Je baby 0-1 jaar

Het bindende boek: een prachtig communicatiemiddel!


Het is niet eenvoudig om je baby het grootste deel van zijn tijd met andere mensen dan jij te laten doorbrengen. Weet niet wat er gebeurt als je er niet bent, kan je van streek brengen en vooral frustreren ... Om op de hoogte te zijn van het nieuws van zijn dagen, gaat niets boven het boekje!

Het bindende boek, het is echt goed!

  • Het verbindingsboek verzendt alle dagelijkse gebeurtenissen met betrekking tot uw kind: uren, maaltijden, aantal ontlasting, dutje, activiteiten van de dag ... allemaal belangrijke elementen waarmee u op de hoogte kunt blijven en kunt discussiëren wanneer u uw kind ophaalt.
  • Effectief en praktisch, het vervangt niet de uitwisseltijd die u deelt met de verzorgers van uw kind, maar het maakt het mogelijk om schriftelijk te schrijven wat hem betreft zonder dat waardevolle informatie wordt vergeten.
  • Systematisch gebruikt in collectieve ontvangstruimten, kinderdagverblijven, kinderdagverblijven, kleuterscholen ... het verbindingsboek is ook een trouwe bondgenoot van communicatie van alle andere vormen van zorg: assistent van de moeder, oppas, oppas ... aarzel niet om het te introduceren.

Een notitieboekje van het leven ook

  • U kunt ook instructies en informatie over het leven van uw kind thuis achterlaten: wat gebeurde er tijdens het weekend, hoe was zijn nacht ... Overdrachten die ook erg handig kunnen zijn voor mensen met zorg!
  • Echte herinnering, het stelt je ook in staat om bepaalde details te onthouden: als je assmat gaat trainen of afscheid neemt ...
  • Meer dan een transmissietool, Het is niet ongewoon dat het een notitieboekje van het leven wordt! Veel hulpwerkers, kinderassistenten of kindermeisjes, vaak in samenwerking met de ouders, versieren het met tekeningen, foto's van het kind. Sommige anekdotes zijn gerelateerd. Wat maakt je tot een mooie herinnering die je kunt bewaren: het gastenboek van de eerste jaren van je kind!
  • Een steun die hij met plezier zal ontdekken, zodra hij groot wordt!

Frédérique Odasso