Zwangerschap

Het schilderij Belly, goed idee!

Het schilderij Belly, goed idee!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voordat je de komst van je baby kunt vieren, wil je misschien hulde brengen aan je mooie ronde buik door te transformeren in een kunstwerk voor een sessie Belly-schilderen.

Buikschildering, wat is er?

 • Buikschildering is een variant van de bodypainting, die bestaat uit het gebruik van het hele lichaam, zoals een schilderij door het te schilderen. Deze vorm van picturale kunst is geïnspireerd op Aboriginal kunst, waarbij lichaamsschilderijen een middel zijn om tribale en sociale status te communiceren.
 • Het Belly-schilderij, prenatale versie van het bodypainting, bestaat uit het transformeren van de ronde buik van toekomstige moeders in een kunstwerk.
 • Deze sterk ontwikkelde praktijk in Australië en de Verenigde Staten wordt ook geëmuleerd, net als de baby shower, in ons land.

Buikschildering, waarvoor?

 • Om een ​​moment voor jou te hebben en je creativiteit te laten uiten.
 • Om een ​​mooie herinnering aan je zwangerschap te hebben, door je prachtig afgeronde buik op een unieke manier te vereeuwigen en van de gelegenheid gebruik te maken om een ​​foto te maken om hem later aan je toekomstige baby te laten zien.

Buikschildering, hoe is het?

 • Voor de sessie definieert de kunstenaar die uw Belly-schilderij maakt een voorlopig project, een tekening die is gemaakt op basis van uw wensen, uw persoonlijkheid, uw smaak. U hoeft geen reden te kiezen die betrekking heeft op uw zwangerschap: van de Russische pop tot de reproductie van een Kandinsky-schilderij. Het is aan jou.
 • De sessie vindt meestal plaats in de 7e maand, wanneer je buik rond genoeg is om te worden gemarkeerd door de mooie tekening.
 • De sessie duurt één tot twee uur, afhankelijk van de complexiteit van het gekozen motief.
 • De kunstenaar gebruikt een waterverf, hypoallergeen, specifiek bedoeld voor het lichaam.
 • Het efemere schilderij heeft een levensduur van ongeveer 3 uur. De tijd om van de gelegenheid gebruik te maken om een ​​fotoshoot te organiseren of om te gaan pronken met je prachtig geschilderde buik.

Diavoorstelling: ideeën voor buikschildering

Lees ook: hoe deze vader kunst maakte met de buik van zijn vrouw

Frédérique Odasso

Lees ook: de beste kinderwagensOpmerkingen:

 1. Dilkree

  Welke woorden ... Geweldig

 2. Edwaldo

  Welke woorden ... super, prachtige gedachte

 3. Tecage

  Ik bedoel, je hebt het mis. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 4. Samusho

  Dit is het specifieke geval.Schrijf een bericht