Anders

Bio is jouw ding?


Wilt u uw kind het beste in voeding geven? We bieden elke dag een tip uit het derde nummer van de collectie "De essentie van: 65 ideeën om zijn gezin te voeden", verkocht met. Vandaag is ons advies om slim te kopen.

  • Sommige families zijn pro-bio, anderen anti-bio (geen woordspeling bedoeld!). Goed voor het milieu als u verslaafd bent aan groene producten, omdat ecologische producten worden geproduceerd op een manier die oneindig veel respectvoller is voor de planeet en voor onze gezondheid. Maar het is duurder! Je kunt niet alles biologisch kopen en bovendien is het niet noodzakelijkerwijs noodzakelijk. Als u een keuze moet maken, kies dan voor het fruit (vooral de dunne schil), granen (rijst, bloem ...) en biologische groenten.

Diëten, antiviande, anttilait, vegetarisch ... alleen voor jou!

  • Je gruwel van rondingen, je persoonlijke overtuigingen of gewoon je smaak duwen u om uw dieet te moduleren en u bepaalde voedingsmiddelen te ontnemen. U bent dus periodiek op een dieet, misschien, of zelfs een vegetariër.
  • Wat uw keuzes ook zijn, leg ze niet op aan uw kind met het risico zijn dieet gevaarlijk uit balans te brengen. Hij heeft alles nodig om te groeien en later zal hij tijd hebben om zijn dieet te herzien. Calciumgebrek kan te wijten zijn aan onvoldoende consumptie van zuivelproducten en brengt de sterkte van de botten in gevaar. Evenzo kan gebrek aan ijzer door gebrek aan vlees leiden tot gedrags- en cognitieve ontwikkelingsstoornissen. Het zet je aan het denken ...

Sophie Viguier-Vinson

Voed je gezin goed: ontdek andere tips"Essential."

Vind meer tips in "Essentials of: 65 ideeën om uw gezin goed te voeden", verkocht met.