Uw kind 3-5 jaar

Het recreatiecentrum? Hij zal liefhebben!

Het recreatiecentrum? Hij zal liefhebben!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hij verveelt zich tijdens de vakantie? De oplossing ... is het recreatiecentrum. Geweldig om plezier te hebben en vrienden te maken!

De meeste vrijetijdscentra of CLSH (recreatiecentrum zonder accommodatie) verwelkomen kinderen vanaf 4 jaar en ontmoeten ze per leeftijdsgroep. Een bevredigende ervaring om van uw vakantie te genieten.

Een 'school' van het leven

 • De hele dag doorgekwalificeerde animators bieden handmatige, sportieve en culturele activiteiten aangepast aan het ritme en de leeftijd van elk.
 • Uw kind zal plezier hebben tijdens het leren de richtlijnen van het groepsleven te respecteren. Het is een positief leerproces dat de ontwikkeling van persoonlijkheid bevordert, het kind in staat stelt benchmarks op te bouwen en nieuwe horizonten te ontdekken.
 • Hij zal met anderen spelen, om vrienden te maken, kortom om te socialiseren in een andere context van de school. Het is een pluspunt voor zijn ontwikkeling, zijn gezelligheid.
 • Ontdekken, creëren, spelen.... De aangeboden activiteiten zijn gevarieerd. Ze zijn afhankelijk van het weer, de omgeving en de vaardigheden van de facilitators. Uw kind kan sporten, schilderen, enz. Je kunt de animatieschema's vooraf door het team voorbereiden en met hem kiezen wat hem wil.

Veilig toezicht voor elk recreatiecentrum

 • De animators zijn minimaal Bafa-afgestudeerden (Certificaat van kwalificatie voor de functies van animator). Hun training gaf hen vaardigheden in pedagogiek, management en animatie van een groep kinderen. Voor de vakantie schrijven ze een educatief project dat de keuze van activiteiten begeleidt.
 • Aan het begin en einde van de dagzij zullen u verwelkomen om al uw vragen te beantwoorden. Geniet ervan!

1 2Opmerkingen:

 1. Tebar

  Het is jammer, dat ik nu niet kan uiten - er is geen vrije tijd. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs de mening over deze vraag geven.

 2. Rolf

  Naar mijn mening heeft hij het mis. Ik ben er zeker van. We moeten bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 3. Rez

  I am very sorry that I cannot help with anything. Ik hoop dat je hier hulp zult zijn. Wanhoop niet.

 4. Kigis

  Ja, de kwaliteit is uitstekend

 5. Tozilkree

  Ik ben hier casual, maar was speciaal geregistreerd om deel te nemen aan discussie.

 6. Gianni

  Ja, iedereen kan zijnSchrijf een bericht