagen een stuk speelgoed van motorische vaardigheden waarmee hij ontdekkingsreizigers kan spelen.

Zijn sterke punten

  • De kinderwagen is ideaal om uw kind te helpen zijn motorische vaardigheden te verbeteren, omdat het hem een ​​stabiliteit biedt die nog niet volledig is verworven tijdens het lopen. Wanneer een baby leert lopen, gaat het door een stap waarin het evenwicht zoekt, dit is het geval om van zitten naar staan ​​te gaan. Hij kan zich dan vastklampen aan meubels die hem helpen op zijn twee kleine pootjes te komen: de trolley biedt hem een ​​waardevolle hulp.
  • Het is ook handig voor je baby om te leren sturen, vooruit, natuurlijk, maar ook achteruit. Uw kind zal het ook waarderen om van richting te veranderen, rechts en links, en om de beurt. Weet ten slotte dat er veel soorten trolleys zijn: met rem, met kubussen, multi-activiteiten, met speelgoeddoos.

Op welke leeftijd?

  • De trolley is een leuk accessoire dat in de categorie "First Age" valt. Om er plezier in te hebben, moet je baby begonnen zijn met leren lopen. Dit is de laatste fase van de ontwikkeling van zijn motorische vaardigheden. De eerste stappen bij kinderen vinden meestal plaats tussen 10 en 18 maanden, maar elke baby volgt ook zijn eigen tempo van ontwikkeling. Terwijl sommige mensen graag op handen en voeten verder gaan dan hun eerste kaars, leren anderen liever taal te leren dan te lopen.

Tips om het te kiezen

  • Wandelwagens zijn meestal van hout. Ze zijn gemakkelijker bestand dan plastic, maar zijn ook zwaarder en daarom soms minder beheersbaar. Sommigen hebben behoorlijk rieten manden. Anderen hebben een moderne en kleurrijke uitstraling.
  • Als de stappen van uw baby nog steeds onverzekerd zijn, kies dan een trolley met rem. Eenmaal aangetrokken, zorgt de rem voor stabiliteit van de wagen, zodat uw baby hem kan vastgrijpen zonder te vallen.
  • Een trolley met kubussen aan de voorkant is ook zwaarder en stabieler.
  • Trolleys met speelspellen of trolleys uitgerust met een keuken of werkbank laten uw kind vooruit terwijl het plezier heeft. Ze zijn perfect voor kinderen die gewend zijn te bewegen. Ze geven de voorkeur aan imitatiegames. Dus je baby houdt van "zoals mam" of "zoals papa" en kan de maaltijd spelen, hulpmiddelen repareren, vertrouwd raken met een telraam. De speelgoedwagen heeft ook een onmiskenbaar voordeel: als u gewend bent aan reizen of regelmatig vrienden of familie bezoekt, kunt u deze gebruiken om speelgoed en zacht speelgoed van jouw baby.

Raad +

Waarschuwing! Let op uw kind: hij moet het altijd op een vlakke, horizontale, begane grond (begane grond) gebruiken, zonder trappen, trappen of oneffenheden. Verwijder breekbare objecten, "Fangio" is er! Het is duidelijk dat niets uw waakzaamheid vervangt. Laat uw kind nooit zonder toezicht achter.

 

Lees ook: de beste kinderwagens