Anders

Het taalbad

Het taalbad


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de verzameling "Les Essentiels d ': 38 toetsen om zijn taal te verbeteren", verkocht met het decembernummer van. Zoom vandaag in op je baby.

 • Om te leren spreken, je spraakzame leerling moet ondergedompeld zijn in zijn moedertaal. Door met je baby over alles te praten, met aandacht en aandacht, helpt hij hen ook te bouwen, identificeren en sorteren!
 • Je kleine genie geboren met het vermogen om fonemen te produceren, geluiden van over de hele wereld. Opnames hebben aangetoond dat het vóór 3 maanden onmogelijk was om geluidsproducties te onderscheiden van een Chinese, Zweedse of Franse baby. Een bereik waarvan de diversiteit veel hoger is dan de geluiden die het hoort. Welkom bij de toren van Babel!
 • Als hij zeker vol talent is, deze polyglot die zichzelf negeert, is veel meer geïnteresseerd in de ontdekking, de palpatie van zijn mondholte dan in zijn geluidsproductie. Maar als je na 8 maanden naar dezelfde baby's luistert, worden de intonatie en de waarde van de geluiden al erg gekenmerkt door hun nationaliteit. Leren is ook leren. Je baby begrijpt al snel dat hij, hoewel hij veel vaardigheden heeft, sneller zal gaan in zijn aanwinsten door zich primair te concentreren op wat voor hem nuttig is.

Taalbaden ook!

 • Dit is geen reden om de ene taal te verkiezen boven de andere, als je kleintje het geluk heeft om in een tweetalige of meertalige omgeving te worden geboren. Verre van verward te zijn, zal je baby je geleidelijk in het Zweeds kunnen aanspreken en zijn vader in het Frans ontmoeten, zonder dat dit een probleem vormt. Kinderen kunnen gemakkelijk verschillende talen verwerven, op voorwaarde dat het moedertalen of vaderlijke talen van het hart zijn waarin ze dagelijks baden ... Om een ​​kind dat in een tweetalige omgeving niet plotseling een vreemde taal ontwikkelt, te onderwijzen van educatieve programma's werkt niet.

Frédérique Odasso

Andere essentiële tips.

Vind meer informatie in "The Essentials of: 38 toetsen om uw taal te verbeteren", verkocht met het decembernummer van, zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.Opmerkingen:

 1. Tokinos

  Bravo, deze uitstekende zin moet wel expres zijn

 2. Ricker

  Wat een fascinerende vraag

 3. Joris

  jouw idee is nuttig

 4. Amenhotep

  Tijden dat ik het doe.

 5. Basel

  Dit thema is gewoon onvergelijkbaarSchrijf een bericht