Anders

Het juiste menu voor je toekomstige baby


Wilt u uw kind het beste in voeding geven? We bieden elke dag een tip uit het derde nummer van de collectie "De essentie van: 65 ideeën om zijn gezin te voeden", verkocht met. Vandaag, onze speciale raad toekomstige moeder.

  • Vanaf het begin van je zwangerschap is het belangrijk om goed te eten en om de goede principes van een gezond en uitgebalanceerd dieet te herzien. Omdat je voor twee eet - zogezegd! - zoveel mogelijk aandacht voor voedingsmiddelen die uw baby ten goede komen en die hem in staat stellen goed te groeien. Overweeg bijvoorbeeld bij uw salade een beetje glittergist, zeer rijk aan vitamine B9, noodzakelijk voor de ontwikkeling van zijn zenuwstelsel. Deze vitamine is ook aanwezig in spinazie, waterkers, veldsla, meloen, walnoten, kikkererwten ...
  • Voor de grijze cellen van je toekomstige baby, eet vette vis zoals zalm of tonijn, vol met essentiële vetzuren en in het bijzonder omega 3. Eet hier en daar ook koolzaadolie of druivenpitten. En voor de samenstelling van het skelet van je toekomstige baby is calcium nog steeds essentieel. Eet elke dag zuivelproducten.
  • Anders dan dat, heeft uw kind alles nodig, zoals u, om tevreden te zijn met allerlei vitamines, ijzer, eiwitten, vetten en koolhydraten. Alles wat essentieel is om in jou te groeien!

Sophie Viguier-Vinson

Meer tips in 'De essentie van : 65 ideeën om uw gezin te voeden", verkocht met.